Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 04/07/2008
Subiect: Cerere de admin Vin Iul 04, 2008 2:20 pm
salutare...in primul rand vreau ca sa va spun ca sunt un tip activ pe server si joc destul de bine..practic cs de 7 ani nu joc cu coade niciodata...in caz ca par suspect rog a fi rugat ..numele cu care joc pe server este <M.v.P.>Omega rad ownrul sa imi dea si mie un admin....ca sa mai ajut si eu la server.
Astept un raspuns de la voi fie ca e pozitiv fie ca e negativ
P.S. am avut admine pe multe servere..am 19 ani si joc pe server de ceva timp...rog seriozitate
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
off ce imi mai plac astia cand posteaza pentru admin ! frate,nu te arunca asa de tare ! nu ai nici mult timp de cand joci pe server ! deci...nu meriti parerea meA!!re
Re all
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
dak ne zici k joci de 5-6 luni pe orgie chiar k primesti admin rabdare frate asta e cea mai importanta
andressitto Starter
Numarul mesajelor : 70 Localizare : iasi Data de inscriere : 25/04/2008
Subiect: Re: Cerere de admin Sam Iul 05, 2008 10:45 am
parca e anunt in ziar "rog seriozitate " ))
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
Haoleu nepoate omega? Radio omega..? u esti nepoate muziq hip-hop duminica..dedicatii in fiecare seara :X:X muziq buna..u esti ..socares mo :X:X
"Joc de ceva timp"....spune si u aproximativ cat inseamna "ceva timp"..... Joci de 7 ani cs..bv tie ..sper sa mai prinzi 7 ...... Cum adica esti un timp activ...argumenteaza.....adica joci des..nu?sau nu e asa.... Si daca ai avut admine pe alte servere de ce mai vrei si pe asta...
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
Subiect: Re: Cerere de admin Sam Iul 05, 2008 5:45 pm
Omega a scris:
salutare...in primul rand vreau ca sa va spun ca sunt un tip activ pe server si joc destul de bine..practic cs de 7 ani nu joc cu coade niciodata...in caz ca par suspect rog a fi rugat ..numele cu care joc pe server este <M.v.P.>Omega rad ownrul sa imi dea si mie un admin....ca sa mai ajut si eu la server.
Astept un raspuns de la voi fie ca e pozitiv fie ca e negativ
P.S. am avut admine pe multe servere..am 19 ani si joc pe server de ceva timp...rog seriozitate
te-am vazut pe server de 7 ori probabil .. dar de mult timp nu de ieri de azi ... nu ai mai intrat pe serverul nostru Adminele sunt rezervate cererea este un pic cam iesita din formular dar apreciez gestul si intentia... Intra mai des Doar atat iti zic in rest NIMIC BAFTA !