Andreo20 Starter
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 36 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/08/2008
| Subiect: Salut Cerere Admin Andreo Vin Aug 01, 2008 1:16 pm | |
| Nume de joc : Andreo Varsta : 20 De ce cred ca merit admin ? : stiu comenzile atat la admin_mode cat si amx_mode + doresc sa se practie un joc linistit ,si curat pe server Vechimea pe server : cred ca 2 luni da in ultimile 2 saptamani nu am intrat .... am lucrat tura de noapte si na ziua dormeam .... si in + am avut si ban ... in fine ...
Eu am zis despre mine na ... acuma cum vreti voi , o sa fac un spot la radio cu sv vostru ca sa mai auda lumea poate mai vin jucatori ,
O Zi Buna :* | |
|
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Salut Cerere Admin Andreo Vin Aug 01, 2008 9:57 pm | |
| - Andreo20 a scris:
- Nume de joc : Andreo
Varsta : 20 De ce cred ca merit admin ? : stiu comenzile atat la admin_mode cat si amx_mode + doresc sa se practie un joc linistit ,si curat pe server Vechimea pe server : cred ca 2 luni da in ultimile 2 saptamani nu am intrat .... am lucrat tura de noapte si na ziua dormeam .... si in + am avut si ban ... in fine ...
Eu am zis despre mine na ... acuma cum vreti voi , o sa fac un spot la radio cu sv vostru ca sa mai auda lumea poate mai vin jucatori ,
O Zi Buna :* suna interesant dar .. cu ce nume jucai / joci ... | |
|
Andreo20 Starter
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 36 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/08/2008
| Subiect: Salut iar Sam Aug 02, 2008 10:18 am | |
| Tot Andreo jucam ,, joc cu numele asta de vreo 5 luni ,,, inainte eram Synus .... daca ati vazut pe vreunu ... era un sv kabal.idle.ro scuzati reclama si daca a fost al tau kabal am avut admin atunci pe el cu numele Synus .... in fine o zi buna :* | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salut Cerere Admin Andreo | |
| |
|