cr0w. Starter
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 35 Localizare : above most of you,but still...Bucharest Joburi/Distractii : having a good time with good friends,luv beer Umor : din pacate pt unii,mult prea dezvoltat pt varsta mea Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: bine v-am gasit ! Mar Aug 26, 2008 9:19 am | |
| salut,snt grim,un pusti de 19 ani cu oarecare experienta in cs(respectiv pgl),serverul mi-a fost recomandat de o amica (alexutza).m-am decis sa intru sa vad cum e...sincer..sv e destul de acceptabil..dar unii playeri lasa de dorit...de adminii intalniti pana acum snt foarte multumit(fiind obisnuit sa-mi iau ban din prima,fara ss) ...asadar momentan..romyna si dorrys aveti tot respectul meu... eu unu sper sa ne intelegem destul de bine..si sa nu isc certuri intre playeri..in aceeasi masura sa nici nu ma cert cu cineva...depinde atat de mine cat si de voi ca "a mea conduita" pe server sa fie cat mai aproape de "impecabil" ca hobby-uri : muzica (rock-metal : power,heavy) berea (la sticla tuborg,la doza becks,la pet bergenbier,la draught timisoreana,la butoi de 35l skol);de fumat fumez (winston blue) ...si ador iesirile..in special knd au ca prilej sau ca urmare o bauta respectele mele allz! have a nice day | |
|
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: bine v-am gasit ! Mar Aug 26, 2008 10:12 am | |
| funy guy | |
|
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: bine v-am gasit ! Mar Aug 26, 2008 5:07 pm | |
| Bine ai venit pe Orgie | |
|
P Starter
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 33 Localizare : IASI Data de inscriere : 08/08/2008
| |
cr0w. Starter
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 35 Localizare : above most of you,but still...Bucharest Joburi/Distractii : having a good time with good friends,luv beer Umor : din pacate pt unii,mult prea dezvoltat pt varsta mea Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: bine v-am gasit ! Mier Aug 27, 2008 12:46 pm | |
| nu-s cr0w. ala din pgl..tov. ma stiu de grim...nu mi-a furat nicku' si pana acum cateva luni nici eu n-aveam idee k mai e unu...ma rog...e diferentza intre mine si el pt k eu am "." dupa nick.hehehe | |
|
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: bine v-am gasit ! Mier Aug 27, 2008 3:40 pm | |
| E bine daca ne caftim cu pgl-isti (adevarati) ca "pgl-isti" au tot fost pana acum pe srv H F ! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: bine v-am gasit ! | |
| |
|