| Ce parere am despre server | |
|
+5Bitza Niko ZaDan KoBrA -DEVIL 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
-DEVIL BANAT de pe FORUM si SERVER
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 36 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : Webmaster,Car,Footbal,Computers Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Ce parere am despre server Dum Aug 03, 2008 8:41 pm | |
| Serverul pe care l-a facut 2pac,kaball are o gramada de parti bune, dar mai are si cateva minusuri; calitati si defecte - considerate de mine - care vreau sa le enunt si sa stiu parerea celorlalti admini despre afirmatiile mele : I. Parti bune : - se joaca numai harti importante (de_train, de_dust2, de_nuke etc.) - in marea parte a timpului jocul este placut si cursiv, gratie adminilor care nu sunt gretosi si asculta ce au de zis jucatorii - serverul este deschis nonstop
II. Parti rele : - unul dintre minusurile serverului ar fi faptul ca scrie cand nu stiu cine se a ajuns in bomb sitea batut un cui si a plantat c4, ca pune bomba sau ca altu o defuzeaza, dupa parerea mea chestia asta trebuie scoasa pentru ca nu mai exista elementul surpriza din partea echipei tero si ingreuneaza misiunea acestora + un counter terorrist daca incearca un ninja defuse - slabe sanse totusi - nu are cum sa reuseasca pentru ca afla imediat tot serverul ca s-a pus pe bomba terro obligatia sa puna bomba - lucru pe care multi nu il inteleg.
*** Cam astea ar fi calitatile majore si defectele pe care le-am sesizat pe server. *** Astept opiniile voastre.... | |
|
| |
KoBrA Starter
Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 23/01/2008
| Subiect: Re: Ce parere am despre server Joi Aug 07, 2008 1:45 pm | |
| Pe mine ma inerv sunetul de la head shot e cel mai nefolositor lucru ce ma itereseaza pe mine ca ala o dar head shot.Il puteti lasa doar daca il sedati sa aud doar hed shot cale le dau eu nu si al celorlanti. Eu cand joc la sunet nu aud nici un pas cad dau alti head shot si ma inervez la culmea. | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Ce parere am despre server Joi Aug 07, 2008 2:30 pm | |
| De acord cu Kobra si Devil ... si din cate tin minte park si Kaball era de acord cu mine cand spuneam ca "virgula"cs-ul ar tr sa ramana cat mai standard , fara sunete de UnrealTornament si alte patchuri, poate doar cateva statistici (damage/hp left) E bine totusi ca fata de alte servere nu avem ecranul plin de reguli si de statistici scrise cu caractere mari . In legatura cu sunetele adaugate ..daca s-ar putea introduce vreo comanda prin care sa se poate da disable pt jucatorii deranjati de acestea ar fi super(ex:/soundsoff)...in mare e ok serverul;) | |
|
| |
-DEVIL BANAT de pe FORUM si SERVER
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 36 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : Webmaster,Car,Footbal,Computers Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Re: Ce parere am despre server Vin Aug 08, 2008 8:52 am | |
| As fii de acord sa se schimbe si REGULAMENTUL pt k este cam vechi fitzi atentzi la ce regulament ma gandeam eu.
1.Jocul Este Free Game 2.Numele trebuie sa fie intre 3-15 caractere maxim // 5 caractere speciale !@#$%^&* 3.NU CERETI SLOT/ADMIN MARIRE PE SERVER * BANIP/IGNORE 4NU se folosesc comenzi intre admini!(doar cei din Intangibil au acest drept) 5.Nu se accepta folosirea comenzilor pentru a glumi cu cineva 6.Adminii trebuie sa aiba grija de sv (fara lag, fara codati, fara spam, fara injuraturi, etc) pt fiecare abatere a unui jucator 7.Adminii trebuie sa respecte regulile jucatorilor pentru ca trebuie sa dea exemplu acestora. 8.Sunt INTERZISE codurile de toate tipurile (ban permanent) 9.Nu stresa admini cu replici gen "schimba harta" "dai ban lu X" "da kick la lagari" (llama/kick/ban) 10.Injuriile aduse unui admin aduce la: llama/kick/ban maxim 360 ! (este la decizia adminului) 11.Au voie Tero pe toata harta, indiferent de ce harta este, Numai ca Ultimul tero este obligat sa puna bmb sau cel care o are, Exceptie in cazul in care are sub 50 HP poate campa, la alegerea lui ! Ct au voie toata harta, insa dak este pusa bomba e obligat sa o dezamorseze ! - Se joaca cu tot ce permite harta ! 12.Regulile pentru playeri sunt valabile si pt admini.
| |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Ce parere am despre server Vin Aug 08, 2008 12:42 pm | |
| multumim pt sfat...dar cred k ar trebui k marian sa puna regulile din nou;) | |
|
| |
Bitza Starter
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localizare : iasi Joburi/Distractii : foTbal ;d Umor : :D Data de inscriere : 21/08/2008
| Subiect: Re: Ce parere am despre server Vin Aug 22, 2008 1:39 am | |
| E un server Super TARE ! bv marian & kaball ! ... E cel mai mIJTo server ... mai mult nu pot spune ! connect orgie.idle.ro <<< RESPECT orgie.idle.ro ! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Ce parere am despre server Lun Aug 25, 2008 1:16 am | |
| e cel mai mishto server datorita adminilor si jucatorilor care-l frecventeaza...oameni cu bun simtz domle' ... cea mai mare parte dintre ei | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| |
| |
| Subiect: Re: Ce parere am despre server Lun Aug 25, 2008 2:32 am | |
| de exemplu De_Moon...bun baiat...putin codat mai la inceputurile serv dar acum e om de baza pe orgie.idle.ro | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| |
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: Ce parere am despre server Lun Aug 25, 2008 2:53 pm | |
| | |
|
| |
3x3cutiv Starter
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 42 Localizare : tg-jiu gorj Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: 3x3cutiv Mier Sept 10, 2008 2:26 am | |
| nu am nimik impotriva fatului sa se auda head shot pt k adminii sunt alertati in felul acesta dak un codat isi face aparitia pe server si sa ramana concentrati la joc,totusi cu plant bmb si defuse bomb sunt de acord sa nu se auda in fundal mai multe harti plss respect! | |
|
| |
kinley Starter
Numarul mesajelor : 65 Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Re: Ce parere am despre server Mar Noi 25, 2008 8:36 pm | |
| Sa vina si k|nLeY q o replica... Cred ca ar fi foarte bine scoaterea hartilor gen surf_green...si mai sunt...toti playeri vor surf_green non-stop...ori se joaca assault ori jucam mario... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce parere am despre server Mier Noi 26, 2008 2:46 pm | |
| - kinley a scris:
- Sa vina si k|nLeY q o replica...
Cred ca ar fi foarte bine scoaterea hartilor gen surf_green...si mai sunt...toti playeri vor surf_green non-stop...ori se joaca assault ori jucam mario... sa se scoata:) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce parere am despre server | |
| |
|
| |
| Ce parere am despre server | |
|