| ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea Joi Dec 18, 2008 12:01 am | |
| ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea astfel: Locul 1/luna - Tricou Personalizat ORGIE.2PAC.LI + acces toata luna urmatoare GARANTAT Locul 2/luna - acces toata luna urmatoare GARANTAT Asta presupune ca rankul sa se reseteze lunar | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea Joi Dec 18, 2008 2:20 pm | |
| pfff..acum sa vezi codati ...eu zic ca fidelitatea se dovedeste prin ore jucate ..nu prin "capuri" date ...in fine ... aim rullz ... | |
|
| |
lucianu-Mezu Starter
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 38 Localizare : IASI Joburi/Distractii : CS Umor : aaaaa Data de inscriere : 30/07/2008
| Subiect: Re: ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea Joi Dec 18, 2008 2:24 pm | |
| da interesant .... dar nu cred k asta va atrage mai multa lume ... depinde cat de bine e transmisa informatia mai departe , orcum interesant bv 2pac Toate cele bune!! | |
|
| |
Bai3tasu Starter
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 33 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : PGL Umor : 80% Data de inscriere : 08/12/2008
| Subiect: Re: ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea Joi Dec 18, 2008 4:42 pm | |
| 2pac nu mai bine organizezi o cupa de counter-strike si dai premile astea si din cate am citit pe la "sugestii" am vazut ca te ajuta BbB cu serverul si cred ca ar aduce mai multi playeri buni. Scuze daca am facut off-topic. | |
|
| |
kinley Starter
Numarul mesajelor : 65 Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Re: ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea Joi Dec 18, 2008 5:16 pm | |
| tie-ti convine oriqm baietasu;))...uh oriqm ejt i p primu loc> ...intr-adevar...mai bn ar fi prin ore jukte...sau prin concursuri...clanuri..alea alea:D | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea Joi Dec 18, 2008 7:51 pm | |
| Mda... aici a fost greseala mea ca nu am precizat "locul 1 la ce"!? Locul 1 se va calcula astfel: Pt cei cu profil uman: 80% din scor va depinde de Timpul Jucat si 20% din scor va depinde de Rank Pt cei cu profil real: 80% * Timp Jucat + 20% * Rank = Score Si ca sa raspund lui Lucian: scopul acestei actiuni NU E SA ADUCA LUME PE SERVER, iti recomand sa citesti/recitesti titlul " ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea" Si mai tre` sa raspund si lui Bai3tzashu: daca e nevoie de server se poate face tot de catre mine dar pentru a avea certitudinea ca toti joaca "curat" va trebui sa fie steam only si nu toti au Steam ....RIGHT?! | |
|
| |
Bai3tasu Starter
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 33 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : PGL Umor : 80% Data de inscriere : 08/12/2008
| Subiect: Re: ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea Joi Dec 18, 2008 10:17 pm | |
| 2pac ai dreptate faza cu steam only. Dar daca bagam si HLTV + screenshots nu cred ca vor fi probleme. | |
|
| |
3x3cutiv Starter
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 42 Localizare : tg-jiu gorj Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: idee buna Vin Dec 19, 2008 9:29 pm | |
| mie unu mi se pare corect cum ai precizat k premiul revine celui cu timp jucat si procentajul de 20% rank cel putin asa au posibilitatea sa castige si cei care nu se descurk la fel de bine precum cei cu experienta in privinta unui joc cu alta ekipa va rog sa nu ma implicati k nu pot sa stau concentrat mai mult de o harta ink lucrez la faza asta ce sa fac ma distrag si alte lucruri respect a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
3x3cutiv Starter
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 42 Localizare : tg-jiu gorj Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: ps Vin Dec 19, 2008 9:30 pm | |
| asta dak aveati de gand sa ma includeti ))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea | |
| |
|
| |
| ORGIE.2PAC.LI iti rasplateste fidelitatea | |
|