| va rog unban | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
R3d3mpt|oN Starter
Numarul mesajelor : 9 Data de inscriere : 22/06/2008
| Subiect: va rog unban Dum Iun 22, 2008 7:12 pm | |
| nume R3d3mpt|oN ip :86.107.219.251 am dat 3 serii de poze, am fost urmarit, nu s-a demonstrat ca am ceva si totusi am primit ban. daca e un server de admini ofticosi care pe motiv ca au acces pe server nu suporta sa fie omoratzi , atunci va rog sa nu mai imi scoatetzi bannul. Daca trag in perete sau il iau pe 1 de 2 ori la rand e motiv sa iau ban? fratzilor, cate meciuri de canter atzi vazut? io joc de la vesiunea 1.3, am avut server 3 ani, am avut admin pe elektra si megas.ro dar nu mi sa intamplat pana amu ashea ceva , sa iau ban pe motiv ca sunt suspect. daca aveam ceva ma mai ofticam aiurea? sunt sute de servere in romania scoatetzi va rog banul si lasatzi-ma sa jok, dora daca va putetzi impaca cu ideea ca stiu si i oolecutza mai mult din jocu' asta | |
|
| |
R3d3mpt|oN Starter
| Subiect: uitatzi pozele Dum Iun 22, 2008 7:30 pm | |
| | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: va rog unban Dum Iun 22, 2008 8:05 pm | |
| nu pot sa downloadez nici una din poze | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: va rog unban Dum Iun 22, 2008 8:07 pm | |
| o intrebare am (nu ma oftic in momentul in care cineva ma omoara ... pt ca nu se intampla asta ) dar de ce vrei sa joci pe orgie cand dupa cum ai zis tu sunt sute de srv ?! | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: :) Dum Iun 22, 2008 8:20 pm | |
| nu merg pozele sa fie downloadate ! ai luat ban si cred ca l-ai luat corect,stie adminul care ti-a dat ban de ce ti-a dat R e a l l !!! | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: va rog unban Dum Iun 22, 2008 11:44 pm | |
| ma nebune cat de bun sa fi m-am uitat pe u frate toata ziua azi nu tragi atat de bn pe cat a aratat scorul tau toata ziua ...este prea de tot sa joci asa cum ai jucat azi ...dc dupa ce ai primit banul ai fost atat de jalnic?aveam pe snow un scor mult mai fr dcat al tau?ce s-a int?si in rest scor de 70 cu 15 ..cu atatia juc buni pe toate mapele asa arata scorul tau nu putea misca dreaq niciunul nik de u aveai viata dubla ?cva ai frate ca nu se poate ma uitam si cand vdeam ca zburai numai cate 2-3 ofdata da-o dreaq de treaba si fata in fata ..tot serv dreaq a vazut ca esty codat te-am lasat mult sa joci ti-am facut poze nik dar poze sau mai facut si altor juc si s-a obs ca nu int iese wallul in ele dar nu wall aveai cred eu ci aim..mai luat d cateva ori pe dust remake pe unde nici nu ma ast prin zid mai bubuit clar da-o dreaq de treaba | |
|
| |
R3d3mpt|oN Starter
| Subiect: WER Lun Iun 23, 2008 1:24 am | |
| 1. UNELE MAPE IMI PLAC ALTELE NUH 2. IMI PLACE PE ORGIE PT CA E FAIN 3. TRAG SI IO CUM POT 4. E OBLIGATORIU SA TRAG BINE PE TOATE MAPELE LA RAND? SA PRESUPUNEM CA LA UN MOMENDAT M-AM MAI PLICTISIT DUPE CE AM JUCAT 7 ORE PE SERVERU VOSTRU 5. AM FACUT 800 KILLS INTR-O SINGURA ZI, IO AM PRETENTZIA CA JOK BINISHOR 6. AM MAUS DE 20 LEI DECI NU AM ACCURATETZE ATAT DE BUNA 7. CARE SA LAUDA CA STIE JOCU ASTA, SA-MI EXPLICE DE CE DACA SUNT CODAT AM ACCURATETZE 17.40? (DACA STIE CE-I AIA:) p.S. AR MI FI CATE CEVA DE SPUS DA E TARZIU SI NII SOMNIKA}{ MULTZUMESC SHEDINTZELOR FOTO LA CARE AM FOST SUPUS AZI, AM DAT 20 DE POZE | |
|
| |
Passion Starter
Numarul mesajelor : 25 Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: Re: va rog unban Lun Iun 23, 2008 3:03 am | |
| mah .. nu stiu ce sa zic .... eu am un demo cu tine.... eu unul cred ca ai codul ala norecoil sau ceva de genul nu stiu exact cum se scrie...si asta consta in faptul ca tu cand tragi nu are recul arma...m`am uitat atent la tine si tragi din mers apasat si nu`ti sare tinta deloc...ramane la acelasi nivel....ce`a ce e foarte greu de facut...acum nu stiu ce sa zic...e parerea mea si e posibil sa ma insel... care vrea sa vada demo`ul sa ma caute pe mess....adminii bineinteles asta e parerea mea si dupa cum spuneam s`ar putea sa ma insel... | |
|
| |
R3d3mpt|oN Starter
| Subiect: adasd Lun Iun 23, 2008 9:25 am | |
| fratzioare la norecoil tzinta penduleaza doar pe verticala. de obicei doar in sus. mai viziteaza si tu forumuri sau informeaza-te inainte sa emitzi aberatzii. 10x | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: :)0 Lun Iun 23, 2008 12:10 pm | |
| ai dreptate passion , sunt tot felul de prsotii ca sa nu iasa wall in poze sau sa nu fii prins :-j ! s-au inventat multe coduri !kaball a spus ca nu sunt bun ca admin pentru ca am spus ca aimu-ul nu iese in poza,si el a zis ca iese ca un patratel ! ms kaball ! re ! Re All !! | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Un Demo Lun Iun 23, 2008 1:02 pm | |
| | |
|
| |
KoBrA Starter
Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 23/01/2008
| Subiect: Re: va rog unban Lun Iun 23, 2008 1:30 pm | |
| Ma din prima poza pe care ai puso si singura pe care mam putut uita ca la restu pauza, vreau sami explici chestia din stanga sus ca la majoritatea la care apar asa ceva au cod si in momenti in care adminu ii face poze se dezactiveaza automat codu deci sugerez sa ramana banu. | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: va rog unban Lun Iun 23, 2008 10:43 pm | |
| Lasand de-o parte ca cel cu numele de na era ffffff plictisitor eu spun un singur lucru : R3d3mpt|oN ESTE CODAT MORT (o sa vedeti in demmo ca are 2 killuri flasuit KIOR ADICA) cine nu poate sa descarce demmoul sa mi-l ceara EU ZIC BAN BAN BAN Esti degeaba ba R3d3mpt|oN kiar aveam impresia ca esti bun | |
|
| |
R3d3mpt|oN Starter
| Subiect: ads Mar Iun 24, 2008 8:58 am | |
| 2pac , exista 2 posibilitatzi cand ejti flashuit: 1. stai cuminte ca butu' si asteptzi sa te omoare 2. golesti incarcatoru' spre ultima pozitzie cunoscuta Intrebare mea e urmatoarea: "tu cum reactzionezi? " | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: va rog unban | |
| |
|
| |
| va rog unban | |
|