orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

ajutatima si pe mn pls ! EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ajutatima si pe mn pls !

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Bitza
Starter
Starter
Bitza

masculin
Numarul mesajelor : 68
Varsta : 31
Localizare : iasi
Joburi/Distractii : foTbal ;d
Umor : :D
Data de inscriere : 21/08/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

ajutatima si pe mn pls ! Empty
MesajSubiect: ajutatima si pe mn pls !   ajutatima si pe mn pls ! EmptyMier Sept 24, 2008 2:41 pm

Ajutati`ma si pe ms pls ... de 1 luna am lag foarte mare pe server ! Very Happy:(( nu mai pot juca pe el... am rr wind si tot am lag... am rr cs si tot am lag... dc pe alte servere nu am lag??? Sad eu vreau sa joc numai pe orgie Sad dar nu pot... nici bn nu intru pe server si ma da afara...

dak stitii dc am lag... spunetimi csf si eu... pls dau o bere dak rezolv cu chestia asta ! Ms >Very Happy<
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: ajutatima si pe mn pls !   ajutatima si pe mn pls ! EmptyMier Sept 24, 2008 11:49 pm

Bitza a scris:
Ajutati`ma si pe ms pls ... de 1 luna am lag foarte mare pe server ! Very Happy:(( nu mai pot juca pe el... am rr wind si tot am lag... am rr cs si tot am lag... dc pe alte servere nu am lag??? Sad eu vreau sa joc numai pe orgie Sad dar nu pot... nici bn nu intru pe server si ma da afara...

dak stitii dc am lag... spunetimi csf si eu... pls dau o bere dak rezolv cu chestia asta ! Ms >Very Happy<

lossul este setat la 120 ping in server... ce e peste da afara...
conexiunea ta nu este una dintre cele mai bune... foloseste si tu mai putine programe ... stiu si eu... in rest se joaca la "GREU" Basketball
Sus In jos
Clix
Admin of ORGIE
Clix

Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 07/12/2007

MesajSubiect: Re: ajutatima si pe mn pls !   ajutatima si pe mn pls ! EmptyJoi Sept 25, 2008 11:38 am

se poate sa fie si de la calc tau...daca a hardul plin iti face loss si choke.
tot asa se poate ca isp tau sa aiba probleme si sa nu iti acorde latimea de banda de care ar trbui sa dispui.
incearca sa vezi daca ai macar o conexiune minima de modem Neutral (56k/s) ca sa iti dai seama daca e de la isp (internet service provider). Gasesti pe net o gramada de site-uri care iti verifica conexiunea ta.
cum a zis si kaball se poate sa fie de la programele din background care ruleaza fara ca u sa sti.
de exemplu deamon tools sau un antivirus ce ia multe resurse...
nush ce sa zic altceva... Question Exclamation
SPOR! Arrow
Sus In jos
Bitza
Starter
Starter
Bitza

masculin
Numarul mesajelor : 68
Varsta : 31
Localizare : iasi
Joburi/Distractii : foTbal ;d
Umor : :D
Data de inscriere : 21/08/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: ajutatima si pe mn pls !   ajutatima si pe mn pls ! EmptyJoi Sept 25, 2008 6:47 pm

ms mult >Very Happy< Embarassed king
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ajutatima si pe mn pls !   ajutatima si pe mn pls ! Empty

Sus In jos

ajutatima si pe mn pls !
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
orgie.idle.ro :: orgie.idle.ro :: Discutii-
Mergi direct la: