razvan3ll Starter
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 37 Localizare : mioveni Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: am luat ban pe corecte Sam Oct 11, 2008 3:51 pm | |
| am jucat cu cod dar d la un prieten..nu mai ju8casem cu cod pana cand am fost banat pe orgie ..recunosc am fost codat..rog sa mi se scoata ban-ul ms | |
|
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: am luat ban pe corecte Sam Oct 11, 2008 5:50 pm | |
| codatule..asa meriti...sa inveti sa joci si fara coduri...oricum fara cod esti varza..nu stii sa tii nici mouse-ul in mana...
eu zic sa stai o saptamana pe tusa sa meditezi si abia apoi sa ti se scoata banul... | |
|
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: am luat ban pe corecte Dum Oct 12, 2008 1:06 pm | |
| - razvan3ll a scris:
- am jucat cu cod dar d la un prieten..nu mai ju8casem cu cod pana cand am fost banat pe orgie ..recunosc am fost codat..rog sa mi se scoata ban-ul ms
Sinceritatea este buna, dar... imi pare rau la noi nu o sa mai joci pe server. De ce ? prin pur si simplul fapt ca ai folosit coduri. Nu se stie daca o sa mai folosesti sau nu, insa ele atrag dependenta si nu ma asigura nimic ca tu nu o sa mai folosesti coduri. topic closed | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: am luat ban pe corecte | |
| |
|