| pt busyk.... | |
|
+4De_MooN Kaball andressitto dez 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
dez Starter
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: pt busyk.... Mar Mai 06, 2008 12:55 pm | |
| Vreau sa stiu si eu de ce dintre toti adminii de pe server, te ai trezit tu sa mi dai ban fara sa mi faci poze. Stiu k ai stat spect, si poate te uitai pe mine, dar se juca snow, si daca ai sunet e normal sa auzi pe unde vin. Mia facut poze 2pac, kabal, doris, roby......si au vazut k nu joc cu cheaturi.Dar tu, posibil ca te crezi un admin prea bun pentru a face poze. Parerea mea e ca nu esti Asa cum ceilalti mi au facut poze, puteai sa mi faci si tu daca considerai ca aveam coade.De multe ori cand jucam cu tine, te am vazut tragand prin pereti, si omorand oamneii direct la inceput de runda.Dar stiu k esti jucator bun, si nu am comentat. Poate totusi ar trebui sa apelezi la comanda amx_ss,in caz ca nu o stiai, totusi....cel putin sa ai o dovada.Si inca ceva...daca vreti sa mi scoateti banu, bine, daca nu....asta e. Sincer imi placea serverul, sunt jucatori bun aici, si admini la fel de buni.Pacat ca altii se cred mai buni decat sunt in realitate. Si inca ceva...daca jucam cu coade, nu ma mai oboseam sa ma inregistrez si sa scriu topicul asta..... | |
|
| |
andressitto Starter
Numarul mesajelor : 70 Localizare : iasi Data de inscriere : 25/04/2008
| Subiect: ................... Mar Mai 06, 2008 12:56 pm | |
| are dreptate dez ..eram si eu pe servar si o intrat busyk si o stat oleaca spectator si deodata i-a dat ban fara sa faca o poza si fara sa faca un demo ceva i-a dat ban din senim cica avea walll (( desi mai inainte m-am uitat si eu la el si nu avea nimica.............2pac cere-i dovada te rog numai de bine....si busyk corecteaza-ma si acuma ca numai dopa asta te uiti si subiectul il lasi pe langa )......by3 | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: pt busyk.... Mar Mai 06, 2008 4:08 pm | |
| vreau sa imi dai ipiul tau pe mesaj privat sa pot scoate ban-ul ... e posibil sa fii dat alcineva ban sau nu... si cine este prins ca da ban fara sa faca macar 2 poze (macar 2 poze este destul de rezonabil ci nu doreste nimeni un portofoliu) ramane fara admin ! ! ! nu ne faceti sa recurgem la alte metode pentru a se putea da un "amarat de ban" fiindca daca este necesar o sa fac o sectiune pe forum unde sa postati poza celui banat si motivul in asa fel daca se regaseste printre poze sa isi "scoata pielea" si sa ceara explicatia de a putea fii scos din lista noastra de ban-uri. | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: corect Mar Mai 06, 2008 4:20 pm | |
| nu cred ca vei obtine un raspuns...asa cum am vorbit si cu Marian pe messenger ...am luat in jur de 10 ban-uri consecutive ...noroc ca am ip dinamic ..si de fiecare data cand intram intrebam ..de ce am luat ban..si de la cine ...si ma trezeam iar banat ..si erau 3 moderatori pe server: Usb ; Sydon ;Toxic ...precizez ca Toxic mi-a raspuns dar mi-a dat un nume de admin pe care eu nu il mai auzisem pana atunci...nume care imi scapa..dar daca e amabil adminul Toxic sa ne mai spuna si noua 1 data ..i-as fi recunoscator ... normal era sa-mi faca poze daca eram suspect ..si de injurat nu am injurat, sa zic ca asta ar fi un motiv ... oricum din cauza asta nu prea am mai intrat pe server ..mi s-a cam luat de impresiile unor admini ..pacat chiar imi placea pe server si vroiam sa va ajut sa-l faceti cunoscut | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: lol Mar Mai 06, 2008 11:00 pm | |
| cum naiba ma?si eu dau prin pereti da nu urmaresc omu din baza direct dau la nimereala pe mijloc si iau ... felu cum urmareai tu ....exact ai dreptate este sunetu ...da stand in baza imposibil sa auzi pasii celuilalt direct din baza in baza ...am facut la multi poze si oare ce faceau ?ieseau dp server... 2pac zi u ceai zis u mai demult intr-o conferinta? cand suntem 100% convinsi ca este un codat BAN nu asa ai zis?scuze dez da eram ferm convins ca aveai ceva ... in fine ink ceva andressito cat te-ai straduit sa scrii asa de corect?tia luat ceva timp sa scrii topicu ala ....pa | |
|
| |
andressitto Starter
| Subiect: :)) Mier Mai 07, 2008 3:00 pm | |
| nu ma am scris pentru tine special am facut garmatica cu ...... )) haide pa | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: PAI... Mier Mai 07, 2008 3:22 pm | |
| Puteti apela si la demmo-uri adminilor SEE YA From Jamaica ! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: pt busyk.... Mier Mai 07, 2008 6:17 pm | |
| andressito laso usor tata ...iati control la vorbe...by3 | |
|
| |
Ganea Starter
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 31 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : Fotbalul Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: pt busyk.... Mar Mai 20, 2008 8:01 pm | |
| de la busyk se trage tot raul pe sv deja ar aere de admin..... sa zik mai pe scurt sufera de admin pe dez chiar daca nu'l cunosc pot baga mana in foc ca NU are cod.... si stiu ca banurile nu se dau fara poze andresito are dreptate;) | |
|
| |
| Subiect: mda... Mar Mai 20, 2008 8:27 pm | |
| bine cum zici u hai pa . marian u ce zici ?de la mine se trage tot raul pe server??? zi u .scutestema ganea de aberatii . | |
|
| |
Ganea Starter
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 31 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : Fotbalul Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: pt busyk.... Mier Mai 21, 2008 8:16 am | |
| hai hai:))) u aici pe forum pari un inger si pe svr...... faci c faci ma abtin pa!! pt mn e un subiect incheiat;) | |
|
| |
andressitto Starter
| Subiect: :))) Mier Mai 21, 2008 10:09 am | |
| ma busyk u rapid te superi are dreptate in legatura cu dez nu avea coade si atuncea eram si eu pe servar nu ai facut o poza dak erai asa sigur pe tine faceai 2 poze si dak era codat ii dadeai ban instant da tu dai din prima si asa vezi ca intra lumea greu pe servar aproape ne cunoastem toti..... by3 from cimitir | |
|
| |
| Subiect: Re: pt busyk.... Mier Mai 21, 2008 2:46 pm | |
| stai u lin ganea dak era sa fiu asa cum zici u k sunt pe server numai eram god`s vb cu 2pac sii vezi ce zice scutestene plssss | |
|
| |
uSb Starter
Numarul mesajelor : 112 Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc. Data de inscriere : 09/12/2007
| Subiect: usb Joi Mai 22, 2008 7:21 pm | |
| sal..vechea poveste se pare...ganea andresito nu prea vad dc va bagati voi aici ...cel care a luat ban sa posteze sau sa vb cu baietii cei mai mari..com voastre sunt inutile..inv sa raspundei ptr ceea ce faceti si sa va asumati resposabilitatea tot o data ptr ce hotararii luati...nu va mai bagati in replici de astea pe forum k nu e placut mereu sa fie astfel de discutii incercati sa faci ceva distractiv ptr asta a fost creeat acest sv nu ptr a va injura etc.ganea am o rug la tn numai fa astfel de afirmatii k ala e nush cum si celalalt e roz .are admin ptr k a stiut ce sa faca nu i dat nimeni degeaba sau pe ochii frumosi.gand bn inainte sa potati ceva k maine poimaine vreti si voi ceva pe sv si o sa treb sa aveti sustinere din partea celor mai mari andresito stie fb cum a fost .sper k o sa intelegeti.cius | |
|
| |
andressitto Starter
| Subiect: . Joi Mai 22, 2008 8:34 pm | |
| ai dreptate ma da eu am fost de fata si nu cred k nimeni nu are vrea sa pierdem jucatorii buni de pe servar dintr-un ban tampit ok? all for one and one for all | |
|
| |
Ganea Starter
| Subiect: Re: pt busyk.... Vin Mai 23, 2008 11:29 pm | |
| andre lasai tata k noi 2 vb degeaba k orikum nu suntem ask si chiar cei kare gresesc au dretptate asta e | |
|
| |
| Subiect: Re: pt busyk.... Vin Mai 23, 2008 11:46 pm | |
| Mariane plsss Close Topic . ms by3 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pt busyk.... | |
| |
|
| |
| pt busyk.... | |
|