| Cerere slot: ~PSYC#O~ | |
|
+10uSb -DEVIL De_MooN Andreea ToX1c gEnTLeMa m@rlboro ZaDan ~PSYC#O~ 2pac 14 participan?i |
Crezi ca ~PSYC#O~ merita slot pe server? Joaca destul de des astfel incat sa aibe slotul lui in cazemata? :) | Da | | 33% | [ 6 ] | Nu | | 67% | [ 12 ] |
| Total voturi : 18 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Cerere slot: ~PSYC#O~ Lun Iun 30, 2008 8:51 pm | |
| | |
|
| |
~PSYC#O~ Starter
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 30/06/2008
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Lun Iun 30, 2008 8:57 pm | |
| | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Lun Iun 30, 2008 9:16 pm | |
| Eu zic ca merita...joaca des, bine si nu vrb aiurea;) un vot de la mine | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Lun Iun 30, 2008 9:48 pm | |
| sunt de aceeasi parere cu zadan ..este un juc si bun si la locul lui | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: ;00 Lun Iun 30, 2008 10:04 pm | |
| si eu zic k merita ! un jucator bun,joaca des... | |
|
| |
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
| Subiect: :)) Lun Iun 30, 2008 10:30 pm | |
| aceeiasi parere ca cei 3 gingalai..nu merita slot.. joaca rar si este un jucator "prost" ) si nu este la locu` lui si vb aiurea Eu sunt ANTonimu` )) (glumesc) [b] Merita slot | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: ;00 Mar Iul 01, 2008 12:41 pm | |
| toxicane ce inseamna gingalai?de unde ai mai scos si cuv asta? ) ) ) ) ) ) | |
|
| |
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
| Subiect: :D Mar Iul 01, 2008 1:33 pm | |
| Am plagiat pe cineva... acest cuvant este de la 2pac (ex: gingalai pe server: 21) asa scrie cand intri... )) | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: toxic=cow:X Mar Iul 01, 2008 3:19 pm | |
| | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Mar Iul 01, 2008 9:24 pm | |
| Toti ziceti ca merita dar de ce ati apasat pe nu?! | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: :)) Mar Iul 01, 2008 10:50 pm | |
| cred ca de frica...nu au curajul sa spuna lucrurilor pe nume ..de ce sunt pro sau contra. Fiti Responsabili. Eu am votat "Nu" pentru simplul fapt ca astazi la luat gura pe dinainte si a inceput sa comenteze si sa injure aiurea. de jucat joaca relativ bine ...urmeaza sa stabilim pe parcurs voi de ce ati votat "Pro" respectiv "Contra" | |
|
| |
-DEVIL BANAT de pe FORUM si SERVER
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 36 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : Webmaster,Car,Footbal,Computers Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Mier Iul 02, 2008 9:50 am | |
| Eu am votat Nu: Pentru ca PSYCHO nu respecta regulamentu si este un COLINDATOR PREA MARE CU INJURATURILE | |
|
| |
uSb Starter
Numarul mesajelor : 112 Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc. Data de inscriere : 09/12/2007
| Subiect: uSb Mier Iul 02, 2008 11:11 am | |
| sa mentionam si dc nu?pai in primul rand cred k ar fi mai indicat sa stii cand sa deschizi gura..intelegi u la ce ma refer..respecta si vei fi respectat ..bye | |
|
| |
~PSYC#O~ Starter
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Mier Iul 02, 2008 12:33 pm | |
| De_Moon dc te-am injurat .....pentru ca m-am saturat sa tot fiu facut codat..si injurat..de toate cele ca am wall ca am aim ca am etc.... dak nush sa joci cs dute joaca altceva nu ma fute pe mn la cap ca am wall + aim asta e esti noob la cs si mai ai pana sa ajungi sa joci la nivelul meu....cat si despre celelalte injuraturi..sunt adresate tot asa tuturor celor care ma injura si ma acuza ca joc codat asta e tot..Si da recunosc ca injur dar nu fara motiv . Altceva eu doar vreau sa joc si atat m-am saturat sa fiu injurat..si suspectat de coduri..iti convine cum joc bine.. dak nu da-ti foc si dute joaca Mario pe lan sau cs cu botii ca aia sunt de nivelul vostru. \m/ Keep it Metal | |
|
| |
rupT!no cheF Starter
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Mier Iul 02, 2008 5:41 pm | |
| merita sincer si k mana pe inima!;x ..este de trba nu vb aiurea ! | |
|
| |
andressitto Starter
Numarul mesajelor : 70 Localizare : iasi Data de inscriere : 25/04/2008
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Mier Iul 02, 2008 11:05 pm | |
| ba roakere dute si mai sparge ceva cu capu si poate iti vine mintea la cap nu a fost din opinia mea si cu nu o duc pana la capat
| |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: :)) Joi Iul 03, 2008 8:09 am | |
| cu asta ai dovedit inca 1 data nivelul prostiei tale..cred ca ai atins nivelul maxim al prostiei...eu in primul rand ti-am mai explicat " )" acest semn inseamna ca glumeste omu...si eu glumeam cand spuneam ca ai coade..dar vad ca esti prea prost sa intelegi..si cu asta inchei ca ma disperi ... de ce crezi ca rezultatul votului arata asa..ai dovedit si pe forum ca esti cu ea in gura... invata sa vbb..sa te comporti in lume si apoi intra pe un server public...dar e greu ..in jungla si in lumea ta de terminati e greu lucrul asta. Bye. | |
|
| |
~PSYC#O~ Starter
| |
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Joi Iul 03, 2008 8:55 pm | |
| lol fratilor nu va certatti | |
|
| |
De_MooN Starter
| Subiect: :)) Vin Iul 04, 2008 6:45 pm | |
| bine bah paduchiosule ..vezi ca exista H2O pt. tine e apa ..sa te mai speli ..si ciobul sa-ti tunzi pletele ale pline de paduchi... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Sam Iul 05, 2008 12:53 pm | |
| Mariane ... daca te uiti pe toate cererile de admin nu se poate sa nu gasesti posturi cu limbaj neadecvat topicului, multe din ele din partea adminilor sau jucatorilor vechi de pe server! Forumul a ajuns un fel de usa cortului unde fiecare se intrece in replici care mai de care mai "originale". De aceea sugerez ca la aceasta cereri sa raspunzi numai tu si Kaball iar restul adminilor/jucatorilor sa posteze dupa un anumit model(un exemplu ar fi cel de mai jos) : ================================================= -cat de des ati vazut solicitantul pe server? x ori /zi; x ori /sapt -cum joaca solicitantul? bine / acceptabil /execrabil -are un limbaj decent pe server? da /nu ================================================= si sa se limiteze la a raspunde dupa un astfel de model cat mai obiectiv posibil. ar mai fi ceva...am sugerat acum ceva vreme sa se introduca la modelul de cerere si demo de 5 min obligatoriu ( parca ai fost de acord sau nu-mi aduc eu aminte bine )...cum a ramas? | |
|
| |
De_MooN Starter
| Subiect: asa e ZaDan Sam Iul 05, 2008 2:21 pm | |
| dar sa vedem cum reactionezi tu cand o sa fii injurat de un anumit user... | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Sam Iul 05, 2008 4:02 pm | |
| cu siguranta nu o sa-i intorc injuriul pe forum! | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ Sam Iul 05, 2008 5:48 pm | |
| Acest topic este inchis ! Motivul: 1 la mana voturiile sunt in procentaj de 66 % impotriva si 2 la mana deja a ajuns sa fie o discutie intre jucatori si admini gen reclamatii sau fun in nici un caz "Cerere" Acest tip de topicuri deacum inainte vor fi inchise in cel mai fericit caz daca nu le voi sterge fara a mai anunta in prealabil | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere slot: ~PSYC#O~ | |
| |
|
| |
| Cerere slot: ~PSYC#O~ | |
|