orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

in legatura cu adminii EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

in legatura cu adminii

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
3x3cutiv
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 42
Localizare : tg-jiu gorj
Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul
Data de inscriere : 08/06/2008

in legatura cu adminii Empty
MesajSubiect: in legatura cu adminii   in legatura cu adminii EmptyLun Dec 08, 2008 2:20 pm

parerea mea este k nu cei care petrec mult timp pe server merita admin in primul rand asta e doar un motiv pentru care ar trebui sa fie pe server pt k totul sa fie ok
sa va explic de ce:narco era pe server ,nu primisem adminu inapoi i s a atras atentia k este un codat nu mai stiu care si dupa ce m a luat de 4 5 ori i am atras atentia din nou cand in sfarsit si a luat masura de ai face poze
bineinteles k a iesit codatu imediat,dar atata timp cand nu ti dai seama dak un jucator are cod sau nu parerea mea este k nu meriti nici macar adminu
pt a fi un admin god etc trebuie sa ai experienta jocului sa ti dai seana de playerii care joak la cod si cei care au skill
respect all!
Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: in legatura cu adminii   in legatura cu adminii EmptyLun Dec 08, 2008 4:13 pm

Cum i-ai zis ca are cod..."narco vezi ca Xulescu ala are cod..fai poze..." ??fara say team..fara nimic...automat "suspectu`" isi scoate codu`,(momentan) adminu`..grabit de alti playeri : ("esti admin degeaba" sau "admine esti chior, nu vezi ca "ala" are cod" sau "fai poze lu` XXXXX ca da prin pereti"si lista poate continua)..sa ii face poze si surpriza ..sau nu....acel player nu are nimic...dupa ce da pozele..intra linistit pe server...si isi activeaza iar codu`..si atunci voi nu mai ziceti nimic..pt ca ii s-au facut poze..si nu avea cod..
MORALA: playerii sa isi vada de treaba lor..sau daca vor sa fie de ajutor..sa ii spuna adminului prezent pe server " adminule hai sa iti spun un banc..treci putin spect. ca este mai mult de zis".. Smile Razz si apesi pe tasta "u" si ii "versi", "scuipi" , Smile)care player crezi tu ca este suspect de cod..si nu o sa mai fie pbl..
Sus In jos
kinley
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 65
Data de inscriere : 14/03/2008

MesajSubiect: Re: in legatura cu adminii   in legatura cu adminii EmptyVin Dec 19, 2008 12:04 pm

da...sau poti da prin say_team ji apesi @ si scrii mesaju...automat ceea ce scrii va fi vazut doar de adminii prezenti p server;).. mult mai ujor..da multi nu stiu asta:D
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: in legatura cu adminii   in legatura cu adminii Empty

Sus In jos

in legatura cu adminii
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere admin!
» ADMINII SERVERULUI ORGIE