orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Cerere De Slot By S1k^^ EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cerere De Slot By S1k^^

In jos 
+3
ZaDan
Ganea
S1k^^
7 participan?i
AutorMesaj
S1k^^
Starter
Starter
S1k^^

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 23/05/2008

Cerere De Slot By S1k^^ Empty
MesajSubiect: Cerere De Slot By S1k^^   Cerere De Slot By S1k^^ EmptyVin Mai 23, 2008 7:17 pm

Numele cu care joci: S1k^^
De cat timp joci pe server: Aproximativ 1 saptamana
De ce crezi ca ai fii bun ca admin: Deocamdata Cer Un Slot
Ai mai avut admin: DA!
Steam: ON !!
Sus In jos
Ganea
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 31
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : Fotbalul
Data de inscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: Cerere De Slot By S1k^^   Cerere De Slot By S1k^^ EmptyVin Mai 23, 2008 11:27 pm

nu prea l''am vz pe svr da slot zic k merita:D
Sus In jos
http://chunam.hi5.com
ZaDan
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
ZaDan

masculin
Numarul mesajelor : 122
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 06/05/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: Cerere De Slot By S1k^^   Cerere De Slot By S1k^^ EmptyVin Mai 23, 2008 11:57 pm

Si care ar fi argumentele tale Ganea pt a i se oferi slotul pe care il solicita? Nu stiu daca stii, dar serverul , in momentul in care va fi full si solicitantul de mai sus va dori sa intre, va da automat kick la un jucator care poate fi mai activ!

Nu zice nimeni ca nu poti sustine sau pune o vorba buna pt cineva...numai ca nu prea inteleg ce vrei sa spui. Deci tu zici ca ar fi bine sa se acorde slot unui jucator pe care nu-l vezi pe server! Pai unde-i vorba buna? Sau ,mai nou, ne luam la intrecere si pe forum...care,cum posteaza mai multe mesaje?Smile)

Si, din cate stiu , sa ma corecteze unul dintre owneri daca gresesc, slot/helper/admin se ofera acelora care aduc noi jucatori care vor ramane fideli serverului dar si atunci ramane sa se discute!

In speranta ca nu va deranjat prea tare mailul meu va doresc o noapte placuta si carnatzi la gratar:P
Sus In jos
RaduMilan
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
RaduMilan

masculin
Numarul mesajelor : 17
Varsta : 37
Data de inscriere : 28/11/2007

MesajSubiect: S1k^^ ne mai gandim   Cerere De Slot By S1k^^ EmptySam Mai 24, 2008 12:05 am

Din pacate pentru S1k^^ si Ganea, ZaDan are dreptate, pentru a obtine un Slot, Admin sau Moderator trebuie sa fii activ pe server si sa aduci oameni noi.

Asa ca asteptam oamenii care au primit recomandare de la tine, S1k^^ sa intre pe serverul nostru si dupa aceea ne putem gandi sa ii dam Slot.

Cat despre tine Ganea, nu cred ca esti in pozitia sa faci recomandari pt cine sa primeasca sau nu slot sau admin, iar daca chiar vrei sa iti dai cu parerea vino cu argumente clare. In cazul de fata i-ai facut un defavor lui S1k^^ pentru ca ai spus ca nu l-ai prea vazut pe server, dar totusi crezi ca merita Slot. De ce? Crezi ca poti argumenta?

Bafta!
Radu

connect orgie.idle.ro
Sus In jos
http://orgie.sapte.ro
uSb
Starter
Starter
uSb

masculin
Numarul mesajelor : 112
Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc.
Data de inscriere : 09/12/2007

MesajSubiect: uSb   Cerere De Slot By S1k^^ EmptySam Mai 24, 2008 7:39 am

..au dreptate aici sunt multi care joaca bn pe sv ..gand k dac ar cere toti slot /admin intr-un timp asa scurt ce am face?ce as vrea sa va rog...cand mai vn cineva si posteaza ptr admin sau altceva ...lasati ceilalti admini sa isi dea cu parerea dac merita sau nu..ei sunt pe sv si stiu mai bn ..sau cel putin asa ar trebui..cred k ei sunt cel mai in masura sa decida dac merita sau nu un jucator..bafta
Sus In jos
S1k^^
Starter
Starter
S1k^^

MesajSubiect: Re: Cerere De Slot By S1k^^   Cerere De Slot By S1k^^ EmptySam Mai 24, 2008 8:17 am

Slot - trebuie sa joci constant si sa iti rezervi drepturiile pe server facandu-te cunoscut in "gasca".

Aici nu vad sa scrie sa aduc Oameni doar la admine....pai dak vrei oameni pt slot scrie acolo sa vada tot poporu si totusi pt un slot nu e nevoie sa aduci oameni ci doar sa joci pe srv frecvent...in plus de asta scoateti BAN pe care la-m primit ieri...dak vreti sa va aduc oameni Neutral....UNABAN LA IP : 78.31.160.20

PS: Am fost admin pe mai multe srv mari si nu se cerea la slot sa aduci oameni ci doar sa ai steam si sa joci frecvent ... si sa ai un comportament civilizat pe srv....

Dati UNBAN si va aduc jucatori....

PT ZEDAN : Zedan zi-mi si mie pt ce mai dai slot dak gandesti asa ca dak intra ala cu slot da kick la unu care joaca frecvent pe srv.... dak ai gandirea asta nu va mai trebui sa DATI SLOT!!.....dati prima ADMIN....nu va mai chinuiti asa....totusi oleaca de gandire .....un alt ex: ala care joaca frecvent poate sa fie codat si ala cu slot e curat ...zi-mi care e avantaju?!!!...ala cu slot sau ala fara slot care primeste kick si poate sa fie codat..? ,...uite gandiri din astea pot sa am si eu:P
Sus In jos
RaduMilan
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
RaduMilan

masculin

MesajSubiect: Re Re S1k^^   Cerere De Slot By S1k^^ EmptySam Mai 24, 2008 8:45 am

Da, S1k^^ eu am spus si in principiu sa se aduca oameni pe server ca acesta sa fie tot timpul plin si sa fie activitate. Crezi ca iti reproseaza cineva ceva daca aduci oameni?Very Happy Cu atat mai bine, si nu vei primi decat Slot, poate vei primi mai mult Wink

Pumba, cine nu te-a lasat sa iti dai cu parerea despre cei care vor Ranguri pe server? Ideea este ca cei care isi dau cu parerea sa aiba o parere competenta si sa poata sa isi justifice parerea, nu de genul "nu l-am prea vazut pe server, da merita Slot" :O WTF????

connect orgie.idle.ro
Sus In jos
uSb
Starter
Starter
uSb

masculin

MesajSubiect: uSb   Cerere De Slot By S1k^^ EmptySam Mai 24, 2008 10:15 am

ce am zis mai sus si am zis gresit?nu e normal k sa fie intrebati si admini ref.la un animit jucator care cere ceva?nu sunt ei pe sv?nu ei stiu dac vb urat sau alte chestii?si din contra nu am zis k sai fie dat slot lu s1k .S1k ai luat ban ptr k sa zis sa nu se traga si u ai tras ..se faceau niste poze ptr forum..o sa-ti fie scos banu!si app am si eu rang ,)ref la admin dac asta era problema
Sus In jos
S1k^^
Starter
Starter
S1k^^

MesajSubiect: Re: Cerere De Slot By S1k^^   Cerere De Slot By S1k^^ EmptySam Mai 24, 2008 10:18 am

. roby ala mo luat pe mn si pe busyk...... si inca odata iar mo luat si nu io facut nimeni nimic.....eh si cand sa ma iei a 3 oara la-m luat eu pe el....si mi-o dat BAN !!!.......am fost nedreptatit......unde am gresit..eu ..ma dispera ala ca tot ma lua si nu numai pe mn ci si pe alti..si el nu o primit ban si eu am luat...unde ai mai vazut asa ceva pe srv?!!! sa-mi zici si mie...sa faci poze sisa dai ban aiurea:| si in plus de asta e ban permanent macar dak imi dadea de o ORA!!....dak stiu admini sa deie asa ceva
Sus In jos
uSb
Starter
Starter
uSb

masculin

MesajSubiect: uSb   Cerere De Slot By S1k^^ EmptySam Mai 24, 2008 10:23 am

a luat si ala ban stai calm nu-ti fa griji si multi alti ..sa cerut 5 mn sa nu trageti sa facem ceva ptr forum cei care nu au inteles msj au suportat consecintele..!hai sa nu exageram k pe alte sv nush ce ...am avut placerea sa iau ban pe alte sv fara vrun avertisment ..aici ati fost avertizati k dac trageti luati ban!
Sus In jos
S1k^^
Starter
Starter
S1k^^

MesajSubiect: Re: Cerere De Slot By S1k^^   Cerere De Slot By S1k^^ EmptySam Mai 24, 2008 10:59 am

pumba pe ce servere ai jucat?..si ai luat ban.....joaca pe godz trafic pgl linkmania vdo si vezi acolo ca nu iei asa ban aiurea...oricum trecem peste asta vreau UNBAN si gata IP il aveti mai sus....
Sus In jos
RaduMilan
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
RaduMilan

masculin

MesajSubiect: De data asta scapi...   Cerere De Slot By S1k^^ EmptySam Mai 24, 2008 11:37 am

Ti-a fost scos banul. Speram ca pe viitor sa intelegi ce ti se cere si sa actionezi in consecinta.

Pumba am inteles ce ai spus, ai si tu dreptate, dar in cazul lui ce a spus Ganea era irelevant. Very Happy

connect.orgie.idle.ro
Sus In jos
ZaDan
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
ZaDan

masculin
Numarul mesajelor : 122
Varsta : 38
Data de inscriere : 06/05/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: Cerere De Slot By S1k^^   Cerere De Slot By S1k^^ EmptySam Mai 24, 2008 3:36 pm

S1k^^ a scris:
Slot - trebuie sa joci constant si sa iti rezervi drepturiile pe server facandu-te cunoscut in "gasca".

Aici nu vad sa scrie sa aduc Oameni doar la admine....pai dak vrei oameni pt slot scrie acolo sa vada tot poporu si totusi pt un slot nu e nevoie sa aduci oameni ci doar sa joci pe srv frecvent...in plus de asta scoateti BAN pe care la-m primit ieri...dak vreti sa va aduc oameni Neutral....UNABAN LA IP : 78.31.160.20

PS: Am fost admin pe mai multe srv mari si nu se cerea la slot sa aduci oameni ci doar sa ai steam si sa joci frecvent ... si sa ai un comportament civilizat pe srv....

Dati UNBAN si va aduc jucatori....

PT ZEDAN : Zedan zi-mi si mie pt ce mai dai slot dak gandesti asa ca dak intra ala cu slot da kick la unu care joaca frecvent pe srv.... dak ai gandirea asta nu va mai trebui sa DATI SLOT!!.....dati prima ADMIN....nu va mai chinuiti asa....totusi oleaca de gandire .....un alt ex: ala care joaca frecvent poate sa fie codat si ala cu slot e curat ...zi-mi care e avantaju?!!!...ala cu slot sau ala fara slot care primeste kick si poate sa fie codat..? ,...uite gandiri din astea pot sa am si eu:P

Omule...ce ti-am zis eu se aplica pentru tine nu in general(la cei noi nu se poate discuta despre cat de mult stau pe server) si din cate vad ai mentionat ca ai aprox o saptamana..adik cateva ore de joc(188 de minute mai exact)...deja vrei slot...sunt altii mult mai vechi care nu au primit...concluzia: ceri mult prea devreme ... be patient .. be happy Razz

Daca ti se ofera slot inseamna esti un jucator activ asa ca nu va fi nici o problema daca serverul va da kick la un jucator fara slot! Numai ca tu nu ai demonstrat inca "virgula" ca esti un jucator activ...timpul le rezolva pe toate:P
Sus In jos
andressitto
Starter
Starter
andressitto

masculin
Numarul mesajelor : 70
Localizare : iasi
Data de inscriere : 25/04/2008

MesajSubiect: daca zice zadan asa e.....   Cerere De Slot By S1k^^ EmptySam Mai 24, 2008 8:13 pm

eu is deacord cu zadan.....frate sincer eu am primit slot dupa 1 luna de joc pe orgie si in plus cand esti in top atuncea cere slot ca se mai fac "operatiuni mafiote"adica sa intre unu cu numele tau si-ti strica rangu sau joaca cu coade siti iei ban pe nume pana atuncea mai joaca si poate pe viitor te intelegem :*:*:*

orgie top player..........andressitto
Sus In jos
S1k^^
Starter
Starter
S1k^^

MesajSubiect: Re: Cerere De Slot By S1k^^   Cerere De Slot By S1k^^ EmptyDum Mai 25, 2008 8:05 am

Da am inteles....oricum subiectu cu slot deja la-m inchis....deja am adus un om mai aduc si alti...rancu urc acum deja is pe 19:).....nici nu ma grabeam la slot...dar nu trebuia atat tambalau:))..........

HaVe FuN ....ne vdm pe srv Razz
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

MesajSubiect: Re: Cerere De Slot By S1k^^   Cerere De Slot By S1k^^ EmptyDum Mai 25, 2008 9:56 am

lol Neutral un roman intreg ati scris:)) by3
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere De Slot By S1k^^   Cerere De Slot By S1k^^ Empty

Sus In jos

Cerere De Slot By S1k^^
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere slot