droguletz Starter
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localizare : tg-jiu Joburi/Distractii : pescuit,fotbal,:>.... Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: e timpul unui nou admin Dum Mai 18, 2008 2:23 pm | |
| helllo....ar fi timpu sa imi dati si mie admin... :P jok de vreoo luna pe serv sh cunosk toate cele necesare.. pt a avea admin:>...st destul de bunicel:D ms.... | |
|
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: e timpul unui nou admin Dum Mai 18, 2008 2:44 pm | |
| - droguletz a scris:
- helllo....ar fi timpu sa imi dati si mie admin...:P jok de vreoo luna pe serv sh cunosk toate cele necesare.. pt a avea admin:>...st destul de bunicel:D ms....
imi pare rau nu te vad pe server... o nu cred ca se poate.. poate mai tarziu ... depinde bafta .. appo e un model de cerere pt cereriile admin dar poate nu ai vazut ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- | |
|
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: e timpul unui nou admin Dum Mai 18, 2008 8:08 pm | |
| imi pare rau da nici eu nu te vad pe server prea tare ai inceput cererea aia ) bft in continuare | |
|
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: e timpul unui nou admin Dum Mai 25, 2008 7:29 pm | |
| oooo , unde te arunci asa de tare mah? joc de aproape 3 luni pe server si te-am vazut de cateva ori!! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: e timpul unui nou admin | |
| |
|