| Reclamatie Busyk | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
IceGirlAnka Starter
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 34 Localizare : brasov Data de inscriere : 17/11/2008
| Subiect: Reclamatie Busyk Lun Noi 17, 2008 11:51 pm | |
| in primul rand a fost o disputa mai apriga de schimb de cuvinte inceputa de busyk la adresa mea. domnule daca nu sti sa vorbesti .... nu mai cere admin, respecta jucatorii. apoi imi vi la mine cu llama si ban ptr limbaj ??? ai grija cum te comporti tu in primul rand in al doilea rand de ce am luat eu llama si nu jucatorul care m-a jignit pe mine prima data ????? sau aici se favorizeaza cunostiintele cumva ?? makr ziceti-mi si mie k sa stiu cer retrogradarea adminului in cauza .... busyk asta s-a intamplat in jurul orei 23:30 ...17.11.2008
1) Adminul trebuie sa fie impartial in deciziile luate asupra jucatorilor. 2) Orice ban trebuie sa fie insotit de demo/poze pentru a dovedii vinovatia playerului. In caz de neexistenta a demo-ului/pozelor banul este considerat nul si atrage o sanctiune pt admin. (asta e doar putin din regulamentul vostru ... admini) ... busyk sa ma anunti si pe mine unde ai fost impartial la injuraturile pe care le-am primit astept raspuns . multumesc | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Lun Noi 17, 2008 11:59 pm | |
| draga mea invata sa vorbesti ... tot serveru a fost martor la ce sa intamplat .... toti au vazut cum vorbeai de ce ban? pentru un limbaj foarte vulgar la adresa unui admin tipai ca sunt codati? am intrebat "cine este codat?" la care ice.... "hai jet si da codatii afara " te rog eu iatzi control la vorbe .hai pa | |
|
| |
IceGirlAnka Starter
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 34 Localizare : brasov Data de inscriere : 17/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Mar Noi 18, 2008 12:09 am | |
| hai nu zi hai pa .... ia uitate in logo cine a inceput scandalu .... ti-am zis hai jet ptr k nu sti sa vorbesti, tu ai inceput. dc nu zici tot si de dinainte ? sau ai ceva de ascuns ? astept si parerea ta cu privinta dc am luat eu llama si nu cea care m-a injurat ? sau astept de pomana .... acea persoana fiind o binecunoscuta jucatoare pe serv si e privilegiata ? domnule admin, revizuieste-ti limbaju si spune tot de la bun inceput ... hai sa-ti mai zic ceva ..... cei in masura de decizii asupra adminilor (adik ownerii) au posibilitatea de a cauta in logo-uri ..... si e km nasol ptr un admin sa fie si prins cu minciuna pe deasupra. deci te rog frumos, stai in banca ta si ...... accepta ca ai gresit | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Mar Noi 18, 2008 12:13 am | |
| eu zic ca a procedat corect ..ai vorbit foarte urat pe server.. si in + ai dat retry la llama..e suficient pt. un ban ..si l-ai si injurat pe busyk ... dra nu era o problema la tine..ai ip dinamic.. scandalul sa fie mare ..ca de... | |
|
| |
IceGirlAnka Starter
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Mar Noi 18, 2008 12:16 am | |
| - De_MooN a scris:
- eu zic ca a procedat corect ..ai vorbit foarte urat pe server.. si in + ai dat retry la llama..e suficient pt. un ban ..si l-ai si injurat pe busyk ... dra nu era o problema la tine..ai ip dinamic.. scandalul sa fie mare ..ca de...
am dat retry ptr k m-a deranjat faptul k un admin a gresit, e atat de greu sa-ti ceri scuze "da, am gresit. scuze" .... iti ia 2 sec sa scri, nu mai mult . si as fi terminat scandalu in momentul in care recunostea, dar ........ incapatanrea si suferinta unora de "admineala" .... e mare | |
|
| |
}PiTiKu{ Starter
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 34 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Frec Menta Data de inscriere : 07/07/2008
| |
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Mar Noi 18, 2008 8:27 am | |
| Deci pana la urma nici unu dintre voi nu a zis "povestea" de la inceput pana la final? Daca mai aveti reclamatii de orice fel am rugamintea sa precizati tot ce e de precizat. Eu nu stau sa iau toate log files pentru a-mi da seama ce s-a intamplat cu adevarat.
In + atata timp cat va las sa vorbiti cum vreti pe server am pretentia DOAR SA NU VA JIGNITI intre voi.
Cer prea mult?! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Mar Noi 18, 2008 5:57 pm | |
| nu ceri Mariane mult ... ce rost are sa mai zic povestea? am zis esentialu , sunt si martori ai vazut... in fine .icegirl de alta data sa te inveti sa vorbesti frumos ca nu esti pe tarla HAI PA !!! | |
|
| |
IceGirlAnka Starter
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Mar Noi 18, 2008 7:37 pm | |
| ti-am zis sa termini cu "hai pa" .... seamana a .... impertinentza felul in care vorbesti. iar un admin ar trebui sa stie sa vorbeasca mai frumos. nu inteleg dc un admin jigneste un player, iar knd playerul ii intoarce vorba ia llama si ban ptr limbaj . alo domnu admin, ar trebui sa ai grija de server, de cei care vorbesc urat si de codati, nu sa incepi sa instigi tu prin vorbe urate jucatorii. tocmai de asta am facut reclamatia ptr k nu sti sa vorbesti. "hai pa" | |
|
| |
| |
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Mar Noi 18, 2008 8:40 pm | |
| - BuSyK a scris:
- HAI PA !!!
Risti cam multe cu vorbele... stim toti ca nu este prima si singura cearta de-a ta BuSyK Uneori este bine sa lasi de la tine decat sa se ajunga unde nu trebuie.... Nu ma amestec in topicul vostru ... dar tineam sa precizez cele mai de sus. | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Mar Noi 18, 2008 9:30 pm | |
| le risc kaballe:P ... da eu nu permit unei fete sa vorbeasca asa cu mine daca se poate numi "fata" la cat de urat vorbea... in fine cum credeti voi. sunteti owneri voi decideti | |
|
| |
IceGirlAnka Starter
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Mier Noi 19, 2008 3:21 pm | |
| ok. te mai intreb ceva si e ultimul meu post . tu ai impresia ca eu incep asa de nebuna un scandal aiurea dak n-ai fi inceput tu ? dar vad ca e greu sa recunosti o vina. in fine ... esti admin (pe deasupra godz) si cuvantul tau e mai mare ca al meu ...... sau cel putin asa ai impresia | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Mier Noi 19, 2008 3:23 pm | |
| intre mine si tine nu face diferenta un admin si cuvantu meu nu este mai mare ca al tau nici invers ... | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Mier Noi 19, 2008 7:16 pm | |
| eram de fata ..pe server..busyk.clar a gresit.nu ma ametecam in acest topic daca sy busyk ar fi avut bunul simt sa nu se amestece in cearta mea cu moon..ice.doar ii cerea socoteala.iar busyk ii raspundea prin vb urate. | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Joi Noi 20, 2008 12:10 am | |
| asa e m@rlboro ) cum zici u ... pacat su fost multi martori at si au vazut cine vorbea urat _ scuzatimi gramatica am 15 min de cand am aj acasa si sunt putin obosit:)) | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Joi Noi 20, 2008 7:40 am | |
| Deci pana la urma imi poate zice si mie cineva toata povestea de la cap la coada?! Gen: ion a injurat adminul s-a panicat si a ainceput sa injure si el si sa alerge in jurul biroului ..." sau ... sau ....
Din ce s-a discutat aici busyk isi sustine parerea dar 2 persoane precizeaza ca a procedat gresit. (ceea ce nu e bine)
Astept si alte "povesti" ... pt a lua o decizie | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Joi Noi 20, 2008 7:43 pm | |
| Mariane esti owner faci ce vrei nu ma supar ... eu nu trag de admin asa cum trag altii macar stiu ca il merit adminu asta conteaza , in fine bft si asteptam decizia | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk Joi Noi 20, 2008 8:08 pm | |
| Busyk de ce trebuie sa duci discutia in alta parte "...cum fac altii" o sa te compari mereu cu cineva? Aici e vb despre tine .. si atat. ... In fine nici pana acum nu mi-a zis cineva povestea de la cap la coada. Daca incercati si aici sa va certati doar ca nu aveti unde... o s ava banez conturile pe forum. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie Busyk | |
| |
|
| |
| Reclamatie Busyk | |
|