orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Cere admin... EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cere admin...

In jos 
+2
De_MooN
kinley
6 participan?i
AutorMesaj
kinley
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 65
Data de inscriere : 14/03/2008

Cere admin... Empty
MesajSubiect: Cere admin...   Cere admin... EmptyVin Mar 14, 2008 10:01 pm

Salut,
Joc p server q nick k|nLeY de aproximativ o luna ji jumatate(sunt in top10,mai preci p 6-7).As dori un admin pentru ca codatii sunt la tot pasu',intra p server ji dak le zici la admini k uite codatu',ei degeaba,sufera de admin,acum fara suparare.Un mic helper mi'ar fi de folos, ji mie, ji voua, ji dak va place, norocu meu...Am avut admine pe multe alte servere.Acum las la aprecierea voastra!Sper sa ma inteleget'i Very Happy
Multumesc anticipat,
k|nLeY cherry
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Varsta : 42
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

Cere admin... Empty
MesajSubiect: interesant...   Cere admin... EmptySam Mar 15, 2008 1:26 am

eu sunt mai vechi ca tine...sa cer si eu admin ..ceva ...pe server ... eu m-as multumi si daca mai toti adminii care sunt si-ar face treaba...dar sunt foarte putini...in rest sunt unii din cale afara ...joaca cu coduri..injura...dau banuri aiurea ..si unde mai pui ca azi eram cam 12 persoane pe server si un admin binevoitor de oftica presupun...a dat banuri si kick-uri pana mai ramasese el cu inca 1 ...eu am Ip Dinamic ..si n-am avut probleme cu banurile lui...dar nici chiar asa...
Semnez ..persoana adusa de @Roby pe server..ca si multi altii...cred ca jumatate sin ce exista pe server la momentul actual sunt adusi de el..si altii ai gonesc...
in rest bafta in continuare cu serverul si Moderare Placuta..la Adminii Corecti de pe Server...luati masuri cu restul adminilor
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
kinley
Starter
Starter

Cere admin... Empty
MesajSubiect: mdea...   Cere admin... EmptySam Mar 15, 2008 11:42 am

NU spun k nuh ejti mai vechi,nici k nu's codati,ji da,geoka ieri a dat ban pentru ca unu il injura...MI se pare cva chiar iejit din cale'afara...Orice putea sa dea..da ban,putea kick 30 de min,da totusi,qm am zis,unii sufera de admin..Sper sa ma intelege'ti ji..poate poate!Io intru in fiekre zi,saptamanal seara,ji in weekend aprox. toata ziua..Poate gasiti un admin ji pentru mine:)
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

Cere admin... Empty
MesajSubiect: ce abureala   Cere admin... EmptySam Mar 15, 2008 4:44 pm

auzi ma kinley u joci de o luna jum pe server?ciudat k nu ai mai mult de 2 sapt de cand joci pe server.in fine si faza cu "suferitu" e cam aiurea nu cred k a vreun admin a refuzat sa faca poze la codati Very Happy sau mai stiu eu ce .u cam faci figuri pe server .in fine ia si numai vorbi aiurea k adminii nu isi fac treaba k nu e asa.si gandestete mai bine de cat timp joci pe server ok? Wink in rest numai am ce zice nu te mai da asa mare k ai fi un bun admin Laughing ok? ms ciaooo
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin

Foaie de personaj

Cere admin... Empty
MesajSubiect: Re: Cere admin...   Cere admin... EmptySam Mar 15, 2008 9:31 pm

BuSyK a scris:
auzi ma kinley u joci de o luna jum pe server?ciudat k nu ai mai mult de 2 sapt de cand joci pe server.in fine si faza cu "suferitu" e cam aiurea nu cred k a vreun admin a refuzat sa faca poze la codati Very Happy sau mai stiu eu ce .u cam faci figuri pe server .in fine ia si numai vorbi aiurea k adminii nu isi fac treaba k nu e asa.si gandestete mai bine de cat timp joci pe server ok? Wink in rest numai am ce zice nu te mai da asa mare k ai fi un bun admin Laughing ok? ms ciaooo

te inseli..unii admini chiar nu isi fac treaba ..altii sufera de sefie... cat despre faza ..cu cerutul unui admin sa faca poze la unul de il banuiesti... risti sa fi amenintat cu ban..injurat...am trecut prin astea...
in rest de bine BuSyK ..n-am ce comenta despre tine... Very Happy
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

Cere admin... Empty
MesajSubiect: Re: Cere admin...   Cere admin... EmptySam Mar 15, 2008 9:36 pm

deci eu is bayat de treaba sa inteleg:P ms .nush eu imi fac datoria uneori asa e vad ca sufera unii admini da nah...
Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj

Cere admin... Empty
MesajSubiect: de_moon u faci plangere sau ceri admin? :|   Cere admin... EmptySam Mar 15, 2008 10:45 pm

salut! am si eu ceva de zis...de_moon mai bn nu ai mai vb Neutral ieri seara eu ti`am dat ban.. Wink pt k nu mi`ai dat pozele si pt k u ai recunoscut k joci q cod Wink knd ti`am cerut pozele ai gasit cea mai jalinca scuza " nu mai pot sa stau ..ies" asa k nu vad ce admin nu isi face treaba ..sau ce mai zici tu pe acolo Neutral sincer dupa mine u nu ar mai trebui sa joci pe servar... parerea mea Smile pacat k servarul are nevoie de oameni dar decat codati k tine mai bn 1 2 3 dar "curati" Wink ...Toxic
Sus In jos
kinley
Starter
Starter

Cere admin... Empty
MesajSubiect: sa revenim...   Cere admin... EmptySam Mar 15, 2008 10:52 pm

Aici de vorba de mine,n'am zis eu ca Busik sau MOreno, sau altii kre ii cunosc,qm ar fi clanu "maimutzica" nu ar fi buni admini,dar vreau sa spun k am primit o acuzatie de speed de la fitz,ji knd i'am dat poza cik"mha da q cne imi dai uh poza mie.."desi el mi'a faqt'o knd eram mort,ji urmaream alt juktor...Da,dupa mn unii admini sufera...Sper sa reveniti asupra mea ji sa va ganditi,Pareri Pro sau Contra ji argumenta'ti.Multumesc Shocked
"
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin

Foaie de personaj

Cere admin... Empty
MesajSubiect: dap..cum sa nu   Cere admin... EmptyLun Mar 17, 2008 2:44 pm

ma bucur ca te-ai simtit..eu dau poze la cine vreau ..cine e om ..nu la toti suferinzii...tu esti unul dintre ei...mi-au mai cerut si altii pozele si le-am dat..dar au stiut sa vorbesca..nu cu impresii ca tine..si apropo..cu cateva minute inainte te rugasem sa-l pozezi pe unu si tu mare figurant ..ai zis ca rezolvi ceva si ma pozezi pe mine...dap ..asta e mintea ta de copil...in rest ce sa zic..poate sa ma pozeze oricine ...dar sa stie sa vorbesca ..sa ceara pozele...si cred ca cea mai utila ar fi o sectiune unde sa posteze cei considerati suspecti pozele...asa s-ar vede adminul care cunoste..si jucatorul care e codat...pozele sa se puna pe un server de upload poze...
Sus In jos
kinley
Starter
Starter

Cere admin... Empty
MesajSubiect: nuh pricep...   Cere admin... EmptyLun Mar 17, 2008 7:15 pm

cu cine ai vorbit?tu in caz ca nu ai vazut eu vreau admin,nu k as avea admin,io dau poze,oamenii toti stiu sa ceara pozele frumos,intra p mess si iti zic sa'i dai pozele,da mai gandeste'te cine e admin,ji numai vorbi asa anapoda...Taci ca nu prea stii sa foloseti un topic! Cool
Sus In jos
narcotyca
Starter
Starter
narcotyca

masculin
Numarul mesajelor : 15
Joburi/Distractii : cs:X bautura=))
Data de inscriere : 14/12/2007

Cere admin... Empty
MesajSubiect: USB&NARCOTYCA   Cere admin... EmptyMar Mar 18, 2008 8:11 am

salut...pai ptr inceput cred k acei admini de care pomenesti u k sufera dac intradevar este asa..nu ar mai fi pe sv..in cazul in care nush toti admini sunt monitorizati..dac sunt prinsi cu coade sunt lasati fara admin si numai intra pe sv..au fost care au avut si numai au comenzi de admin si nici pe sv numai intra ...parerea mea este k ar treb sa iti vz de joc sa fii cel mai bun si sa incerci sa te dai bn pe langa lume dac vrei ceva sa obtii..cat despr.datul adminelor nu se mai dau atat de usor ..mentinete in top 10 pan se da rr la top iar si o sa dicutam si despr cererea ta nu o sa ramana asa...nu vrem colectie de admini pem sv ..au fost multi si au calcat stramb ai rabdare si totul o sa fie bn..ciao
Sus In jos
kinley
Starter
Starter

Cere admin... Empty
MesajSubiect: ....   Cere admin... EmptyMar Mar 18, 2008 7:22 pm

Mdea..las' k unii admini chiar sunt asa cum zic eu...nu as vorbi doar ca sa ma aflu in treaba,asta e sigur! Exclamation ji da,sunt in top 10 d p locuri 5-8 in fiekre zi,jok in fiekre zi,ar trebui sa ma vezi p sv,sunt km jumatate din zi p el...Sper sa primesc,ca asa cum am si spus unii chiar sufera Arrow thinck about it:P
Sus In jos
kinley
Starter
Starter

Cere admin... Empty
MesajSubiect: ...   Cere admin... EmptyVin Mar 28, 2008 10:00 am

io vad k numai zice'ti nimic..adminu nuh il mai vreau aja q inflacarare pentru k p sv numai jok aja de tre..prea multi codati..prea multi admini care chiar nuh fac nik...dak o sa primesc,cea ce nuh cred,o sa jok..ajtept,da sa nuh ajtept prea mult Mad
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

Cere admin... Empty
MesajSubiect: pai da....   Cere admin... EmptyVin Mar 28, 2008 12:26 pm

Ca sa oprim acest lung sir de discutii:
1. Kinley - admin .... NOT
2. Orice admin daca aveti indoieli fata de altul procedati asa: cel banuit sa isi schimbe nikul (dar sa nu iese de pe server) si ii faceti "o galerie foto" oricine refuza asta ma anuntati: la ce ora s-a intamplat si cine e inculpatul (verificam TOT) Razz si dupa ce confirm EXCLUDEM PE NEMERNIC Twisted Evil

PUNCT!
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
Continut sponsorizat

Cere admin... Empty
MesajSubiect: Re: Cere admin...   Cere admin... Empty

Sus In jos

Cere admin...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-