| Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( | |
|
+8Niko m@rlboro kinley BuSyK De_MooN TALIBANU RaduMilan 2pac 12 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Mar Noi 25, 2008 11:57 pm | |
| Dupa cum ati vazut (cred) domeniul orgie.idle.ro a fost suspendat nu imi spun parerea despre cei ce l-au suspendat pt ca nu asta e ideea. Acum v-as ruga sa imi sugerati un alt subdomeniu FREE pt ca nu mai vreau sa folosesc ce ofera free dns (de ex: orgie.malware-site.www) Sau putem cumpara un domeniu .ro (PUTEM) Pt a cumpara domeniul sunt necesari 170 lei. Cum facem? Ps: sunt cel putin 17 admini | |
|
| |
RaduMilan OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Mier Noi 26, 2008 12:26 am | |
| Salutare, Eu propun varianta cu platirea unui domeniu deoarece cred ca serverul merita asa ceva. Abia a facut un an si putem sa ii facem un cadou frumos ) Ne bazam atat pe cei ce stiu severul de la infiintare cat si pe cei care joaca mai recent, sa decidem impreuna care este cea mai buna solutie. Asteptam propuneri. Intre timp... connect 86.106.23.22 (pana la botezul corespunzator )
Ultima editare efectuata de catre RaduMilan in Mier Noi 26, 2008 10:12 am, editata de 1 ori | |
|
| |
TALIBANU Starter
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 41 Localizare : BUZAU Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Mier Noi 26, 2008 9:52 am | |
| eu sunt de acord impartim suma la toti admini si platimm cred ca sunt toti de acord...dar asteptam raspunsuri......pozitive.bafta si respect | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Mier Noi 26, 2008 2:26 pm | |
| poi facem in felul urmator... M@rlboro nu mai bea 5 beri si doneaza pt. server ... 2pac nu mai merge la labii 1 tura si doneaza pt. server ... myky nu isi mai cumpara acadele 1 sapt si doneaza pt. server ...niko ..deea, romyna si alina/20cm renunta la OB ...si folosesc metoda clasica si pun banii la server ...etc.... intelegeti ideea ...pan' la urma o scoatem la capat sa vezi injuraturi ce imi iau.... | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Mier Noi 26, 2008 7:48 pm | |
| eu zic sa punem mana de la mana si sa cumparam domeniu ca doar pentru noi o facem | |
|
| |
kinley Starter
Numarul mesajelor : 65 Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Mier Noi 26, 2008 9:02 pm | |
| da dc numai voi astia smecheri?:)vreau si eu:X:X...ce pusca mea:>...are viitoare serveru'.. | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Mar Dec 09, 2008 3:14 am | |
| )))))....nu mai beau 5 odata.beau cu pauza.: ).si 2pac cu labia nush nu prea cred ca se va lasa:)))))) | |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Mier Dec 10, 2008 12:50 pm | |
| eu nu folosesc OB =)))) renuntz la cumpararea unor cosmetice si donez sa imi ziceti cat si cum sa donez:D | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Joi Dec 11, 2008 11:30 pm | |
| Ob-urile nus asa scumpe=)) oricum donez:X CUTIA MILEI PENTRU BERILE LU MARLBORO CUTIA DOMENIULUI PENTRU ORGIE:x | |
|
| |
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Vin Dec 12, 2008 3:08 am | |
| uite cum facem:Deu dau doar cu o conditie.:ca deea si niko sa termine cu fasaitele pe server.ca sunt ucigatoare credeti-ma.pur si simplu sunt nimicitoare ies jucatorii dp server:(.nu se mai poate.fac efortul de a cumpoara si 2 dopuri.la niko cred ca functioneaza dar la deea am retineri.e ucigatoare am simtit-o :P | |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Vin Dec 12, 2008 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Dum Dec 14, 2008 6:38 pm | |
| =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))TU VORBESTI?=)) | |
|
| |
Fort-Minor Starter
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 32 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Traficant Umor : :)) Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Lun Ian 05, 2009 1:39 pm | |
| Salut. Scuzati-ma daca ma bag asa neinvitat dar puteti folosi si alte soluti. Sunt multe site-uri cu domenii si subdomenii gratuite. Eu ma bazam la serverul cstrike,radio-ul,si hubul dc++ ale mele pe no-ip. Este un site foarte bun nu ca freedns care sterge conturi asa aiurea. Inca odata scuze de introducere. Ciao P.S : daca e sa donam ma bag si eu. | |
|
| |
}PiTiKu{ Starter
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 34 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Frec Menta Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Mar Ian 06, 2009 2:44 pm | |
| cele dp free dns sunt urate pentru in server de radio mai merge ) am avut si eu acolo si inca mai am cont | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Mar Ian 06, 2009 4:19 pm | |
| Pentru moment varianta cumpararii domeniului este exclusa.... | |
|
| |
[Geoka] Starter
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 33 Localizare : Buzau Data de inscriere : 22/12/2008
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( Vin Ian 09, 2009 9:13 pm | |
| dak este de cumparat si mai avetzi nevoie de bani donez si eu dar sa imi spui cum si o sa dau ca am bani!!!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( | |
| |
|
| |
| Domeniul ORGIE. .... punc nimic :( | |
|