| Cerere Admin BuBuLiCk | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BuBuLiCk Starter
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 31 Localizare : mioveni / arges Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Cerere Admin BuBuLiCk Sam Noi 22, 2008 6:58 pm | |
| Nume de joci pe server: BuBuLiCk De cat timp joci pe servar ? :jok de 2 zile (k inainte nu mergea.. ji tocmai aq 3 zile am aflat k sa deschis ) Dece vrei admin ?:Vreau sa fie curat pe servar!..Fara codati!.. sa fie un limbaj adecvat(fara injuraturi)..etv Ai mai avut admin ?: Da. ammai avut.. jtiu sa folosesk comenzile amx_modX - admin_mod Multumes de intelegere!! | |
|
| |
MyKy Starter
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 30 Localizare : iasi Joburi/Distractii : CS :X:X fifa Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin BuBuLiCk Sam Noi 22, 2008 7:21 pm | |
| | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Cerere Admin BuBuLiCk Sam Noi 22, 2008 7:25 pm | |
| eee Myky ..de ce Contra Myky ...da-i sperante omului ..eu zic sa mai incerci peste 3 luni ..sa joci constant pe server ..sa joci corect ..si sa ai un comportaent civilizat ..si daca poti aduce lume pe server ai avea un atuu.. Bafta! | |
|
| |
TALIBANU Starter
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 41 Localizare : BUZAU Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin BuBuLiCk Sam Noi 22, 2008 8:39 pm | |
| de_moon are dreptate joaca cat mai mult pe serv si adu si lume si o sa vezi ca o sa obtii bafta | |
|
| |
kinley Starter
Numarul mesajelor : 65 Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin BuBuLiCk Mar Noi 25, 2008 8:31 pm | |
| da...contra...idem demon:X:X... doar daca ejti in "top10" nu inseamna k trebuie sa ai admin...pe dastea ma vrajit 2pac si p mine la inceputul serverului:))..joaca k dak ejti in top10 primesti admin:))ji am jukt ji tot nu am primit...dar asta nu trebuie sa te descurajeze!joaca aqlo 3 luni...ji peste aproximativ 3 luni te invitam q o alta cerere!toti iti vor da pro! | |
|
| |
BuBuLiCk Starter
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 31 Localizare : mioveni / arges Data de inscriere : 22/11/2008
| |
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin BuBuLiCk Joi Noi 27, 2008 11:05 am | |
| el dupa 3 zile vrea admin;)....peste 2 luni sa ceri helper sau slot pt prima data nu sari scarile chear asa...see ya | |
|
| |
kinley Starter
Numarul mesajelor : 65 Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin BuBuLiCk Joi Noi 27, 2008 7:28 pm | |
| nu da eu am vrut sa zic,k dak jti sa joci nu trebuie sa ai dupa prima saptamana admin...bine inteles ca trebuie sa joace bine adminu respectiv,k dak ele joak prost,ji altu mai bun dekt el il omoara...ince pozele..banu:))ji tot aja!eu ti'am zis..peste 3 luni revino | |
|
| |
TALIBANU Starter
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 41 Localizare : BUZAU Data de inscriere : 07/08/2008
| |
| |
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin BuBuLiCk | |
| |
|
| |
| Cerere Admin BuBuLiCk | |
|