orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

reclamatie PAC PAC BUTOANE EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

reclamatie PAC PAC BUTOANE

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
just_zeus
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 9
Varsta : 37
Localizare : IASI
Data de inscriere : 02/12/2008

reclamatie PAC PAC BUTOANE Empty
MesajSubiect: reclamatie PAC PAC BUTOANE   reclamatie PAC PAC BUTOANE EmptyVin Ian 02, 2009 9:34 pm

se pare ca cineva da ban aiurea tare .... nu mi s`au facut poze .... nu mi s`a dat llama .... nu slay .... nu kick .... reason nu stiu sa existe .... de fiecare data cand vreau sa intru domnul "pac pac butoane" imi da ban .... m@lboro era cel mai des pe srv cand imi luam ban .... as dori sa stiu de ce pac pac imi da ban .... multumes mult
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: reclamatie PAC PAC BUTOANE   reclamatie PAC PAC BUTOANE EmptyVin Ian 02, 2009 10:42 pm

Omule AI PARERI (vezi voci?)

NU AUZI CA Pac Pac.... nu are acces sa iti dea ban?!

Ce tot ai cu el?!

Da-mi un raspuns ca sa inchid topicul!
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin
Numarul mesajelor : 228
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 03/05/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie PAC PAC BUTOANE   reclamatie PAC PAC BUTOANE EmptyVin Ian 02, 2009 11:56 pm

eu ii dau ban.i sau facut poze acum vreo vreo sapt.2 ..si a iesit.nu numai odata.si tot timpul joaca cu wall cat si cu aim.se vede clar.cum ii sare tinta.de multe ori l-am urmarit.ca vdeam cat de slab joaca si omoara intr-o veselie.
Sus In jos
just_zeus
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Re: reclamatie PAC PAC BUTOANE   reclamatie PAC PAC BUTOANE EmptySam Ian 03, 2009 6:20 pm

dak tot zici ca mi`ai facut poze inseamna ca tre` sa ai un demmo ceva .... posteaza pe forum ca sa vada lumea ..... hai te rog eu .... imi sare tinta? in primul rand cu numele just_zeus am avut 300 kills cel mult [pe serverul asta .... si codat? hai sa fim seriosi m@lboro ....
2pac lasa`mi te rog id`ul tau de mess ca sa vb pe indelete ....
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin

MesajSubiect: Re: reclamatie PAC PAC BUTOANE   reclamatie PAC PAC BUTOANE EmptySam Ian 03, 2009 7:25 pm

ca nu mai joci acum e alta treaba .dar te rog nu ma prostii.pt ca nu am nici o motivatie sa dau ban aiurea unui player.dimpotriva.mi-=ar placea ca serv sa fie mereu full.dci pls fara prosteli.
Sus In jos
just_zeus
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Re: reclamatie PAC PAC BUTOANE   reclamatie PAC PAC BUTOANE EmptySam Ian 03, 2009 7:33 pm

ce nu vrei sa intelegi? ma crezi prost? dak ar fi vb de coade nici nu as juca ... apropo am jucat mai inainte pe orgie dar cu alt nume .... primu` pe harta .... train .... si s`a schimbat pe weestwood ..... imi faci ambitie mare tu m@lboro .... ai sa vezi ca am sa joc si nici ca am sa zic cine sunt Wink ... ca sa nu ma trezesc cu ban ca pe blackpaladin ... de multe ori ziceai ca imi sarea tinta .... stiu ce e ala cs .... hai sa fim seriosi ... te cred ca esti admin ba chiar unul f activ din cate am vazut dar nici nu mi`am imaginat ca tu mi`ai dat ban .... cand am ti`a cerut andreea id`ul ca sa mi`l dai nu ai vrut .... puteai sa imi explici pe mess .... ba boule ai ban pt ca iti sarea tinta .... stiu cand se fac poze .... imi apare dar nu ma lua din gara te rog .... astept raspuns
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin

MesajSubiect: Re: reclamatie PAC PAC BUTOANE   reclamatie PAC PAC BUTOANE EmptyDum Ian 04, 2009 1:21 pm

just o sg intrebare mai am la u.spune-mi si mie de cand primesti ban pe orgie?
Sus In jos
pac pac butoane
Starter
Starter
pac pac butoane

masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 38
Localizare : iasi
Data de inscriere : 14/12/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie PAC PAC BUTOANE   reclamatie PAC PAC BUTOANE EmptyDum Ian 04, 2009 1:36 pm

deci chiar nu comentez omul asta e sub orice critica...parerea mea (nu are ce cauta pe server) m@rlboro nu da ban aiurea
Sus In jos
just_zeus
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Re: reclamatie PAC PAC BUTOANE   reclamatie PAC PAC BUTOANE EmptyDum Ian 04, 2009 2:22 pm

prima oara cand am luat ban ..... atunci cand mi`ai dat tu ban si nu stiam dc .... serios aqma .... omul e sub orice critica .... pac pac lasa gradele te rog eu ... esti admin dar asta nu inseamna ca esti mai presus deqt ceilalti playeri dp server ..... uite ca joc in continuare cu alt nume pe srv` si nimeni nu mi`a facut poza ..... si joc chiar f bine m@lboro .... dak ai sa ajungi sa imi faci poze am sa ti le dau cu cea mai mare placere .... bineinteles de pe alt id de mess ca imi dai ban instantaneu Razz .... dak esti cumsecade iti zic si cu ce nume joc Razz .... si poti sa stai spectator numai pe mine .... n poze fa`mi Wink ca ti le dau .... si ink ceva .... ca sa nu mai poata intra un playeri dai ban pe clasa de ip si asha nu mai intra .... dekt dak vb cu cei de la fyber sa ii schimbe DNS`ul Wink
Sus In jos
pac pac butoane
Starter
Starter
pac pac butoane

masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 38
Localizare : iasi
Data de inscriere : 14/12/2008

MesajSubiect: Re: reclamatie PAC PAC BUTOANE   reclamatie PAC PAC BUTOANE EmptyLun Ian 05, 2009 2:56 pm

e nevoie sa-tzi repetam??? poate nu ai citit ce-a scris 2pac...eu nu am acces la comanda ban,prin urmare nu am avut cum sa-tzi dau ban... shi stai linishtit de knd joc pe sv n-am vz sa se dea ban degeaba...nu sunt mai presus shi nici nu ma cred mai presus de nimeni de pe sv.... PS:raspunde te rog la intrebarea lui m@rlboro
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie PAC PAC BUTOANE   reclamatie PAC PAC BUTOANE Empty

Sus In jos

reclamatie PAC PAC BUTOANE
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie
» reclamatie rdk