orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Reclamatie Busyk EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Reclamatie Busyk

In jos 
+3
De_MooN
BuSyK
IceGirlAnka
7 participan?i
AutorMesaj
IceGirlAnka
Starter
Starter

feminin
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 34
Localizare : brasov
Data de inscriere : 17/11/2008

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyLun Noi 17, 2008 11:51 pm

in primul rand a fost o disputa mai apriga de schimb de cuvinte inceputa de busyk la adresa mea. domnule daca nu sti sa vorbesti .... nu mai cere admin, respecta jucatorii. apoi imi vi la mine cu llama si ban ptr limbaj ??? ai grija cum te comporti tu in primul rand
in al doilea rand de ce am luat eu llama si nu jucatorul care m-a jignit pe mine prima data ????? sau aici se favorizeaza cunostiintele cumva ?? makr ziceti-mi si mie k sa stiu
cer retrogradarea adminului in cauza .... busyk
asta s-a intamplat in jurul orei 23:30 ...17.11.2008

1) Adminul trebuie sa fie impartial in deciziile luate asupra jucatorilor.
2) Orice ban trebuie sa fie insotit de demo/poze pentru a dovedii vinovatia playerului. In caz de neexistenta a demo-ului/pozelor banul este considerat nul si atrage o sanctiune pt admin.
(asta e doar putin din regulamentul vostru ... admini) ...
busyk sa ma anunti si pe mine unde ai fost impartial la injuraturile pe care le-am primit

astept raspuns . multumesc
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyLun Noi 17, 2008 11:59 pm

draga mea invata sa vorbesti Wink ... tot serveru a fost martor la ce sa intamplat .... toti au vazut cum vorbeai Wink de ce ban? pentru un limbaj foarte vulgar la adresa unui admin Wink tipai ca sunt codati? am intrebat "cine este codat?" la care ice.... "hai jet si da codatii afara " te rog eu iatzi control la vorbe Wink .hai pa lol!
Sus In jos
IceGirlAnka
Starter
Starter

feminin

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMar Noi 18, 2008 12:09 am

hai nu zi hai pa .... ia uitate in logo cine a inceput scandalu .... ti-am zis hai jet ptr k nu sti sa vorbesti, tu ai inceput. dc nu zici tot si de dinainte ? sau ai ceva de ascuns ?
astept si parerea ta cu privinta dc am luat eu llama si nu cea care m-a injurat ?
sau astept de pomana .... acea persoana fiind o binecunoscuta jucatoare pe serv si e privilegiata ?
domnule admin, revizuieste-ti limbaju si spune tot de la bun inceput ...
hai sa-ti mai zic ceva ..... cei in masura de decizii asupra adminilor (adik ownerii) au posibilitatea de a cauta in logo-uri ..... si e km nasol ptr un admin sa fie si prins cu minciuna pe deasupra.
deci te rog frumos, stai in banca ta si ...... accepta ca ai gresit
Sus In jos
De_MooN
Starter
Starter
De_MooN

masculin
Numarul mesajelor : 293
Varsta : 42
Localizare : Blue Planet
Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :)))
Umor : Lipsa
Data de inscriere : 15/03/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMar Noi 18, 2008 12:13 am

eu zic ca a procedat corect ..ai vorbit foarte urat pe server.. si in + ai dat retry la llama..e suficient pt. un ban ..si l-ai si injurat pe busyk ... dra nu era o problema la tine..ai ip dinamic.. scandalul sa fie mare ..ca de...
Sus In jos
http://www.RomaniaInedit.us
IceGirlAnka
Starter
Starter

feminin

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMar Noi 18, 2008 12:16 am

De_MooN a scris:
eu zic ca a procedat corect ..ai vorbit foarte urat pe server.. si in + ai dat retry la llama..e suficient pt. un ban ..si l-ai si injurat pe busyk ... dra nu era o problema la tine..ai ip dinamic.. scandalul sa fie mare ..ca de...

am dat retry ptr k m-a deranjat faptul k un admin a gresit, e atat de greu sa-ti ceri scuze "da, am gresit. scuze" .... iti ia 2 sec sa scri, nu mai mult . si as fi terminat scandalu in momentul in care recunostea, dar ........ incapatanrea si suferinta unora de "admineala" .... e mare
Sus In jos
}PiTiKu{
Starter
Starter
}PiTiKu{

masculin
Numarul mesajelor : 71
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Frec Menta
Data de inscriere : 07/07/2008

Foaie de personaj

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMar Noi 18, 2008 6:38 am

wof anka mancatzeash capu ala Mad Mad Mad shi batai iti dau io tzie
Sus In jos
http://Radio69Romania.Ro
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMar Noi 18, 2008 8:27 am

Deci pana la urma nici unu dintre voi nu a zis "povestea" de la inceput pana la final?
Daca mai aveti reclamatii de orice fel am rugamintea sa precizati tot ce e de precizat. Eu nu stau sa iau toate log files pentru a-mi da seama ce s-a intamplat cu adevarat.

In + atata timp cat va las sa vorbiti cum vreti pe server am pretentia DOAR SA NU VA JIGNITI intre voi.

Cer prea mult?!
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMar Noi 18, 2008 5:57 pm

nu ceri Mariane mult ... ce rost are sa mai zic povestea? am zis esentialu , sunt si martori ai vazut... in fine .icegirl de alta data sa te inveti sa vorbesti frumos ca nu esti pe tarla Wink HAI PA !!! Very Happy
Sus In jos
IceGirlAnka
Starter
Starter

feminin

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMar Noi 18, 2008 7:37 pm

ti-am zis sa termini cu "hai pa" .... seamana a .... impertinentza felul in care vorbesti. iar un admin ar trebui sa stie sa vorbeasca mai frumos. nu inteleg dc un admin jigneste un player, iar knd playerul ii intoarce vorba ia llama si ban ptr limbaj . alo domnu admin, ar trebui sa ai grija de server, de cei care vorbesc urat si de codati, nu sa incepi sa instigi tu prin vorbe urate jucatorii. tocmai de asta am facut reclamatia ptr k nu sti sa vorbesti.
"hai pa"
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMar Noi 18, 2008 7:46 pm

HAI PA !!! king
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville

Foaie de personaj

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMar Noi 18, 2008 8:40 pm

BuSyK a scris:
HAI PA !!! king

Risti cam multe cu vorbele... stim toti ca nu este prima si singura cearta de-a ta BuSyK
Uneori este bine sa lasi de la tine decat sa se ajunga unde nu trebuie....
Nu ma amestec in topicul vostru ... dar tineam sa precizez cele mai de sus.
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMar Noi 18, 2008 9:30 pm

le risc kaballe:P ... da eu nu permit unei fete sa vorbeasca asa cu mine Wink daca se poate numi "fata" la cat de urat vorbea... in fine cum credeti voi. sunteti owneri voi decideti Wink
Sus In jos
IceGirlAnka
Starter
Starter

feminin

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMier Noi 19, 2008 3:21 pm

ok. te mai intreb ceva si e ultimul meu post .
tu ai impresia ca eu incep asa de nebuna un scandal aiurea dak n-ai fi inceput tu ?
dar vad ca e greu sa recunosti o vina. in fine ... esti admin (pe deasupra godz) si cuvantul tau e mai mare ca al meu ...... sau cel putin asa ai impresia
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMier Noi 19, 2008 3:23 pm

intre mine si tine nu face diferenta un admin Wink si cuvantu meu nu este mai mare ca al tau Wink nici invers ...
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin
Numarul mesajelor : 228
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 03/05/2008

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyMier Noi 19, 2008 7:16 pm

eram de fata ..pe server..busyk.clar a gresit.nu ma ametecam in acest topic daca sy busyk ar fi avut bunul simt sa nu se amestece in cearta mea cu moon..ice.doar ii cerea socoteala.iar busyk ii raspundea prin vb urate.
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyJoi Noi 20, 2008 12:10 am

asa e m@rlboro Smile) cum zici u ... pacat su fost multi martori at si au vazut cine vorbea urat Wink_ scuzatimi gramatica am 15 min de cand am aj acasa si sunt putin obosit:))
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyJoi Noi 20, 2008 7:40 am

Deci pana la urma imi poate zice si mie cineva toata povestea de la cap la coada?!
Gen: ion a injurat adminul s-a panicat si a ainceput sa injure si el si sa alerge in jurul biroului ..." sau ... sau ....

Din ce s-a discutat aici busyk isi sustine parerea dar 2 persoane precizeaza ca a procedat gresit. (ceea ce nu e bine)

Astept si alte "povesti" ... pt a lua o decizie
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyJoi Noi 20, 2008 7:43 pm

Mariane esti owner faci ce vrei Wink nu ma supar ... eu nu trag de admin asa cum trag altii Wink macar stiu ca il merit adminu asta conteaza , in fine bft si asteptam decizia
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin

Foaie de personaj

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk EmptyJoi Noi 20, 2008 8:08 pm

Busyk de ce trebuie sa duci discutia in alta parte "...cum fac altii" o sa te compari mereu cu cineva? Aici e vb despre tine .. si atat.
... In fine nici pana acum nu mi-a zis cineva povestea de la cap la coada.
Daca incercati si aici sa va certati doar ca nu aveti unde... o s ava banez conturile pe forum.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie Busyk Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Busyk   Reclamatie Busyk Empty

Sus In jos

Reclamatie Busyk
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie 2 Admini Zedan si Busyk
» Busyk
» reclamatie catre admini (nu halal suntem Becali hahalero?)
» pt busyk....
» [Reclamatie]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
orgie.idle.ro :: orgie.idle.ro :: Reclamatii-
Mergi direct la: