orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

IAR??? EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

IAR???

In jos 
+6
BuSyK
ToX1c
Niko
uSb
Ganea
2pac
10 participan?i
AutorMesaj
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

IAR??? Empty
MesajSubiect: IAR???   IAR??? EmptyLun Iul 21, 2008 10:20 pm

Nu credeam ca o sa mai avem un astfel de topic dar se pare ca vremurile in care asteptam sa pot intra pe sever si vremurile cand lumea aducea lume noua pe server au trecut, in cateva cuvinte au trecut vremurile bune.

Se pare ca nu se mai argumenteaza existenta acestui server. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu conteaza cat ma costa intretinerea serverului (daca unii dintre voi cred ca asta este un motiv) dar ca sa il tin deschis pentru 6 oameni la ora 22:45 ... e trist

Oricum incalzirea globala este intr-o continua crestere si astfel poate contribuim si noi la salvarea planetei .... sau nu

Eu am in plan ca pana vineri (25.07.2008) daca situatia nu revine la normal sa incheiem perioada de ORGIE (cu bune si rele)

(Pana vineri nu o sa mai postez nimic pe acest forum ... totul depinde de voi acum)

Salutari din Jamaica!
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
Ganea
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 31
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : Fotbalul
Data de inscriere : 04/05/2008

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? EmptyMar Iul 22, 2008 2:54 am

frate io aduk la lume pe svr din greu da acum amenii mai si lucreaza nu pot sta non-stop iti aduk oameni kare confirma nu dinaia la abureala am adus destui de multi
Sus In jos
http://chunam.hi5.com
uSb
Starter
Starter
uSb

masculin
Numarul mesajelor : 112
Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc.
Data de inscriere : 09/12/2007

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? EmptyMar Iul 22, 2008 9:25 am

mda..cei drept cam trece print-o perioada mai grea sv..ar fi treb acuma pe perioada vacantei sa fie lumea mai tot timpu dar nu e asa..ce pot sa zic decat sa incercam sa il aducem iar la viata...sa incercam sa ii facem iar reclama..dac puteti sa il puneti pe net,este o pagina cu sv din tara cred k dac am incerca sal adaugam si noi acolo ar putea ajuta.cat despr restu eu imi cer scz mom sunt plecat dar de joi o sa intru mai tot timpu...seara cred k ar putea intra mai toti si cei care lucreaza,cel putin de la 6 pan la 11-12 noaptea ar putea fi lume pe sv..parerea mea..ne trebuie sprijinul tuturor in special al celor cu grade de aici:)
Sus In jos
Niko
Starter
Starter
Niko

feminin
Numarul mesajelor : 153
Localizare : iasi
Data de inscriere : 01/05/2008

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? EmptyMar Iul 22, 2008 10:49 am

yo am adus oameni care jsunt aproape in fiecare zi pe serv...am sa mai incerc sa mai conving si pe altii.da nu inchiode orgia:(
Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? EmptyMar Iul 22, 2008 2:37 pm

Neutral Neutral Neutral Neutral belea...! fara orgie..nu ar mai exista cs:|..am facut tot ce am putut..dar asta nu depinde de noi..depinde de jucator..nu pot sa ii dau in cap..ca sa joace pe orgie..noi incercam..poate unii dintre noi chiar au reusit sa convinga prietenii sa joace pe orgie...usb a spus.... fiind vacantza ar trebui sa fie mai multa lume..eu il contrazic..poate mai putina lume..Very Happy..motivele le stiti..unii la mare..altii la munte.. la bunici Very Happy Smile..deci sunt sigur ca peste aproximativ o luna..o sa fie full orgia! dar nu inchide...! am fost curios..si am intrat si pe alte severe..si surpriza(sau nu) nici pe acolo nu a fost lume..maxim 17 playeri..nu suntem singurii...si din ce am observat,,azi au fost cativa(16) pe server..Very Happy SalVati Orgia!! pirat pirat
Sus In jos
uSb
Starter
Starter
uSb

masculin
Numarul mesajelor : 112
Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc.
Data de inscriere : 09/12/2007

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? EmptyMar Iul 22, 2008 4:25 pm

cred k cel mai suparator lucru e acela k uni dintre admini sunt acasa mai toata ziua si nu frecventeaza sv decat foarte rar...am inteles vacanta dar au revenit si se pare k au cam uitat de sv...pun pariu k nici macar nu au anuntat ce si cum k sa stie lumea ce se intampla...Nus vreau sa fiu rautacios dar si eu am fost plecat fratilor si am anuntat ce si cum si de bn de rau cred k cei care ati fost pe sv ma-ti vz ..nu jucam ptr k nu aveam cu ce:))dar asta e alta poveste insa am fost mai mereu pe sv si pe forum am monitorizat sai zicem asa astea:)
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/12/2007

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? EmptyMar Iul 22, 2008 4:59 pm

niko nu vb aiurea.... mariane am o idee pe care tio zic pe mess Wink sunt sigur k multora nu le va conveni sau cel putin nu va face acel lucru dak vei fi deacord .... mai vb pe messenger mariane.... pacat sa se inchida orgie Sad mai da-i o sansa .... si dak vor fi deacord toti admini cu ideea mea sunt sigur k orgie se va ridica la loc Wink ciaooo all
Sus In jos
BITT
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 1
Localizare : BUCURESTI
Data de inscriere : 23/07/2008

IAR??? Empty
MesajSubiect: nu inchide orgia :(   IAR??? EmptyMier Iul 23, 2008 12:31 am

tre sa vb pe mess
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Varsta : 42
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? EmptyMier Iul 23, 2008 9:54 am

eu frecventez orgia...dar mai sunt zile cind sunt plecat...cat despre reclama ...cat era pe "gametracker" aveam si eu un banner pe care il puneam pe forumul pe care il moderez...acum ce sa pun? Sad ...astept un binevoitor priceput la bannere ..sa-mi faca si mie un banner super mijto sa-l pun pe forum...
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? EmptyMier Iul 23, 2008 9:20 pm

Ganea a scris:
frate io aduk la lume pe svr din greu da acum amenii mai si lucreaza nu pot sta non-stop iti aduk oameni kare confirma nu dinaia la abureala am adus destui de multi
preferamsa nu ma amestec in acest topic... dar cand ai adus tu 20 de oameni pe server ?
hai nu 20 ... mai bine zis cand ai adus 15... hai nici asa ... 12 oameni ?!
de ce intreb asta ? SIMPLU eu aduc zilnic peste 600 de jucatori lucru pe care il pot confirma cei care stiu acest lucru fiindca si ei aduc la fel sau mai bine sau mai putin insa ca medie sunt 600 de jucatori pe zi pt mine
Rostul topicului este sa reflectati asupra celor care se intampla ! nu sa va "laudati" ca lucreaza ca sunt obositi si altele
m-am saturat de scuze de cacat si eu muncesc si nu ma plang si nu numai ca muncesc dar le am si pe ale mele insa imi fac timp si de promisiunea facuta
hai bafta
Nici eu ca si 2Pac nu mai postez pe forum pana in ziua de vineri
Salutari din Mandeville (from Jamaika)
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Data de inscriere : 15/12/2007

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? EmptyJoi Iul 24, 2008 5:03 pm

si eu aduc lume kaball:( la fel k si tine si marian:D
Sus In jos
Ganea
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 31
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : Fotbalul
Data de inscriere : 04/05/2008

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? EmptyVin Iul 25, 2008 2:26 am

kaball io nam zis k am adus 20 da 10 sigur am adus 1000% Wink
Sus In jos
http://chunam.hi5.com
Andreea
Starter
Starter
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 32
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Play CS
Umor : :Xprima
Data de inscriere : 28/02/2008

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? EmptyVin Iul 25, 2008 3:05 pm

adevarul este ca nu mai e orgia care a fost ! intradevar.. dar putem sa o refacem:D io cel putin dau massuri si ma injura lumea..de pe net am ban pe 100 de servere cred:)) da numi pasa atata timp cat orgie merge:X
Sus In jos
http://deea-gaby.hi5.com
Continut sponsorizat

IAR??? Empty
MesajSubiect: Re: IAR???   IAR??? Empty

Sus In jos

IAR???
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
orgie.idle.ro :: orgie.idle.ro :: Anunturi Importante-
Mergi direct la: