Nu cred ca sunt in masura sa postez,dar,exista un dar mare. De ce ai ales sa inbunatatesti jocul
cand pur si simplu poti evolua fara alte plug-inuri . De exemplu in pgl este interzis cfg macro , tu ai un
avantaj in fata noastra cand ai awp-ul in mana, poti sa dai zoomless foarte simplu , cand noi ne chinuim
cu chiu cu vai sa nimerim un jucator.
==============================================================================
Probabil ca ,conducerea, nu te va ierta pentru folosirea acestui "cod" , dar daca vei mai juca , cel mai
bine e sa ai counter-strike-ul cat mai standard, si cum zicea cineva poate a vrut Dumnezeu sa te lasi
de "Canter straic " si sa pui burta pe carte, pentru ca nu te ajuta la nimic in viata acest joc, nu o sa
castigi bani din el .
Eu in locul tau ma abtineam sa mai postez erai putin cam lingusitor , ca sa te citez faceai ceva de genu "marl
((" si uite ca acum faci mai dureros "marl:((" te-a cam prins marlboro , asta e , continua sa joci dar nu aici ,sau joaca aici cu alt nume, si cel mai important fara "cod".Ah da ai si tu o putina dreptate, nu merita sa dai fuck_off ,pentru ce sa-i strici counter-strike-ul jucatorului, asa ca dragi admini v-ati pus in locul jucatorului.Eu nu dadeam ,dar daca asa este regula aici , tot vina ta a fost mai "flacaule".
Toate trec asa se spune,dar nimic nu trece fara sa lase urme!