| Doresc Admin | |
|
+6ZaDan ToX1c PuMba uSb Niko De_MooN 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Doresc Admin Mar Iul 15, 2008 9:42 am | |
| Numele cu care joci: De_MooN De cat timp joci pe server: nush ..Februarie ..nu spun ca altii...1 an sau 2 De ce crezi ca ai fii bun ca admin: vorba multa saracia omului...oricum imi doresc admin sa experimentez acest atu asupra codatilor..m -am saturat sa ai vad cum o fac pe fata..cand fac demo-uri stau sa ai spun altui admin sa-i dea ban respectivului ca am demo...M-am saturat! Ai mai avut admin: nu ...momenta am slot aici pe orgie.idle.ro Ps: astept parerile tuturor..dar va rog daca se poate si cate un mic detaliu pe langa PRO/Contra ...de ce PRO? ...de ce CONTRA? Multumesc! | |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Doresc Admin Mar Iul 15, 2008 10:03 am | |
| | |
|
| |
uSb Starter
Numarul mesajelor : 112 Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc. Data de inscriere : 09/12/2007
| Subiect: Re: Doresc Admin Mar Iul 15, 2008 10:52 am | |
| hmmm in ciuda unor conflicte mai vechii k tn nu prea as avea ce sa obiectez.Concluzia cred k ar merita un admin sau eventual dac nu admin helper ptr k are ceva timp decand joaca cu slot si cred k e normal sa treaca la urm nivel.acolo poti avea mai multe smecherii ma cauti si iti spun ce si cum. | |
|
| |
PuMba Starter
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 34 Localizare : Brasov Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Doresc Admin Mar Iul 15, 2008 12:03 pm | |
| | |
|
| |
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
| Subiect: Re: Doresc Admin Mar Iul 15, 2008 1:59 pm | |
| esti singuru` dintre toti care au facut cerere de admin si care merita intradevar admin! intri des pe server...faci demo-uri...si ajuti adminii.....Bft esti de gasca un pro colorat ) | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Doresc Admin Mar Iul 15, 2008 4:32 pm | |
| Merita De_Moon...chiar ajuta adminii...nu putine au fost situatiile in care mi-a semnalat prezenta unui "pgl-ist" pe server;) Si in plus...ar fi mishto sa primeasca ca si asa nu avem admini codati Succes si sanatate De_Moon! | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: asd Mar Iul 15, 2008 7:23 pm | |
| sunt PRO !!de_moon merita admin,e un jucator f bun si a ajutat de cateva ori adminii! bafta de moon!! | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: Doresc Admin Mier Iul 16, 2008 4:43 pm | |
| PRO si multa sanatate=)) "iubire"=)) merita pe bune:* | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Multumesc All! Vin Iul 18, 2008 12:01 am | |
| apreciez sustinearea voastra dar se pare ca pe ownerii ai cam doare in cot de mine ...asa ca am sa imi retrag cererea...ca vad ca nu mai am loc...Bafta si spor la fraguri in continuare... | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Doresc Admin Vin Iul 18, 2008 10:40 pm | |
| lol ce tigan transpirat:)) | |
|
| |
De_MooN Starter
| Subiect: hmm Sam Iul 19, 2008 7:38 am | |
| te bagi precum chilotii... ) asta e toata inteligenta ta? vezi ca dai pe afara de atata prostie. Bafta! si invata cand se face o gluma. din cauza unora ca tine nu am luat admin..am primit "helper" ca unu de are 1 sapt. pe server...in fine.."Multumesc!" se vede ce recunoscatori sunteti de jucatorii fideli...dati admini la aia de au 1 sapt ... nu vroiam decat sa schimb si eu o plansa cand nu sunt admini si sa fac poze ..la cine banuiesc eu ca are coade..dar am cerut prea mult...asta e | |
|
| |
uSb Starter
Numarul mesajelor : 112 Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc. Data de inscriere : 09/12/2007
| Subiect: Re: Doresc Admin Sam Iul 19, 2008 8:38 am | |
| u se pare k nu prea citesti ce-ti posteaza lumea pe pagina asta a ta.i-am zis intr-un com anterior k si la helper poti face cate smecherii,ti-am zis sa ma cauti sa vb dac nu te-a interesat asta e!ai id meu intra si vb | |
|
| |
De_MooN Starter
| Subiect: Re: Doresc Admin Sam Iul 19, 2008 8:56 am | |
| stiu ca se pot face..dar am ramas profund dezamagit...oricum mai bine sa-l dea la altcineva...eu joc din placere. si la cat timp petrec pe server... asta e viata..mersi oricum usb | |
|
| |
Niko Starter
| Subiect: Re: Doresc Admin Sam Iul 19, 2008 10:25 am | |
| uSb yo zic ca de_moon merita sa i se mareasca la admin;) tie iti sta bine la god nu?nu fi rautacios. | |
|
| |
uSb Starter
| Subiect: Re: Doresc Admin Sam Iul 19, 2008 10:36 am | |
| sa nu ma iau eu de poponetu ala a tau ha?:-w dac va uitati la ce am postat mai inainte am zis si eu k merita sa ii se dea da nu sunteti deloc atenti.dac am vz k ii sa dat doar atata am zis sa ma caute sa vb k e bun si helper dac o sa bage la cap ce vreau sa vb cu el.of iar u bazdaganie mic:*vb pe mess ce si cum. | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: te-n nas Sam Iul 19, 2008 12:58 pm | |
| Frate daca e vb de dureri pe mine ma doare in genunchi nu in cot (sunt faultat)
Si helper ti-am dat fara sa vad cererea ta ... asa am considerat eu ... cred ca aseara si nu am vazut comentariul niciunuia in ceea ce priveste cererea ta
vb pe mess mai multe ... | |
|
| |
m@rlboro Starter
| Subiect: Re: Doresc Admin Sam Iul 19, 2008 5:02 pm | |
| bah tiganule ce revoltat esty ...la mn te referai cand ai spus ca din cauza mea nu ai luat u admin? ...eu glumesc mah si glumesc pt ca 2pac stie ca ne cunoastem si nu baga in seama ceea ce zic eu eu te amarasc ca imi place cand te enervezi (subtioara ce esty) ) | |
|
| |
m@rlboro Starter
| Subiect: Re: Doresc Admin Sam Iul 19, 2008 5:05 pm | |
| pana nu dai mizeria de la subtioara la oparte nu poti intra pe orgie cu admin...ca ne distrugi prospetimea aerului de orgie | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: Doresc Admin Sam Iul 19, 2008 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Niko Starter
| Subiect: Re: Doresc Admin Sam Iul 19, 2008 10:40 pm | |
| =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))curva cartierului tatarasi=)) | |
|
| |
Andreea Starter
| Subiect: Re: Doresc Admin Vin Iul 25, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doresc Admin | |
| |
|
| |
| Doresc Admin | |
|