orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Salut Cerere Admin Andreo EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Salut Cerere Admin Andreo

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Andreo20
Starter
Starter
Andreo20

masculin
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 36
Localizare : iasi
Data de inscriere : 01/08/2008

Salut Cerere Admin Andreo Empty
MesajSubiect: Salut Cerere Admin Andreo   Salut Cerere Admin Andreo EmptyVin Aug 01, 2008 1:16 pm

Nume de joc : Andreo
Varsta : 20
De ce cred ca merit admin ? : stiu comenzile atat la admin_mode cat si amx_mode + doresc sa se practie un joc linistit ,si curat pe server
Vechimea pe server : cred ca 2 luni da in ultimile 2 saptamani nu am intrat .... am lucrat tura de noapte si na ziua dormeam .... si in + am avut si ban ... in fine ...

Eu am zis despre mine na ... acuma cum vreti voi , o sa fac un spot la radio cu sv vostru ca sa mai auda lumea poate mai vin jucatori ,

O Zi Buna :*
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: Salut Cerere Admin Andreo   Salut Cerere Admin Andreo EmptyVin Aug 01, 2008 9:57 pm

Andreo20 a scris:
Nume de joc : Andreo
Varsta : 20
De ce cred ca merit admin ? : stiu comenzile atat la admin_mode cat si amx_mode + doresc sa se practie un joc linistit ,si curat pe server
Vechimea pe server : cred ca 2 luni da in ultimile 2 saptamani nu am intrat .... am lucrat tura de noapte si na ziua dormeam .... si in + am avut si ban ... in fine ...

Eu am zis despre mine na ... acuma cum vreti voi , o sa fac un spot la radio cu sv vostru ca sa mai auda lumea poate mai vin jucatori ,

O Zi Buna :*

suna interesant dar .. cu ce nume jucai / joci ...
Sus In jos
Andreo20
Starter
Starter
Andreo20

masculin
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 36
Localizare : iasi
Data de inscriere : 01/08/2008

MesajSubiect: Salut iar   Salut Cerere Admin Andreo EmptySam Aug 02, 2008 10:18 am

Tot Andreo jucam ,, joc cu numele asta de vreo 5 luni ,,, inainte eram Synus .... daca ati vazut pe vreunu ... era un sv kabal.idle.ro scuzati reclama si daca a fost al tau kabal am avut admin atunci pe el cu numele Synus .... in fine o zi buna Smile :*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salut Cerere Admin Andreo   Salut Cerere Admin Andreo Empty

Sus In jos

Salut Cerere Admin Andreo
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Admin Andreo
» Salut cerere slot / helper Andreo