| vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc | |
|
+4ZaDan gEnTLeMa m@rlboro silas 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
silas Starter
Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Vin Iun 27, 2008 7:08 pm | |
| nume: Si|aS pe serever joc dee 6 luni vreau admine pt a da codati afara dupa server am mai avut admin si pe ate server | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Vin Iun 27, 2008 7:11 pm | |
| ce sa zic dcat ca il vad km des pe server..joaca corect ..altcva succes:P | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: 6 luni Vin Iun 27, 2008 7:23 pm | |
| 6 luni hai ma ca esti glumetz ! sinceR: Nu Ti-am Vazut Niciodata Pe Server Cu Numele S|las ! oricum BafTa! R 3 A l l !! | |
|
| |
m@rlboro Starter
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Sam Iun 28, 2008 12:10 am | |
| cum gentlema frate sa nu-l vezi ca eu in fiekare zi il vad | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Sam Iun 28, 2008 5:31 am | |
| Si eu il vad mai mereu ... | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
| Subiect: ;00 Sam Iun 28, 2008 7:27 pm | |
| PaNa MeA,Nu Am BagaT de SeaMa!dar l-am vazut azi!joaca cs destul de bien rE aLL | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Sam Iun 28, 2008 9:03 pm | |
| pai gentlema la cat joci de des nu aveai cum sa-l vezi vreo`data.... in fine sa revenim la cererea omului:
de 6 luni nu cred ca joci pt ca ar insemna sa joci cam de cand s-a infiintat serveru` (PT TPATA LUMEA SERVERUL S-A DESCHIS LA FINALUL LUNII NOIEMBRIE 2007 NU MAI DATI CIFRE FANTASTICE) asa dar de jucat am vazzut ca joci des si bine... fa-ti un demmo cu tine (vreo 5-7 min asa) si ma anunti cand il ai ... apoi discutam ce si cum
Salutari din Jamaica! | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
| Subiect: ;00 Sam Iun 28, 2008 9:08 pm | |
| 2pac joc cu mai multe nume si stau spec-pt codati ! si daca vrei iti dau toate numele pe mess !care le mai stiu Re R3 All | |
|
| |
m@rlboro Starter
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Dum Iun 29, 2008 2:47 am | |
| REVIN ...si eu si toti jucam cvu alte nume si joc 24 din 24 ca sa ma uit pe codati..gentlema nu mai avem frate 10 ani ..joaca cu numele tau asa cum fac si eu si majoritatea ca sa te credem si acum vb serios si chiar insist "mai fa frate si u niste poze adik mai ai grija de server ca fara suparare nu faci nik "dcat sty sa acuzi cand zici cred ca ala are aim sau wall .in acelasi timp il si rezolvi frate daca nu da-i altuia adminul ca uite cati sunt care si-l doresc | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
| Subiect: ;00 Dum Iun 29, 2008 3:02 pm | |
| bine frate vrei sa ne certam : deci... stii regulamentul??stii ce a scris 2pac?? ,,adminii cu acces mai mic nu fac nici o modificare in timpul jocului fara acceptul unui admin cu grad mai mare" bY 2pac ! sper ca nu trebuie sa iti mai explic .... Re m@rlboro;) R3 All !!! connect orgie.idle.ro | |
|
| |
m@rlboro Starter
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Dum Iun 29, 2008 3:32 pm | |
| nici o modifikre in sensul schimbarii unei mape mah nebune nu ca ar trebuie sa intrebi adminul cu grad mai mare daca i poti face poze vreunu-i player=))))) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Dum Iun 29, 2008 4:35 pm | |
| Pai daca e cum ai inteles tu gentleman hai sa renuntam toti la admin ca oricum marlboro sta aproape mereu pe server... si face el toata treaba ca restul au rang de admin mai mic! Ce misto ca avem admin asa de forma, mai dam o llama la unu care ne enerveaza sau un slap/say la vreun afk ... ) | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
| Subiect: ;a Dum Iun 29, 2008 4:37 pm | |
| m@rlboro si cand ziceam la unu ca e codat ziceam in gluma ! cand cred ca e unul codat,fac poze tot timpul ! si mai termina odata !ms ! re all | |
|
| |
andressitto Starter
Numarul mesajelor : 70 Localizare : iasi Data de inscriere : 25/04/2008
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Dum Iun 29, 2008 7:09 pm | |
| ma daca vati gasit sa va certati pe topicu lu silvas sunteti cu capu fratilor faceti va topicu costru de cearta sa revenim la subiect eu cred ca silvas merita ceva macar slot si poate o sa aiba el grija si pt voi de servar daca o sa admin )) | |
|
| |
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Dum Iun 29, 2008 7:26 pm | |
| E super mishto forumul nostru =)) | |
|
| |
andressitto Starter
Numarul mesajelor : 70 Localizare : iasi Data de inscriere : 25/04/2008
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Dum Iun 29, 2008 8:39 pm | |
| cai zburatori si gandaci dansatori nu mai zic de gaini cu lapte ) misto forumu | |
|
| |
uSb Starter
Numarul mesajelor : 112 Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc. Data de inscriere : 09/12/2007
| Subiect: sal Lun Iun 30, 2008 3:19 pm | |
| Hmm de jucat ai mai jucat pe sv...insa nu crezi k te arunci prea sus?iao usurel pan la admin mai sunt 2 trepete mici acolo..bafta | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc Mar Iul 01, 2008 3:27 pm | |
| io cu niko jucam de 5 luni si asta de 6 luni =))))) deci sincer nici nu prea lam vazut pe server...acu in ultima vreme mai intra ..din an in pasti in fine:-j sa trecem la cafteala> connect orgie.idle.ro | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc | |
| |
|
| |
| vreau si eu admindaca se poate .... si nu o sa va dezamagesc | |
|