orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Vrea si Jon slot/helper EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Vrea si Jon slot/helper

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Jon
Starter
Starter
Jon

masculin
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 36
Data de inscriere : 19/06/2008

Vrea si Jon slot/helper Empty
MesajSubiect: Vrea si Jon slot/helper   Vrea si Jon slot/helper EmptyMier Iul 16, 2008 7:07 pm

Numele cu care joci: Jon

De cat timp joci pe server: cam 4 luni cred (de 2 luni frecvent Smile) ) .. sau ceva mai mult .. Smile

De ce crezi ca ai fii bun ca admin: pai ... imi cam dau seama de multe ori cine e curat sau nu .. .. sunt curat .. adica nu am iesit codat in nici o poza .. Very Happy .. si mi-au facut vreo 7 8 admini poze ( Usb , Marlboro, Sony , Gentlema , Private , Narco .. etc .. ) .. si spun eu .. am o relatie destul de buna cam cu toata lumea de pe server .. Smile (parerea mea .. )

Ai mai avut admin: Da

Ultima editare efectuata de catre Jon in Mier Iul 16, 2008 8:26 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: Vrea si Jon slot/helper   Vrea si Jon slot/helper EmptyMier Iul 16, 2008 7:23 pm

Cam exagerezi..ca joci de 4 luni...dar in rest ai dreptate .. ce ai cerut nu e prea mult..deci poate se rezolva Very Happy ...(poate) oricum Bft Smile
mi`a placut ca nu te`ai aruncat direct la admin! Smile)
Sus In jos
Niko
Starter
Starter
Niko

feminin
Numarul mesajelor : 153
Localizare : iasi
Data de inscriere : 01/05/2008

MesajSubiect: Re: Vrea si Jon slot/helper   Vrea si Jon slot/helper EmptyMier Iul 16, 2008 7:30 pm

nu prea te'am vazut pe serv....e bn k nu sa aruncat la admin:)))

bafta
Sus In jos
Jon
Starter
Starter
Jon

masculin
Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 19/06/2008

MesajSubiect: Re: Vrea si Jon slot/helper   Vrea si Jon slot/helper EmptyMier Iul 16, 2008 7:33 pm

Niko a scris:
nu prea te'am vazut pe serv....e bn k nu sa aruncat la admin:)))

bafta

mersi .. Smile dar sa stii ca joc .. Smile) sunt pe 14 actual in rank ,, deci am vreo 2000 de killuri .. Smile) .. si inainte sa se reseteze ranku .. tot in primi 20 eram .. Smile (adica vreau sa spun .. Smile ca joc destul de des.. adica .. aproape zi de zi .. cand am chef .. si timp .. Smile )
Sus In jos
uSb
Starter
Starter
uSb

masculin
Numarul mesajelor : 112
Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc.
Data de inscriere : 09/12/2007

MesajSubiect: hai noroc   Vrea si Jon slot/helper EmptyJoi Iul 17, 2008 11:58 am

ce pot sa zic esti prezent si in sf cineva care stie de unde se incepe..intelegi u la ce ma refer..bafta sper k vei primi!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vrea si Jon slot/helper   Vrea si Jon slot/helper Empty

Sus In jos

Vrea si Jon slot/helper
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» macar helper sau slot :D
» alexutzu----cerere helper sau slot