orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco

In jos 
+7
Kaball
andressitto
BuSyK
KoBrA
Passion
gEnTLeMa
Watch Me!
11 participan?i
AutorMesaj
Watch Me!
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 33
Data de inscriere : 12/06/2008

Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco Empty
MesajSubiect: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyJoi Iun 19, 2008 2:48 pm

Mi-a dat ban fara sa imi faca poze,jucam cu 8Ball.Insist sa ii suspendati adminu cateva zile ca sa se invete minte,asa merita orice admin care da ban fara poze. Bye
Sus In jos
gEnTLeMa
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 82
Varsta : 31
Data de inscriere : 15/05/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: ;))   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyJoi Iun 19, 2008 3:50 pm

si mie mi-ai facut reclamatie ca ti-am dat ban fara poze!dar ti-am zis,nu iese in poze aim-ul!
gg narco sau cine i-ai dat ban!!bine facut!!
vezi ca esti cam enervant!
hai pa!

Re all!!!
Sus In jos
Watch Me!
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: gentlema   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyJoi Iun 19, 2008 5:03 pm

Bai Gentlema ma faci sa iti zic pe nume "prost",dupa cum a zis si kaball aimul iese in forma de patrat sau ceva de genu si la scoru care il avusai azi 18killuri cu8 dead-uri nu prea cred ca aveam wall sau aim Wink app am poze facute de myky.Te rog eo ceva nu mai comenta la adresa mea si lasa ciocu mic ca pe mn nu ma intereseaza de tine,dar vad ca pe tine da.Pa
Sus In jos
gEnTLeMa
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 82
Data de inscriere : 15/05/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: ~   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyJoi Iun 19, 2008 5:27 pm

lasa-l pe kaball!in aceasta privinta kaball nu are dreptate!aim-ul nu iesi cu patratele cu plm X(X(! o sa mai vedem noi cine e prostul!hai pa ca m-am plictisit de tine!by3

Re all!
Sus In jos
Watch Me!
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Apucate de Mario ma !   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyJoi Iun 19, 2008 5:31 pm

Apucate de Mario si lasa-ne,de ar durea prostia asta cu siguranta pe tine te.as auzi primu,inainte sa scrii "gandeste" adica la tine nu ma pot astepta sa gandesti.
Sus In jos
Passion
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 25

MesajSubiect: Re: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyJoi Iun 19, 2008 6:04 pm

eu unul as propune ca toti adminii care dau ban fara o dovada ca acel juc. ar fi codat sa fie sanctionati...numai asa se poate impune o disciplina pe server pt. admini...daca e mai bun ca tine gata are coade...ban ban ... are aim...
pune`te si tu spect. si fa`i un demo scurt daca crezi ca are aim...dar nu`i da ban...stiu ca oftica asta e mare si va roade cand unul da mai bine ca voi...dar aia nu inseamna ca e codat...
eu unul m`am uitat pe watch si joaca binisor si nu mi s`a parut codat....
si eu propun sanctionarea lui narco...numai asa se poate invata altadata sa numai sufere de admin si sa`si faca corect treaba...
Sus In jos
KoBrA
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 23/01/2008

MesajSubiect: Re: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyJoi Iun 19, 2008 6:35 pm

Passion a scris:
eu unul as propune ca toti adminii care dau ban fara o dovada ca acel juc. ar fi codat sa fie sanctionati...numai asa se poate impune o disciplina pe server pt. admini...daca e mai bun ca tine gata are coade...ban ban ... are aim...
pune`te si tu spect. si fa`i un demo scurt daca crezi ca are aim...dar nu`i da ban...stiu ca oftica asta e mare si va roade cand unul da mai bine ca voi...dar aia nu inseamna ca e codat...
eu unul m`am uitat pe watch si joaca binisor si nu mi s`a parut codat....
si eu propun sanctionarea lui narco...numai asa se poate invata altadata sa numai sufere de admin si sa`si faca corect treaba...
Foarte corect Smile Smile ar treb sa bagati avertismente adminilor la 3sau4 greseli sa i se scoata adminu,voi spuneti ca sunteti prea multi Razz cu ocazia asta mai faceti curatenie Very Happy
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

MesajSubiect: lol   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyJoi Iun 19, 2008 6:49 pm

fratilor nu zic ca nu aveti dreptate Neutral da nu vi se pare k va aruncati cam sus? luatile adminu cateva zile ,la 3 greseli iai adminu Neutral sunt admini care joaca de cand sa deschis serveru si voi apareti acu pe server si o dati in aberatii. lol! lol! by3
Sus In jos
Passion
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 25

MesajSubiect: Re: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyJoi Iun 19, 2008 7:43 pm

busyk nu ma intereseaza de cand joaca , cat de bine joaca....pt. mine tot ce conteaza e cum isi face treaba ca admin pe server....si ce daca joaca de 3123123123ani pe server ...daca nu e capabil sa admiteze bine si sa fie echidistant in decizii sa`i faca loc la altul ...
Sus In jos
andressitto
Starter
Starter
andressitto

masculin
Numarul mesajelor : 70
Data de inscriere : 25/04/2008

MesajSubiect: Re: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyJoi Iun 19, 2008 9:04 pm

ma mie mi se pare corect in privinta lu watch pana mea fa draqului 3 poze nu da ban ca "......" si narco daca intra rar pe servar cum sa te stie frate..dezavanraj frate daca joci bine iti iei ban aiurea si fara cu aim-ul iese frate in poze da nu toate aim-urile cu paretel rosu deasupra capului da aim e o prostie.........fa cerere unban frate si mai vedem acolo

bafta 4 all
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyJoi Iun 19, 2008 11:14 pm

gEnTLeMa a scris:
lasa-l pe kaball!in aceasta privinta kaball nu are dreptate!aim-ul nu iesi cu patratele cu plm X(X(! o sa mai vedem noi cine e prostul!hai pa ca m-am plictisit de tine!by3

Re all!

eu cred ca glumesti ... ia si te uita la un link https://www.youtube.com/watch?v=ESVW4HXKtvA&feature=related ma faci sa cred ca esti prea mic de admin pe orgie
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin
Numarul mesajelor : 228
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 03/05/2008

MesajSubiect: Re: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyVin Iun 20, 2008 1:07 am

Smile) lol!
Sus In jos
narcotyca
Starter
Starter
narcotyca

masculin
Numarul mesajelor : 15
Joburi/Distractii : cs:X bautura=))
Data de inscriere : 14/12/2007

MesajSubiect: hai sa va zic cum sta treaba..   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyMar Aug 12, 2008 8:02 pm

mai buti .. mai ales ala care se plange k i-am dat ban.. din moment ce dau o comanda.. nu o dau aiurea.. vb cu gentlema in poze nu se vede aimul ... asa k va rog sa o terminati fratii mei nijalai.. k nu tine faza asta.. luati si vedeti-va de joc.. dak intr-adevar ti-a facut cineva ceva.. arata si dovada .. punct..
Sus In jos
Andreea
Starter
Starter
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 32
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Play CS
Umor : :Xprima
Data de inscriere : 28/02/2008

MesajSubiect: Re: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyLun Aug 18, 2008 10:12 pm

narcotica chiar nu vezi ca nu te mai poti scoate:-j esti degeaba:P parerea mea!
Sus In jos
http://deea-gaby.hi5.com
Andreea
Starter
Starter
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 32
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Play CS
Umor : :Xprima
Data de inscriere : 28/02/2008

MesajSubiect: Re: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptyLun Aug 18, 2008 10:13 pm

nu stii de vot! nu stii de ss-uri de nimic;)si mai e si faza aia cand din 12 vs 12 jucam cu 6 oameni din cauza ta Wink ai uitat-o?
Sus In jos
http://deea-gaby.hi5.com
Bitza
Starter
Starter
Bitza

masculin
Numarul mesajelor : 68
Joburi/Distractii : foTbal ;d
Umor : :D
Data de inscriere : 21/08/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptySam Aug 23, 2008 1:44 am

mai... dupa mn... chiar dak nu am admin ... ma bag... Very Happy narco NU MERITA admin !... a dat 2-banuri unul dupa altul... fara sa ceara poze sau ceva...Very Happy dupa mn nu mi se pare corect!... RESPECT orgie.idle.ro !!!
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Data de inscriere : 15/12/2007

MesajSubiect: Re: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco EmptySam Aug 23, 2008 8:37 am

ggg Bitza asa zile Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco   Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco Empty

Sus In jos

Istoria se repeta !Numai ca acum rolul principal e narco
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Iarasi Ban X( Rolul principal uSb
» Codati
» Request
» ban aiurea.....
» reclamatie impotriva lui narco

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum