Numarul mesajelor : 20 Varsta : 33 Localizare : Buzau Data de inscriere : 22/12/2008
Subiect: Gata am inteles cum sta trb !!!! Vin Ian 09, 2009 9:06 pm
Deci e clar fratilor nu mai vretzi sa joc pe orgie ....eu nu joc codat si de cand joc pe orgie eu joc asa dar se pare ca sunt niste invidiosi!!Marlboro cand jucam eu cs u te incaltai cu fesu si te impiedicai de motz..asa ca lasa-ma farte cu felul tau de adminat ca esti degeaba u stii doar sa dai ban si in cazul meu ai dat ban aiurea... oricum trb sa imi iau larevedere de la orgie pt ca si Marian nu ma mai lasa sa joc pe serv ca un oarecare player nu il inteleg dar in fine!! eu poze nu stiu sa modific ca asa zicea marlboro ca eu le modific si ca dezactivez coadele!!!oricum respectul meu il avetzi toti inafara de marlboro ca nu stie sa se comporte !!! Mariane sa stapanesti bn serv ca e belea dar ai grija cu adminul marlboro ca nu numai eu am acuzatzii la adresa lui ..aproape toata lumea!!!!bafta:*
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
Subiect: Re: Gata am inteles cum sta trb !!!! Vin Ian 09, 2009 10:50 pm
pa si sa-mi bei oul
ZaDan Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/05/2008
Subiect: Re: Gata am inteles cum sta trb !!!! Vin Ian 09, 2009 11:57 pm
Bafta Geoka
Sa nu pleci cu gandul ca am ceva cu tine ...
m@rlboro Starter
Numarul mesajelor : 228 Localizare : pitesti Data de inscriere : 03/05/2008
Subiect: Re: Gata am inteles cum sta trb !!!! Sam Ian 10, 2009 1:05 pm
nici eu nu am nimic cu geoka.,,,ca pers.ca nu-l cunosc.si nu ma sup.cu nimic.ci doar cu playerul geoka.pt.ca la fel.ca si avi ne-au pacalit si ne-au facut o gramada de nervi pe orgie.(in jocul lor de codatei)..
[Geoka] Starter
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 33 Localizare : Buzau Data de inscriere : 22/12/2008
Subiect: Re: Gata am inteles cum sta trb !!!! Dum Ian 11, 2009 3:26 am
nu plec cu gandul asta 2pac... stai linistit ..plec cu gandul ca am pierdut un serv din cauze stiute doar de marlboro ............ Sper sa mai revin pe serv dak ma mai primiti ... Si marlboro dc reactionezi asa ???? te supara adevarul ????
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007