| Cerere Helper BeThOvEn | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BeThOvEn Starter
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 31 Localizare : CS Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Cerere Helper BeThOvEn Joi Aug 07, 2008 7:48 pm | |
| Numele cu care joci: BeThOvEn De cat timp joci pe server: 4 zile De ce crezi ca ai fii bun ca admin/helper sau de ce vrei slot: pt ca sunt codati sa fac ss sau daca injura sa le dau llama etc Ai mai avut admin: da / nu : DA | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: s Joi Aug 07, 2008 8:32 pm | |
| scuze...dar parerea mea e ca nu meritzi;) | |
|
| |
BeThOvEn Starter
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 31 Localizare : CS Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Helper BeThOvEn Joi Aug 07, 2008 10:45 pm | |
| de ce? imi poti spune motivul? | |
|
| |
BeThOvEn Starter
| Subiect: Re: Cerere Helper BeThOvEn Vin Aug 08, 2008 10:45 am | |
| haideti ma astept raspunsuri | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Cerere Helper BeThOvEn Vin Aug 08, 2008 10:46 am | |
| nu stiu daca meriti sau nu...cert este insa ca nu vei primi...nu ai vechimea necesara pe server! | |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Cerere Helper BeThOvEn Vin Aug 08, 2008 12:46 pm | |
| nu cred k primesti...esti nou printre noi | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: asd Vin Aug 08, 2008 1:46 pm | |
| am un sfat BeTh0vEn pt tine....nu il mai teroriza pe kaball pe server cu helperul tau...sau pe alti admini ..eu zic contra deoarece trebuie sa joci mai mult timp pe server si sa demonstrezi ca intradevar meritzi helepr...apoi vom vedea bafta ! | |
|
| |
-DEVIL BANAT de pe FORUM si SERVER
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 36 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : Webmaster,Car,Footbal,Computers Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Helper BeThOvEn Vin Aug 08, 2008 6:05 pm | |
| Scuze ca mah bag dar,Eu sunt in totalitate de accord cu gentlema as zice sa joci costant pe sv maxim 3 saptamani cred k e de ajuns sa vb frumos sa numai injuri pe sv cum fac altii si sa respecti adminii si vei fi respectat asta este parerea mea scz ca mam bagat..... | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Cerere Helper BeThOvEn Vin Aug 08, 2008 9:32 pm | |
| - -DEVIL a scris:
- Scuze ca mah bag dar,Eu sunt in totalitate de accord cu gentlema as zice sa joci costant pe sv maxim 3 saptamani cred k e de ajuns sa vb frumos sa numai injuri pe sv cum fac altii si sa respecti adminii si vei fi respectat asta este parerea mea scz ca mam bagat.....
3 saptamani ? cererea nu o iau in calcul decat in momentul in care probabil voi elimina unul din helperi si o sa fie nevoie de unul nou ... asta undeva... peste 3 luni daca este frumos afara... insa speranta moare ultima... hai ca poti sa joci si tu pe server in acest ritm sa avem incredere in tine... totusi adminul nu se plateste... ceea ce ma face sa ma gandesc mai mult cand acordam un nou admin (poate pe viitor adminul se va plati = el pe noi nu noi pe el , nu este o slujba "part time" ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Helper BeThOvEn | |
| |
|
| |
| Cerere Helper BeThOvEn | |
|