orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Problema in cererile playerilor EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Problema in cererile playerilor

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
kinley
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 65
Data de inscriere : 14/03/2008

Problema in cererile playerilor Empty
MesajSubiect: Problema in cererile playerilor   Problema in cererile playerilor EmptyMier Dec 03, 2008 9:35 pm

Asa.Sa incepem.
Ce am observat eu?
-Am observat ca de fiecare data cand intru pe forum si ma duc bineinteles la cereri de slot etc. vad numai la subiect cerere admin.
-Jucatorul respectiv nu stie diferenta intre slot,helper,admin si nu cred ca le stie nici macar ordinea:)
-So...ei nu stiu ce poti face q un ADMIN si nici cu un helper:)
-Pentru ei un ADMINUL cuprinde toate rangurile:)
-Ei cand vor un admin,este ca si cum ar zice pe forum..."Mha fratilor...dati-mi si mie aqlo cva sa fiu fericit:))"
Bine ca nici eu nu cunoasteam toate astea inainte sa intru p orgie,un server respectat si in care daca ai nevoie de ceva,ejti ajutat cu placere de adminul/adminii alfati in acel moment p server:)
Deci dragii mei jucatori de pe serverul orgie(nu ma refer la astai care jtiti:-w)INTELEGI SI VOI CA ADMIN ESTE ADMIN,ADMIN FACE MAI MULTE NEBUNII DECAT HELPERUL,EL NU CUPRINDE TOATE RANGURILE POSIBILE DE PE SERVER.
Off voi astia care va credeti destepti si nu stiti niimic:)..

Astept pareri:>
rabbit rabbit rabbit rabbit
Sus In jos
al1ntatu
Starter
Starter
al1ntatu

masculin
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 44
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : cS and sEx :x
Data de inscriere : 13/12/2008

Problema in cererile playerilor Empty
MesajSubiect: re   Problema in cererile playerilor EmptySam Dec 13, 2008 2:25 pm

asa e pe majoritatea serverelor:)
peste tot sunt oi negre sau mai bine zis copii amarati care dau si bani pt un admin sau helper ceva:)
hf all ! >Very Happy<
Sus In jos

Problema in cererile playerilor
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
orgie.idle.ro :: orgie.idle.ro :: Sectiune FUN-
Mergi direct la: