| de ce? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: de ce? Vin Aug 01, 2008 2:25 pm | |
| salut..vreau sa imi dati un singur motiv intemeiat pt care am ramas fara admin..stiu ca nu se mai poate face nimic dar vreau sa stiu motivu`..am dreptu` sa ma apar..nu?! poate o sa imi spuneti ca a fost discutia purtata pe mess..dar pt asa ceva nu vad de ce as ramane fara admin cand si ei la randu` lor au vb urat cu mine! multumesc ... | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: de ce? Vin Aug 01, 2008 8:34 pm | |
| dak ai sti sa vorbesty toxic ar fi ceva ... pozele alea zic tot ai zis k ...... pe noi :-j asa se vorbeste? in fine ... | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: de ce? Vin Aug 01, 2008 9:56 pm | |
| - ToX1c a scris:
- salut..vreau sa imi dati un singur motiv intemeiat pt care am ramas fara admin..stiu ca nu se mai poate face nimic dar vreau sa stiu motivu`..am dreptu` sa ma apar..nu?! poate o sa imi spuneti ca a fost discutia purtata pe mess..dar pt asa ceva nu vad de ce as ramane fara admin cand si ei la randu` lor au vb urat cu mine! multumesc ...
Forumul nu este destinat certuriilor ... in loc sa stai in banca ta si sa ignori orice DOBITOC care nu stie sa se comporte (aici esti exclus deci nu este o aluzie) ai preferat sa intrii in hora cu ei... Ganea a fost banat de pe forum PERMANENT Considera ca aceasta luare a adminului ca o mica pedeapsa pentru faptele inregistrate. Poate in viitorul foarte apropiat o sa iti recapeti adminul. | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: de ce? Sam Aug 02, 2008 1:56 am | |
| eu zic sa-i dati adminul inapoi si sa uitati toata treaba care a fost sau nu a fost ...ca eu nu am apucat sa citesc topicul care am inteles ca s-a sters... | |
|
| |
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
| Subiect: Re: de ce? Sam Aug 02, 2008 12:11 pm | |
| poate am gresit poate ca nu..din cate stiu eu mi`a fost zis sa mananc rahat...deci busyk mai bine te`ai opri...si m`a iritat faptu ca ganea a inceput sa intrebe de sony si gentlema pe unde sunt si ca ar trebuie luate masuri si de acolo a inceput totu` el nu mai intrase de 1 luna si ceva pe srv si acum face inventaru` ..pe unde umbla adminii...si m`am enervat! si u busyk ai sarit in apararea lui care sigur te`a ridicat in slavi ca esti cel mai tare etc..pt ca asa este firea lui de om ..un pupincurici scuzati expresia..dar mi`a fost luat pe nedrept adminu`..si am dovezi care spun totu` despre ganea care zicea ca eu sunt out si acum el e pe server..etc..si numai minciuni..dar voi ia`ti dat lui crezare .. kaball o mica intrebare si nu o sa mai deschid acest subiect: de unde ai pozele alea? sunt curios ca asa sunt eu de obicei(poate o sa spuneti:curiosi mor repede) asta este :)asa sunt eu..esti amabil sa imi raspunzi? | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: de ce? Sam Aug 02, 2008 2:13 pm | |
| - ToX1c a scris:
- poate am gresit poate ca nu..din cate stiu eu mi`a fost zis sa mananc rahat...deci busyk mai bine te`ai opri...si m`a iritat faptu ca ganea a inceput sa intrebe de sony si gentlema pe unde sunt si ca ar trebuie luate masuri si de acolo a inceput totu` el nu mai intrase de 1 luna si ceva pe srv si acum face inventaru` ..pe unde umbla adminii...si m`am enervat! si u busyk ai sarit in apararea lui care sigur te`a ridicat in slavi ca esti cel mai tare etc..pt ca asa este firea lui de om ..un pupincurici scuzati expresia..dar mi`a fost luat pe nedrept adminu`..si am dovezi care spun totu` despre ganea care zicea ca eu sunt out si acum el e pe server..etc..si numai minciuni..dar voi ia`ti dat lui crezare .. kaball o mica intrebare si nu o sa mai deschid acest subiect: de unde ai pozele alea? sunt curios ca asa sunt eu de obicei(poate o sa spuneti:curiosi mor repede) asta este :)asa sunt eu..esti amabil sa imi raspunzi?
ce face omul sa fie multumita si capra vecinului si capra lui... sta... si rabda.. si sta ... si sta ... si tot asa... tu acum imi ceri o rafuiala intre admini/jucatori.... ce pot sa iti zic ...ca da este unul dintre cei pe care ii cunosti si care este si admin ... numele lui nu il zic din pur si simplu un singur motiv: NU MAI VREAU SA VA CERTATI ! ! ! daca ai o banuiala ... poate asa si este poate chiar pe cel care il banuiesti este cel de la care am pozele... important este ce ai scris in poze si cel mai important decat toate este ca vreau sa dau un exemplu de ceea ce NU TREBUIE FACUT ... sa sti ca nu am nimic cu nimeni si NICIUNUL ... imi pare rau ca a trebuit sa il banez pe Ganea si ca a trebuit sa iti iau accesul de admin de ce? pentru ca asta inseamna sa alung jucatorii/ sa ii reneg...(nu asta este intentia mea).. lucru nebenefic noua... asta o stiu toti ce o sa fac daca incepeti iarasi cearta ?! mai simplu este sa tac ... sa taca si cel care e nemultumit pe tine toxic... sa taca si cel care a fost banat de pe forum .. sa incercam sa uitam aceasta neplacere deoarece un rasarit vom avea toti in fiecare zi .. daca astazi ploua maine poate va fi soare Imi doresc sa intelegeti ce am vrut sa zic... Citat: - 2pac a scris:
- Cand spun JOC vreau sa va dati seama ca tot ce inseamna "Counter Strike 1.6" si toate jocurile in general sunt menite sa destinda jucatorii sa ii bine dispuna, nicidecum sa creeze dusmani si rivalitati.
| |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: de ce? Sam Aug 02, 2008 2:51 pm | |
| ce s'a vorbit pe mess pe mess trebuia sa ramana NU E ASA BUSYK?? | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: de ce? Sam Aug 02, 2008 3:30 pm | |
| nush mah..unii au inca minte de copil ...sper sa gandeasca de acum incolo de 2 ori inainte sa posteze aiureli ..sau cine stie ce ...care apoi sa stea sa gandeasca ca mai bine nu o facea ..ce a castigat cu pozele ..va spun eu ...Red_dog sau cum avea id-ul de mess va fi tratat "Special" de catre restul adminilor ... Bafta! | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: de ce? Sam Aug 02, 2008 4:01 pm | |
| voi vorbiti pareri aici ... care e rezultatul?!
Va spun eu totul depide de Kaball si GATA!
Asteptam raspunsul lui...
Pana atunci ... Salutari din Jamaica!!! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: de ce? Sam Aug 02, 2008 4:26 pm | |
| sry niko deci ce`a zis toxic despre noi nu ai vrea sa stii . dak da cu prima ocazie cand ma vezi pe mess buzz`me si iti dau sa vezi... si eu imi doresc ff mult sa ne intelegem da vedeti voi? cand intra 10 admini odata pe server se bat cap in cap .... imediat incepe cearta as da si niste nume da nu vreau sa`mi sara toti in cap mai bine tac... dak intru cu alt nume in 5 minute am llama sau kick si owneri stiu asta k au patito... unii admini fac exces de zel .... nu vreau so luati in nume de rau si nu caut CEARTA incercati sa fiti mai blanzi cu jucatorii noi .... cati am adus eu au plecat toti de ce? k nu erau respectati miau zis k siau gasit alt server unde sunt respectati ...in fine sper k nu vam deranjat cu ce am zis ... by3 Ne vedem pe <<< OrgIe.IdLe.Ro >>> | |
|
| |
De_MooN Starter
| Subiect: Re: de ce? Sam Aug 02, 2008 7:44 pm | |
| dap..pofteste-i sa faca reclamatie pe forum..cu dovezile aferente ...dar nici sa incurajam useri precum "kiss my ass" eu unul nu agreez acest tip de nick-uri ..i-am dat llama de fiecare data ..a zis ca se plange la 2pac ..l-am invitat sa o faca aici pe forum... oricum cat timp mai am admin si o sa fiu pe server nu o sa agreez astfel de nick-uri ...asta e ...daca asta mi-e firea ..nu o pot schimba... | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: de ce? Dum Aug 03, 2008 2:20 pm | |
| busyk ce a zis pe mess eu cred ca asa trebuyiua sa ramana ca si u si oricine poate spune orice pe mess..cand ne-am injurat noi2 pe mess ..ar fi trebuit sa ramane-m ambii fara admin este?si nu numai noi dar prea l-ai intaratat ..si sa-i intri in calc e dja prea mare nesimtirea | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: de ce? Dum Aug 03, 2008 2:57 pm | |
| deci kaball? ce zici? mai sunt 5 ore.... | |
|
| |
| Subiect: Re: de ce? Dum Aug 03, 2008 3:48 pm | |
| m@rlboro citeste cu atentie ce a zis el de noi cei care jucam pe orgie.... citeste cu atentie da? eu cand am vb cu tine pe mess urat eu nu am zis nimik de cei care joaca pe orgie asa k te rog citeste mai bine ce scrie akolo ;)ciaoo | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: de ce? Dum Aug 03, 2008 3:58 pm | |
| da ma oameni de cacat a zis pe mess...de u si de poli a zis | |
|
| |
ToX1c Starter
| Subiect: Re: de ce? Dum Aug 03, 2008 5:03 pm | |
| busyk...tu ar trebui sa citesti cu atentie despre cine era vb acolo...daca tu nu intelegi, nu inseamna ca toti sunt ca tine..ce sa am cu cei care joaca pe srv ca sa spun asa ceva despre ei..dar vb lu` kaball nu ar trebui sa ne mai certam..si sa cautam nod in papura(iar)si sa iasa ce a iesit.. cred ca si u m`ai vb de rau pe mess..dar eu nu am cum sa dovedesc asta..asa ca mai bine nu mai abera atat si cand citesti ceva..citeste cu atentie te rog ca sa nu se interpreteze ce nu e de fapt! | |
|
| |
| Subiect: Re: de ce? Dum Aug 03, 2008 5:56 pm | |
| bine bine .... kaball a citit ce scrie deci nu leam scos din burta ciaoo | |
|
| |
-DEVIL BANAT de pe FORUM si SERVER
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 36 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : Webmaster,Car,Footbal,Computers Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Re: de ce? Dum Aug 03, 2008 8:00 pm | |
| Toxic eu zic k trebuie sa mai astepti si sa ai adminu suspendat pt k mai demult mi-ai fakt poze ti le-am dat si am jucat o jumatate de ora pe sv si dupaia am primit ban rog owneru sa supravegheze unii admini | |
|
| |
ToX1c Starter
| Subiect: Re: de ce? Dum Aug 03, 2008 9:35 pm | |
| u vb serios?! ti`am facut poze..si ti`am dat ban?! daca pe mess ti`am spus ca nu ai nimic si poti juca..nu cred ca puteam sa iti dau ban.. si de ce nu mi`ai facut reclmatie daca erai sigur ca eu ti`am dat ban..cand s`a intamplat?! | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: de ce? Dum Aug 03, 2008 9:42 pm | |
| TOPICUL SE INCHIDE _______________________________________________ MOTIVUL: Nu stiti sa incheiati o cearta sau o "discutie" asa ca o sa o inchid eu ... Raspuns la ce ziceti voi acolo ... toxic va ramane admin ( nu am nimic cu el si cu nici unul ) a jucat de mult la noi sper sa nu poarte pica acestor intaplari NICIUNUL ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: de ce? | |
| |
|
| |
| de ce? | |
|