orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Vreau si eu admin! EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Vreau si eu admin!

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
SK1LLz0r
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 19/12/2007

Vreau si eu admin! Empty
MesajSubiect: Vreau si eu admin!   Vreau si eu admin! EmptyJoi Dec 27, 2007 9:12 pm

Buna!Numele meu esti Turus Sergiu locuiesc in cartierul micesti judetzul alba am 12 ani si imi place cs-ul.De cand am inceput sa joc pe orgie.idle.ro am devenit mai talentat Cool..pe unele sv cand jucam am vazut numai codatzi si nu era nici un admin online... asa ca cu acest topic il rog pe 2pac sa ma faca si pe mine macar cel mai amarat admin..am vazut ca trebuie sa aduci oameni si sa joace freqvent..am adus 2 oameni(Sk1LLer%jack) cu mine 3...bine am mai adus 2(Sk1LL si inca unu da nu iam retzinut numele) dar ei joaca din cand in cand pe sv nu ca mine toate ziua as vrea si eu un admin dak se poate:X
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

Vreau si eu admin! Empty
MesajSubiect: Re: Vreau si eu admin!   Vreau si eu admin! EmptyMar Ian 01, 2008 5:57 pm

Atata timp cat vad ca intrii si joci cu amicii din punctul meu de vedere eu iti acord admin sa puteti schimba o harta sa dai un vot ceva... dar vreau sa vad "miscare" si crede-ma ca stau pe consola serverului foarte mult timp si uneori cam bate vantul ... Crying or Very sad o sa ajungem la un moment dat cand o sa fie "prea multi care cer si prea putini care fac" Shocked iar acest lucru nu este indicat ... (self message)
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10