orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

dk am luat ban aiurea!!!! EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

dk am luat ban aiurea!!!!

In jos 
+2
ToX1c
BuBuLiCk
6 participan?i
AutorMesaj
BuBuLiCk
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 31
Localizare : mioveni / arges
Data de inscriere : 22/11/2008

dk am luat ban aiurea!!!! Empty
MesajSubiect: dk am luat ban aiurea!!!!   dk am luat ban aiurea!!!! EmptySam Dec 06, 2008 6:49 pm

azii..am intrat pe servar =))).. ji dadeam tare de mauss in sus in jos stanga dreaptaa... ji mam pomenit q ban.. nu mia faqut poze.. nik.. va rogg sa mi-l scoata cnv =))))
Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!!   dk am luat ban aiurea!!!! EmptySam Dec 06, 2008 8:02 pm

nu mai minti..nu aveai cum sa dai din mouse si sa te invarti asa Wink eu ti-am dat ban,si nu a fost aiurea ..puteai sa ai sensivity 20 si nu te roteai asa..si nu e prima daca cand esti prins cu cod.
Sus In jos
BuBuLiCk
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 31
Localizare : mioveni / arges
Data de inscriere : 22/11/2008

MesajSubiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!!   dk am luat ban aiurea!!!! EmptySam Dec 06, 2008 11:08 pm

ba pe cat.. facem pariu.. intreabal ji pe husky k ji pe alte servare fak aja.. ji dak vrei iti demonstreaz.... ji dk nu miai faqut poze.... dak tot crexdeai aja...
Sus In jos
}PiTiKu{
Starter
Starter
}PiTiKu{

masculin
Numarul mesajelor : 71
Varsta : 34
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Frec Menta
Data de inscriere : 07/07/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!!   dk am luat ban aiurea!!!! EmptySam Dec 06, 2008 11:44 pm

acel cod e ceva gen speen te invartzi in continuu;
PS: nu rezolvi nimik cand faci poza Wink acel cod se poate vedea in demouri nu in poze
Sus In jos
http://Radio69Romania.Ro
kinley
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 65
Data de inscriere : 14/03/2008

MesajSubiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!!   dk am luat ban aiurea!!!! EmptyDum Dec 07, 2008 1:43 pm

sau...jtiti ca s'a intamplat de kteva ori p server sa ne invartim toti de nebuni? Question ...si dadeam +left in consola k sa scapam?mie mi s'a intamplat sa ma invart eu singur de nebun...ji plm...dar nu cred k poti imita acel gen de invarteala q mousu' singur:)cred k totusi are dreptate toxic...jtie el ce jtie>Smile
Sus In jos
K#mzQ
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 59
Varsta : 34
Localizare : sfarkistan
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!!   dk am luat ban aiurea!!!! EmptyDum Dec 07, 2008 9:48 pm

Spin speed se numeste piticule. Eu am uneori probleme cu maus`ul e de 10 lei ce dreacu si mi se invarte,, dar asta e mereu dubios:))
Sus In jos
ZaDan
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
ZaDan

masculin
Numarul mesajelor : 122
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 06/05/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!!   dk am luat ban aiurea!!!! EmptyLun Dec 08, 2008 5:16 pm

sincer si mie mi s-a intamplat o chestie de genul....acum nu stiu..daca toxic te-a vazut invartindu-te direct in headshoot Smile)
Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!!   dk am luat ban aiurea!!!! EmptyLun Dec 08, 2008 5:56 pm

Da..aia este o comanda (amx_spin) te invarti..si zici o chestie rusinoasa Smile)) dar te invarti incet..ca si cum ar fi din sageti...dar el se invartea rapid..nu a avut timp sa traga,ca i-am dat ban..si chiar el a zis ca se invartea din mouse..ieri am incercat si eu sa ma invart din mouse ..cum se invartea el..cu sensivity 1..se misca capu` putin.. Smile iar cu sensivity` 20,tot capu` se misca..dar el se invartea cu totu`,nu numai capu`...i-am dat ban..daca ziceti ca ala nu a fost cod..imi cer scuze si o sa ii scot banu`..dar raman la parerea ca a avut cod..si repet...NU e prima data,cand este prins cu cod..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!!   dk am luat ban aiurea!!!! Empty

Sus In jos

dk am luat ban aiurea!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ban aiurea.....
» ban aiurea.....2