orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

cerere admin pt 2pac EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

cerere admin pt 2pac

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
madalin
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 32
Localizare : mioveni
Data de inscriere : 05/12/2008

cerere admin pt 2pac Empty
MesajSubiect: cerere admin pt 2pac   cerere admin pt 2pac EmptyJoi Dec 11, 2008 5:42 pm

nume:HusKy
timp de joc: 2-3luni joc 6 ore pe zi
admin am mai avut
daca se poate vreau helper sau administrator sau ceva care sa spot sckimba mapa sa dau ban si kick
scuze ca insist dar eu sunt numai cand nu e nimeni si joaca o multime cu coduri scuze scuze scueze
daca se poate mai repede
am adus pana acum 3 oameni care intra swat aligator ,efect alex si gld recupet
si sa imi spui daca poti sa ne bagi intr-un campionat cu clanu ca u esti sefu si sti avem multe victorii
Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

cerere admin pt 2pac Empty
MesajSubiect: Re: cerere admin pt 2pac   cerere admin pt 2pac EmptyJoi Dec 11, 2008 7:50 pm

lol! lol! lol! lol! lol! prima minciuna: 6 ore pe zi Neutral lasa-ne..nu ai deloc pretentii de la helper direct la administrator... pff si 2pac vroia sa iti daruiasca de sarbatori un God`s,dar daca nu vrei..ai pierdut Smile)) si asta este cea mai tare: "scuze ca insist dar eu sunt numai cand nu e nimeni si joaca o multime cu coduri scuze scuze scueze
daca se poate mai repede" Tu intri pe server cand nu mai este nimeni...dar totusi..joci cu codati...Smile))...repede ,repede, ca se raceste mancarea... Smile) in legatura cu oamenii adusi de tine..Swat = nu cred ca l-am vzt pe server...efect =idem. Ai si clan?Smile))) asta este buna..ai si victorii...(multe) Smile) Madalin, o singura intrebare am : Tu ai avut jucarii cand ai fost mic? Sau acum esti tot mic ,si serveru` este jucaria ta..de fapt forumu` ...mai uita-te si la Desene animate ,ca sunt mai distractive...
Sus In jos

cerere admin pt 2pac
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Admin 2pac e sefu
» cerere admin pt 2pac clar ...
» Cerere Admin!
» Cerere admin:
» cerere admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum