Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 23/01/2008
Subiect: Help:((( Mar Iul 29, 2008 3:37 pm
As dori si eu o mana de ajutor. Un tampit ca altfel nam cum sai spun mio spart id si ma chinui de vreo 2zile sa sparg parola dar tot ceam reusit sa obtin sunt cam vreo 10virisi .Care ma poate ajuta si pe mine ca disper
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
As dori si eu o mana de ajutor. Un tampit ca altfel nam cum sai spun mio spart id si ma chinui de vreo 2zile sa sparg parola dar tot ceam reusit sa obtin sunt cam vreo 10virisi .Care ma poate ajuta si pe mine ca disper
te referi la contul de steam ? daca da imi pare rau nu te pot ajuta... si eu am avut aceasi problema .. am luat alt cont inca 10 $ si mi-am reinstalat winul fara sa fac back-up nu am putut nu ca nu am vrut sau am uitat sper sa ma tn de topic insa ne interesam si rezolvam noi cumva
KoBrA Starter
Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 23/01/2008
Subiect: Re: Help:((( Mier Iul 30, 2008 12:24 pm
Nu ma refeream la steam ca nam problema al meu lam luat original de pe net si in plus nu fac cunoscut steam accont cam mai auzit multi care lau perdut.Eu ma refeream la id de pe mess ala mi lo spart am incercat metodele obisnuite care iti recapati parola dar numai bunica stie cum naiba am completat cand am creat contu acum 2 ani.Imi puteti sugera orce metoda dar va rog fara virusi ca mam saturat cati am luat.
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
Nu ma refeream la steam ca nam problema al meu lam luat original de pe net si in plus nu fac cunoscut steam accont cam mai auzit multi care lau perdut.Eu ma refeream la id de pe mess ala mi lo spart am incercat metodele obisnuite care iti recapati parola dar numai bunica stie cum naiba am completat cand am creat contu acum 2 ani.Imi puteti sugera orce metoda dar va rog fara virusi ca mam saturat cati am luat.
my niggah ... ia-ti gandul ... ce e in urma acolo ramane nu exista recuperare a parolei daca ai uitat ceva uitat ramane... restul sunt doar povesti de adormit copii care dau mass pe messenger si vor sa ii bage lumea in seama