orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

gigi si nu mai stiu cum EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

gigi si nu mai stiu cum

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
3x3cutiv
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 42
Localizare : tg-jiu gorj
Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul
Data de inscriere : 08/06/2008

gigi si nu mai stiu cum Empty
MesajSubiect: gigi si nu mai stiu cum   gigi si nu mai stiu cum EmptyMier Sept 10, 2008 2:18 am

din cauza k s-au dat prea multe adminuri toti putoii se cred mari playeri dar nu au cei 7 anu de acasa si nici bun simt si un vocabular de mahala
in urma cu 2 zile a avut loc incidentul in care gigi....a adresat cuvinte bug mafia am vazut k e admin si gata l-am lasat in pace
ma adresez voua 2pac ,kaball sa va spun sa nu mai impartiti in stanga si in dreapta atatea adminuri
greseala mea k nu am postat reclamatia atunci si nici nu am convorbirea din consola
deci VA ROG gata cu adminii k nu-si are rostul
respect!
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

gigi si nu mai stiu cum Empty
MesajSubiect: Re: gigi si nu mai stiu cum   gigi si nu mai stiu cum EmptyMier Sept 10, 2008 12:56 pm

3x3cutiv a scris:
din cauza k s-au dat prea multe adminuri toti putoii se cred mari playeri dar nu au cei 7 anu de acasa si nici bun simt si un vocabular de mahala
in urma cu 2 zile a avut loc incidentul in care gigi....a adresat cuvinte bug mafia am vazut k e admin si gata l-am lasat in pace
ma adresez voua 2pac ,kaball sa va spun sa nu mai impartiti in stanga si in dreapta atatea adminuri
greseala mea k nu am postat reclamatia atunci si nici nu am convorbirea din consola
deci VA ROG gata cu adminii k nu-si are rostul
respect!
intradevar sunt unii "admini" care sunt de pe alta planeta Neutral nu isi au rostul pe server... daca vreti sa va mahalagiti mergeti frumos in parcare si zbierati acolo si in speranta de a nu va trezi cu un borcan in cap de la bunica mai bine va calmati lol! daca nu va aruncam noi borcanul ala si nu o sa fie de bine.
On the toopic ... se iau deja masuri drastice pentru cei care se dau "ZMEI" deja in ultimele 5 zile situatia se clarifica pentru unii dintre noi
Sus In jos

gigi si nu mai stiu cum
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Nu stiu ce titlu sa pun
» am kam luat ban si nu stiu de ce?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
orgie.idle.ro :: orgie.idle.ro :: Reclamatii-
Mergi direct la: