| MODIFICARE ...sper utila | |
|
+5De_MooN MyKy ZaDan }PiTiKu{ 2pac 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: MODIFICARE ...sper utila Mar Ian 06, 2009 11:46 pm | |
| Dupa cum ati vazut am micsorat putin numarul de sloturi deoarece:
1. Cred ca 10-10 e mult mai placut (nu e invalmasala aia placuta fragarilor) 2. Cel mai important vreau sa facem serverul mult mai fun si aici va astept pe voi cu propuneri, de la introducerea de parasute (si aici nu ma refer la centuriste ci la a-ti putea deschide o parasuta cand pici de la mare inaltime (stie Myky si Pitiku)) si orice alte idei. TOT CE VA BAUNE MINTEA POSTATI AICI SI ALEGEM CE-I MAI BUN!!! | |
|
| |
}PiTiKu{ Starter
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 34 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Frec Menta Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Mier Ian 07, 2009 6:43 am | |
| | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Mier Ian 07, 2009 7:57 am | |
| Ar fi fun faza cu parasuta dar la un moment dat ar deveni plictisitoare. Eu raman la parerea mea, aceea ca virgula CSul ar tr sa ramana cat mai standard posibil. Se pot introduce insa alt gen de pluginuri. De exemplu exista un plugin cu ajutorul caruia se pot face pariuri atunci cand pe harta mai raman doar 2 jucatori. Astfel iti poti rotunji sau chiar mari considerabil banii cu care iti cumperi armele. Si inca ceva...de cand ma stiu mi-am dorit ca in loc de C4 sa se planteze de ex un dispozitiv de ghidare a unei rachete. Adica in loc de clasica explozie sa pice o racheta ) Nu stiu daca exista plugin pt asa ceva, eu doar am zis ce mi-a trecut prin cap:) | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Mier Ian 07, 2009 9:39 am | |
| Pt ZaDan: daca vrei sa ai alt C4 cred ca ar trebui sa iti schimbi tu skinul cum vrei : http://www.fpsbanana.com/skincats/26.... as ma vrea sa bag si faza cu duelul pt ultimii doi (stiti voi care:D) | |
|
| |
}PiTiKu{ Starter
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 34 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Frec Menta Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Mier Ian 07, 2009 3:15 pm | |
| foarte interesant ceea ce a spus zadan dar e mult de munca si care stie scripting se baga:P; la cs e destul de greu parerea mea plugin de plantat bomba pe verticala .. si asta suna fain amu depinde daca place fiecaruia; plugin pt admini atunci cand sunt "death" se vad linii de la jucatorul pe care statzi spectator spre ceilaltzi playeri ... un fell de wall pt admini numai atunci cand sunt mortzi parerea mea ajuta la identificarea codatzilor intr`o oarecare masura | |
|
| |
MyKy Starter
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 30 Localizare : iasi Joburi/Distractii : CS :X:X fifa Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Mier Ian 07, 2009 3:24 pm | |
| stiu despre ce e vorba pitiku...eu as dori bagarea sunetelor alea cu haha crap etc stie pitik de ce vb:D | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Mier Ian 07, 2009 4:07 pm | |
| eu vreau sa bagi: sxe injected What is sXe Injected?
sXe Injected is a Anti Cheat system of the type client/server. It avoids that any program destined to carry out cheats be loaded on the Game. This software was designed exclusively to work with Half Life 1 engines Counter Strike 1.5, Counter Strike 1.6, Day of Defeat, Natural Selection, Team Fortress Classic, etc). It blocks cheats like wallhack, speedhack, alias scripts, aimbots, hooks, ESP, no-recoil, etc. | |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Mier Ian 07, 2009 8:19 pm | |
| si eu vreau sa bagi parasuta si e faina si idea cu duelul la ultimii doi:D | |
|
| |
TALIBANU Starter
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 41 Localizare : BUZAU Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Mier Ian 07, 2009 10:35 pm | |
| ar fi frumos sa fie ceva ...atunci cand......ce frumos ar fi......faceti ce stiti ca eu nu stiu:))) bafta si respect | |
|
| |
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Mier Ian 07, 2009 11:20 pm | |
| Mi-am amintit ceva...exista un plugin pt plantarea bombei (am eu ceva cu bomba:)) din mers si lipirea ei pe cutie/perete nu numai pe sol | |
|
| |
3x3cutiv Starter
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 42 Localizare : tg-jiu gorj Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: sugestie... Joi Ian 08, 2009 12:05 am | |
| eu unu as dori k orgie sa ramana cat ma clasic doar o modificare as dori sa survina: acea de a nu mai fi jocul free ma dispera toti fragarii care stau in baza la awp sau doar la panda (bineinteles vb de tero) iar dak aveti de gand sa introduceti regula cu slay team or player pentru ct care nu se duc sa defuse bmb luati in considerare faptul k nu ar mai fi timpul necesar pt.a fi dezamorsata(adik:mai sunt 15 sec si playerul nu se mai duce la bmb pt.k nu ar avea timp pt.a dezamorsare si ar muri degeaba) respect all!!!!!!! | |
|
| |
3x3cutiv Starter
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 42 Localizare : tg-jiu gorj Joburi/Distractii : plimbarile cu masina,fetele frumoase,cs-ul,pescuitul Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: ink ceva Joi Ian 08, 2009 12:09 am | |
| playerii cu ping mai mare de 100 sa fie dati afara automat in maxim 5 sec. dak se poate,nu sa stea adminii intruna sa dea kick | |
|
| |
}PiTiKu{ Starter
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Joi Ian 08, 2009 1:14 pm | |
| zadan dsp acel plugin am spus si eu | |
|
| |
MyKy Starter
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 30 Localizare : iasi Joburi/Distractii : CS :X:X fifa Data de inscriere : 15/04/2008
| |
| |
pac pac butoane Starter
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 38 Localizare : iasi Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: re Joi Ian 08, 2009 11:45 pm | |
| parerea mea renuntzatzi la parashute (din orice punct de vedere ) shi mai cititzi odata ideea lui de_moon | |
|
| |
MyKy Starter
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Vin Ian 09, 2009 1:51 pm | |
| nuuuu....vrem parasuta o sa vedeti ca o sa va placa si o sa atraga lome:D | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Vin Ian 09, 2009 4:04 pm | |
| Am pus azi:
parasuta
sa se planteze bmb... cum vrea zadan
pariuri pe ultimii 2
duel pt ultimii 2 | |
|
| |
MyKy Starter
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Vin Ian 09, 2009 4:11 pm | |
| | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila Vin Ian 09, 2009 5:28 pm | |
| 10 mii si bag | |
|
| |
MyKy Starter
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MODIFICARE ...sper utila | |
| |
|
| |
| MODIFICARE ...sper utila | |
|