3x3cutiv Starter
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 42 Localizare : tg-jiu gorj Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: gigi si nu mai stiu cum Mier Sept 10, 2008 2:18 am | |
| din cauza k s-au dat prea multe adminuri toti putoii se cred mari playeri dar nu au cei 7 anu de acasa si nici bun simt si un vocabular de mahala in urma cu 2 zile a avut loc incidentul in care gigi....a adresat cuvinte bug mafia am vazut k e admin si gata l-am lasat in pace ma adresez voua 2pac ,kaball sa va spun sa nu mai impartiti in stanga si in dreapta atatea adminuri greseala mea k nu am postat reclamatia atunci si nici nu am convorbirea din consola deci VA ROG gata cu adminii k nu-si are rostul respect! | |
|
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: gigi si nu mai stiu cum Mier Sept 10, 2008 12:56 pm | |
| - 3x3cutiv a scris:
- din cauza k s-au dat prea multe adminuri toti putoii se cred mari playeri dar nu au cei 7 anu de acasa si nici bun simt si un vocabular de mahala
in urma cu 2 zile a avut loc incidentul in care gigi....a adresat cuvinte bug mafia am vazut k e admin si gata l-am lasat in pace ma adresez voua 2pac ,kaball sa va spun sa nu mai impartiti in stanga si in dreapta atatea adminuri greseala mea k nu am postat reclamatia atunci si nici nu am convorbirea din consola deci VA ROG gata cu adminii k nu-si are rostul respect! intradevar sunt unii "admini" care sunt de pe alta planeta nu isi au rostul pe server... daca vreti sa va mahalagiti mergeti frumos in parcare si zbierati acolo si in speranta de a nu va trezi cu un borcan in cap de la bunica mai bine va calmati daca nu va aruncam noi borcanul ala si nu o sa fie de bine. On the toopic ... se iau deja masuri drastice pentru cei care se dau "ZMEI" deja in ultimele 5 zile situatia se clarifica pentru unii dintre noi | |
|