| Cerere Admin :) | |
|
+6andressitto BuSyK m@rlboro MyKy De_MooN AmAnTuL 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
AmAnTuL Starter
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 26/06/2008
| Subiect: Cerere Admin :) Joi Iun 26, 2008 1:06 pm | |
| Numele cu care joci: AmAnTuL si Cretzu De cat timp joci pe server:de vreo 2 sau 3 saptamani De ce crezi ca ai fii bun ca admin:pai in primu rand sunt bun ca player si ca admin pt ca stiu sa folosesc comenzile si le folosesc cu cap... Ai mai avut admin: pe serveru asta nu ... dar pe altele am avut | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Contra Joi Iun 26, 2008 1:11 pm | |
| eu unul nu te-am vazut pana acum ..dar poate nu stau eu suficient pe server...asteptam parea altora ... Bafta! | |
|
| |
MyKy Starter
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 30 Localizare : iasi Joburi/Distractii : CS :X:X fifa Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Joi Iun 26, 2008 1:34 pm | |
| cu numele amantu nu team vz in viata mea pe servar,cu nml cretu team vz odata...eu zic sa joci mai mult sa aduci lome si poate poate | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Joi Iun 26, 2008 1:36 pm | |
| ..nu cred ca merita parerea mea..tre sa jucati mah dc nu intelegeti nu intrati 5 min pe orgie apoi fugiti pe altul si reveniti pe orgie doar la cererea de admin;)) | |
|
| |
MyKy Starter
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 30 Localizare : iasi Joburi/Distractii : CS :X:X fifa Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Joi Iun 26, 2008 1:38 pm | |
| cu numele amantu nu team vz in viata mea pe servar,cu nml cretu team vz odata...eu zic sa joci mai mult sa aduci lome si poate poate | |
|
| |
AmAnTuL Starter
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Joi Iun 26, 2008 3:33 pm | |
| sincer nici eu nu am prea vazut admini doar pe zadan si au mai fost inca vreo 2 era parca si o domnisoara... stiu ca mi-a facut poze are id-u cu november ceva.... oricum voi decideti si de jucat joc dar ori dimineatza ori seara ma nu-mi permite momentan timpu ca-s cu bacu | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Joi Iun 26, 2008 7:33 pm | |
| dute ma de aici 2-3 saptamani?dute frate de aci.niciodata nu te-am vazut pe orgie.si toata lumea zice asta.pa | |
|
| |
andressitto Starter
Numarul mesajelor : 70 Localizare : iasi Data de inscriere : 25/04/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Joi Iun 26, 2008 9:15 pm | |
| eu lam vazut cu amantu si busyk nu mai da frate cu parerea sincer nu te-am mai vazut demult pe servar ..... pana ta ai munca scoala cum zici tu baiatu joaca da nu cum zice el de 2-3 saptamani cel putin saptamana asta mo terorizat oleak noaptea )) oricum bafta da nu fi capos si cere admin ca nu o sal vezi prima dat daca esti interesat sa joci pe servaru asta cere slot si apoi mai vede lumea ce face cu tine | |
|
| |
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Joi Iun 26, 2008 10:57 pm | |
| scz andresito eu intru numai seara dp la 10 ziua nu pot in weekend intru si ziua asa k dak nu ma vezi ziua asta nu inseamna k nu joc pe orgie by3 | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Joi Iun 26, 2008 11:20 pm | |
| Ce rezulta din tot topicul asta ? va spun eu : ZaDan(Je) este cel mai activ administrator de pe server si cu skillul cel mai bun pt ca doar asa s-ar explica faptul ca i s-a retinut doar lui nick-ul. Amantul , tr sa joci mah cateva luni ca sa poti spera la un slot , cel mult helper! Tu daca ai avea server si ar aparea unul ca tine, care frecventeaza de putin timp si rar serverul, i-ai da admin?\ Nu-i dai.. fii sigur de asta...si sincer cu tine:) Deci ne vedem pe server si mai incerci peste cateva luni! Bafta;) P.S: si scuza-i pe Andressito si Busyk ... daca mai intri pe forum sau pe server ai sa vezi ca astia doi unde se intalnesc se inteapa | |
|
| |
AmAnTuL Starter
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Vin Iun 27, 2008 2:29 pm | |
| Busyk se poate spune si frumos ca nu merit admin ca nu ne-am tras de sirete sa vorbesti asa... si cerere de admin am facut si nu de slot pt ca numa de admin am vazut modelu.... daca era si cerere de slot era altceva... oricum am incercat nu se poate momentan nici o problema... pe alta data... bafta | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Vin Iun 27, 2008 5:07 pm | |
| dak te-am jignit scuze frate da nush ce am zis rau:| asta e adevaru nu joci dde atata timp pe orgie .pa | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Mar Iul 01, 2008 3:34 pm | |
| ce tare a fost=)) ai auzit busyk? nu ne tragem de "SIrete"=))) | |
|
| |
uSb Starter
Numarul mesajelor : 112 Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc. Data de inscriere : 09/12/2007
| |
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Cerere Admin :) Sam Iul 05, 2008 11:40 pm | |
| Topic closed Motivul: Familiarizeaza-te cu ORGIA si dupaia faceti cerere .. toti care intra pe server vad bannerul cu forumul de cereri si isi incearca norocul... eu zic intai sa ne jucam si sa ne apreciem pe server. Nimeni nu se trage de "sirete" (nu este o aluzie te rog nu te supara) sunt doar pareriile celorlalti inscrisi pe forum, decizia ramane la cei de sus. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin :) | |
| |
|
| |
| Cerere Admin :) | |
|