Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localizare : Iasi Data de inscriere : 14/08/2008
Subiect: re all-rezervare nume Sam Aug 16, 2008 12:56 pm
Numele cu care joci: SplaT De cat timp joci pe server:2saptamani..chiar mai mult Ai mai avut admin: am avut pe mado admin si slot pe pacific
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
Subiect: Re: re all-rezervare nume Sam Aug 16, 2008 2:27 pm
mai mult de 2 sapt? ba esty nebun? eu o singura data te-am vazut pe server pfff
SplaT Starter
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localizare : Iasi Data de inscriere : 14/08/2008
Subiect: asd Sam Aug 16, 2008 4:38 pm
ba da ..am 2 saptamani...si inca ceva...numele se rezerva atunci cand joci des pe server;)...si eu joc des...si nu vreau sa joace cineva codat cu numele mew...ms mult
Bitza Starter
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localizare : iasi Joburi/Distractii : foTbal ;d Umor : :D Data de inscriere : 21/08/2008
Subiect: Re: re all-rezervare nume Joi Sept 11, 2008 4:18 pm
dute si odihnestete frate ! ... te`am vazut o singura data ... pe server ! ... da na... ____________________________________________________________________________________
connect orgie.idle.ro >
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
pe serverul Orgie.idle.ro toata lumea te-a vazut pe server o singura data .....poate tu ai 2 sapt de cand ai serverul la fav da nu ka joci tu pe el deci nustiu ce sa zic ...... pana acum contra bafta in continuare
________________________________________________ ->>>> A Life FoR Orgie <<<<- ->>connect orgie.idle.ro<<-