| PuMba | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
PuMba Starter
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 34 Localizare : Brasov Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: PuMba Mier Iun 11, 2008 10:23 pm | |
| Numele cu care joci: PuMba (prietenii imi zic StruTzu) De ce ai fi bun ca admin: ca sa aduc codati pe server si pe urma sa le dau ban De cat timp joci pe server: De 2-3 luni Hobby-uri: Imi place sa dau ban la codati [Blacklist: Toxic;Busyk,Sony.....codatii nr 1],deci ei vor fi primii banati de mine dak voi primi admin. P.S: Salam cererea mea de admin e mai tare ca a ta:)) Va rog sa imi raspundeti cu seriozitate la cererea mea de admin.Multumesc mult! [ www.caterinca.ro] : ) ) | |
|
| |
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: PuMba Mier Iun 11, 2008 10:40 pm | |
| | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: PuMba Mier Iun 11, 2008 10:44 pm | |
| - florin_reddog_90 a scris:
- Numele cu care joci: PuMba (prietenii imi zic StruTzu)
De ce ai fi bun ca admin: ca sa aduc codati pe server si pe urma sa le dau ban De cat timp joci pe server: De 2-3 luni Hobby-uri: Imi place sa dau ban la codati [Blacklist: Toxic;Busyk,Sony.....codatii nr 1],deci ei vor fi primii banati de mine dak voi primi admin.
P.S: Salam cererea mea de admin e mai tare ca a ta:))
Va rog sa imi raspundeti cu seriozitate la cererea mea de admin.Multumesc mult! [www.caterinca.ro] :)) cu seriozitate... daca iei admin si dai ban la alti admini ... ramai fara admin si fara prilejul de a juca cu noi in team (orgie.idle.ro) daca vrei un raspuns pe masura cererii ... din partea mea un helper ... restul ... mai vedem (important e modul de abordare si comunicare ceea ce la tine se pare ca este prea "infipt" nu cerem sa fii pupincurist ci sa fii cat de cat atent la ceea ce iti doresti, cu o putere mare vine si o responsabilitate mare) | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: :)) Mier Iun 11, 2008 10:47 pm | |
| lol cererea =)) ff tare nepoate bv tie :* | |
|
| |
andressitto Starter
Numarul mesajelor : 70 Localizare : iasi Data de inscriere : 25/04/2008
| Subiect: Re: PuMba Mier Iun 11, 2008 11:44 pm | |
| eu is deacord cu kaball un helper meriti la urma urmei joaca de ceva timp pe servar si e cunoscut bafta | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: :D Joi Iun 12, 2008 12:55 am | |
| helper apoi => admin! parerea mea!
Re AlL! | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: PuMba Joi Iun 12, 2008 2:04 am | |
| ce pot sa zic dcat ca pumba joaca demult pe server este de treeaba joaca corect altcva ..km atat ..bafta | |
|
| |
PuMba Starter
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 34 Localizare : Brasov Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: PuMba Joi Iun 12, 2008 11:47 am | |
| Kaball! ai vazut ce scrie jos in stanga [ www.caterinca.ro]........doar cu crezi ca asta e cerere de admin .......m-am uitat la celelalte cereri "originale" si am vrut sa mai destind putin atmosfera incordata care exista pe server.......... hf & gl all;) | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: PuMba Joi Iun 12, 2008 11:03 pm | |
| - florin_reddog_90 a scris:
- Kaball! ai vazut ce scrie jos in stanga [www.caterinca.ro]........doar cu crezi ca asta e cerere de admin .......m-am uitat la celelalte cereri "originale" si am vrut sa mai destind putin atmosfera incordata care exista pe server.......... hf & gl all;)
mesaje subliminale ))) de unde era sa stiu eu ca faci caterinca ? ... eu iau in serios unele lucruri ... ramane de discutat | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PuMba | |
| |
|
| |
| PuMba | |
|