| Imi dau o bila neagra | |
|
|
De_MooN o sa fie banat permanent sau "iertat"? | Nu merita BAN | | 75% | [ 18 ] | Da vrem sa fie BAN at | | 25% | [ 6 ] |
| Total voturi : 24 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Imi dau o bila neagra Mier Mai 14, 2008 10:51 pm | |
| acum 10 minute adick ora 23.35 adminul ZaDan mi-a facut poze . pana aici toate bune si frumoase insa cand am intrat pe mess s-ai dau pozele am constatat ca in pc meu nu se aflau decat 6 poze care se pare ca erau mai vechi. nu erau din seara asta. acum nush ce sa zic astept lumea sa voteze daca mai intru sau nu pe server . pana acum cine mi-a cerut pozele i le-am dat . acum insa daca nu le-am gasit ce sa fac? daca se considera ca am gresit ceea ce nu s-a intamplat sa mi se stearga urma de existenta de pe server si de pe forum si nu mai deranjez. precizez ca adminul ZaDan a fost politicos si a procedat ca un admin bun si mi-a explicat ca nu sunt poze = ban si imi pare un lucru normaldar as vrea totusi sa se verifice ce s-a intamplat.de ce nu au ajuns pozele la mine in pc
O Seara Buna si sper ca nu v-am plictisit cu romanul meu | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Imi dau o bila neagra Joi Mai 15, 2008 8:19 pm | |
| - De_MooN a scris:
- acum 10 minute adick ora 23.35 adminul ZaDan mi-a facut poze . pana aici toate bune si frumoase insa cand am intrat pe mess s-ai dau pozele am constatat ca in pc meu nu se aflau decat 6 poze care se pare ca erau mai vechi. nu erau din seara asta. acum nush ce sa zic astept lumea sa voteze daca mai intru sau nu pe server . pana acum cine mi-a cerut pozele i le-am dat . acum insa daca nu le-am gasit ce sa fac? daca se considera ca am gresit ceea ce nu s-a intamplat sa mi se stearga urma de existenta de pe server si de pe forum si nu mai deranjez.
precizez ca adminul ZaDan a fost politicos si a procedat ca un admin bun si mi-a explicat ca nu sunt poze = ban si imi pare un lucru normaldar as vrea totusi sa se verifice ce s-a intamplat.de ce nu au ajuns pozele la mine in pc
O Seara Buna si sper ca nu v-am plictisit cu romanul meu imi pare rau sa aud acest lucru despre tine De_MooN deoarece si eu ti-am facut poze... joci de mult timp pe serverul nostru... Orgie.Idle.Ro insa ... regula e regula ... ma bucur ca stii sa delimitezi jocul de obsesie prin care se duce la o extrema (cazul codatiilor, parerea mea este ca persoana de fata se exclude) sunt de parere ca pana in momentul in care un personaj este prins in fapt fara sa isi doreasca macar o "colaborare" prin care incerci sa dai poze sau probele pentru decizia finala. Nu bag mana in foc pentru nimeni ca foloseste sau nu cod. eu am incredere in De_MooN si ar fi tragic sa ma dezamageasca macar pe mine dar pe restul jucatoriilor de pe server. Acestea fiind spuse voi face un VOT pentru a primi ban permanent sau a fii "iertat" pentru ceea ce nu are deaface cu stilul lui de joc. Ne vedem la o noua runda pe Orgie.IDLE.RO | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Multumesc! Vin Mai 16, 2008 3:51 pm | |
| le multumesc celor care au incredere si promit ca nu am sa dezamagesc. cine doreste poate face poze cand vrea dar sa le gasesc si eu in pc pana acum n-am mai avut problema asta. sunt multi admini care au cerut poze si le-am dat . dar asta e, nu stiu care a fost problema sper sa se afle si cum am citit pe forum adminul ZaDan a renuntat la admin. Pacat! e un admin bun si nu are rost sa se supere pe ce spune lumea. in rest ne auzim pe orgie.idle.ro | |
|
| |
andressitto Starter
Numarul mesajelor : 70 Localizare : iasi Data de inscriere : 25/04/2008
| Subiect: (*) Vin Mai 16, 2008 4:15 pm | |
| scotetii banu parerea mea......e un jucator loial servarului be happy king orgie-=ToP=-=PlayeR=- | |
|
| |
Ganea Starter
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 31 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : Fotbalul Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: Imi dau o bila neagra Joi Iun 05, 2008 1:38 pm | |
| da asta mi sa intamplat si mie si nimeni nu ma crezut mi sa intamplat de 2-3 ori:| si orikum de cate ori a jukat pe svr sa vz k nu are cod + de asta pare si umpik mai mare kam pe la 20 de ani:)) | |
|
| |
Watch Me! Starter
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 33 Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: Nu merita Ban! Joi Iun 12, 2008 11:23 pm | |
| Nu merita DM ban,mie mi se pare foarte curat,si totusi are 26 de anii e om in toata firea;) Gg DM | |
|
| |
De_MooN Starter
| Subiect: shttt. Vin Iun 13, 2008 11:53 am | |
| bah ..ti-am spus tie ce varsta am ..nu mai spune si tu la toata lumea..ca poate agatam si eu o Admin(a) sau o SemiGod(a) pe server ...pfff...nu pot sa fac nimic de tine ..si ai grija cu aim-ul ) | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Imi dau o bila neagra Dum Iun 15, 2008 10:03 pm | |
| lila pey nu tie rusine mah u intri pe orgie cu gandul sa agati )...sa te dau ..hai ca nu te dau de gol;)) | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: Imi dau o bila neagra Mar Iul 01, 2008 10:33 pm | |
| sau o moderatoare> eu zic sai dati ban lu de_moon ca mia cerut sal violez=))) glumesc> <nu merita ban si chiar e un jucator loial:* | |
|
| |
De_MooN Starter
| Subiect: :)) Mar Iul 01, 2008 10:46 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imi dau o bila neagra | |
| |
|
| |
| Imi dau o bila neagra | |
|