| dk am luat ban aiurea!!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BuBuLiCk Starter
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 31 Localizare : mioveni / arges Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: dk am luat ban aiurea!!!! Sam Dec 06, 2008 6:49 pm | |
| azii..am intrat pe servar =))).. ji dadeam tare de mauss in sus in jos stanga dreaptaa... ji mam pomenit q ban.. nu mia faqut poze.. nik.. va rogg sa mi-l scoata cnv =)))) | |
|
| |
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!! Sam Dec 06, 2008 8:02 pm | |
| nu mai minti..nu aveai cum sa dai din mouse si sa te invarti asa eu ti-am dat ban,si nu a fost aiurea ..puteai sa ai sensivity 20 si nu te roteai asa..si nu e prima daca cand esti prins cu cod. | |
|
| |
BuBuLiCk Starter
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 31 Localizare : mioveni / arges Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!! Sam Dec 06, 2008 11:08 pm | |
| ba pe cat.. facem pariu.. intreabal ji pe husky k ji pe alte servare fak aja.. ji dak vrei iti demonstreaz.... ji dk nu miai faqut poze.... dak tot crexdeai aja... | |
|
| |
}PiTiKu{ Starter
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 34 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Frec Menta Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!! Sam Dec 06, 2008 11:44 pm | |
| acel cod e ceva gen speen te invartzi in continuu; PS: nu rezolvi nimik cand faci poza acel cod se poate vedea in demouri nu in poze | |
|
| |
kinley Starter
Numarul mesajelor : 65 Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!! Dum Dec 07, 2008 1:43 pm | |
| sau...jtiti ca s'a intamplat de kteva ori p server sa ne invartim toti de nebuni? ...si dadeam +left in consola k sa scapam?mie mi s'a intamplat sa ma invart eu singur de nebun...ji plm...dar nu cred k poti imita acel gen de invarteala q mousu' singur:)cred k totusi are dreptate toxic...jtie el ce jtie> | |
|
| |
K#mzQ Starter
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 34 Localizare : sfarkistan Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!! Dum Dec 07, 2008 9:48 pm | |
| Spin speed se numeste piticule. Eu am uneori probleme cu maus`ul e de 10 lei ce dreacu si mi se invarte,, dar asta e mereu dubios:)) | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!! Lun Dec 08, 2008 5:16 pm | |
| sincer si mie mi s-a intamplat o chestie de genul....acum nu stiu..daca toxic te-a vazut invartindu-te direct in headshoot ) | |
|
| |
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
| Subiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!! Lun Dec 08, 2008 5:56 pm | |
| Da..aia este o comanda (amx_spin) te invarti..si zici o chestie rusinoasa )) dar te invarti incet..ca si cum ar fi din sageti...dar el se invartea rapid..nu a avut timp sa traga,ca i-am dat ban..si chiar el a zis ca se invartea din mouse..ieri am incercat si eu sa ma invart din mouse ..cum se invartea el..cu sensivity 1..se misca capu` putin.. iar cu sensivity` 20,tot capu` se misca..dar el se invartea cu totu`,nu numai capu`...i-am dat ban..daca ziceti ca ala nu a fost cod..imi cer scuze si o sa ii scot banu`..dar raman la parerea ca a avut cod..si repet...NU e prima data,cand este prins cu cod.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: dk am luat ban aiurea!!!! | |
| |
|
| |
| dk am luat ban aiurea!!!! | |
|