orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

e timpul unui nou admin EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

e timpul unui nou admin

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
droguletz
Starter
Starter
droguletz

masculin
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 33
Localizare : tg-jiu
Joburi/Distractii : pescuit,fotbal,:>....
Data de inscriere : 18/05/2008

e timpul unui nou admin Empty
MesajSubiect: e timpul unui nou admin   e timpul unui nou admin EmptyDum Mai 18, 2008 2:23 pm

helllo....ar fi timpu sa imi dati si mie admin...Razz:P jok de vreoo luna pe serv sh cunosk toate cele necesare..Razz pt a avea admin:>...st destul de bunicel:D Twisted Evil Laughing ms....
Sus In jos
http://sylvyu15k.hi5.com
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: e timpul unui nou admin   e timpul unui nou admin EmptyDum Mai 18, 2008 2:44 pm

droguletz a scris:
helllo....ar fi timpu sa imi dati si mie admin...Razz:P jok de vreoo luna pe serv sh cunosk toate cele necesare..Razz pt a avea admin:>...st destul de bunicel:D Twisted Evil Laughing ms....
imi pare rau nu te vad pe server... o nu cred ca se poate.. poate mai tarziu ... depinde
bafta .. appo e un model de cerere pt cereriile admin Wink dar poate nu ai vazut
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

MesajSubiect: Re: e timpul unui nou admin   e timpul unui nou admin EmptyDum Mai 18, 2008 8:08 pm

imi pare rau da nici eu nu te vad pe server Wink prea tare ai inceput cererea aia Smile) bft in continuare
Sus In jos
gEnTLeMa
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 82
Varsta : 31
Data de inscriere : 15/05/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: e timpul unui nou admin   e timpul unui nou admin EmptyDum Mai 25, 2008 7:29 pm

oooo , unde te arunci asa de tare mah? joc de aproape 3 luni pe server si te-am vazut de cateva ori!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: e timpul unui nou admin   e timpul unui nou admin Empty

Sus In jos

e timpul unui nou admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere admin:
» Admin