orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Va rog luati atitudine! EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Va rog luati atitudine!

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
orbete
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 41
Localizare : constanta
Data de inscriere : 25/01/2009

Va rog luati atitudine! Empty
MesajSubiect: Va rog luati atitudine!   Va rog luati atitudine! EmptyDum Ian 25, 2009 3:15 pm

Buna ziua! am si eu o reclamatie la adresa domnului "toxic"....joc pe serverul acesta de vreo 2 luni sa zic si nu am avut probleme dar azi am luat amx_fuckoff sau ceva de genu de la domnu toxic gratuit si fara temei si apoi cand am intrat imediat mia dat amx_hack sau ceva de genu.deci va rog cine e la conducere sa ia atitudine si sa numai acorde admin celor care nu stiu sa isi stapaneasca fanteziile erotice si care apasa niste butoane si nu stiu de ce.Am martori jucatorii din top 10 care erau pe server care au vazut ca nu am injurat si nu am facut efectiv NIMIK.Deci daca se poate nu vreau sa jignesc sau sa ma apuc ca toti copii sa injur ca totusi am 26 de ani si ma joc Cs de placere.Am si eu admin pe alt server si chiar level maxim dar asa ceva nu se face frate asemenea abuzuri.O zi buna in continuare si sper sa ma intelegeti punandu-va in locul meu!
Sus In jos
orbete
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Re: Va rog luati atitudine!   Va rog luati atitudine! EmptyDum Ian 25, 2009 3:21 pm

scuze de double post ..jucam cu nikul kriminalu orb.
Sus In jos
ToX1c
Starter
Starter
ToX1c

masculin
Numarul mesajelor : 114
Varsta : 36
Localizare : tg-jiu city
Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X
Umor : Vacanta Mare
Data de inscriere : 20/02/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: Va rog luati atitudine!   Va rog luati atitudine! EmptyDum Ian 25, 2009 3:48 pm

Acum 3 zile pe server... ziceai : " chemati-l si pe toxic ala, ca e para rau!" myky mi-a dat cu psay..inca erai pe server...dar ai iesit repede! Cat timp vb asa..si ma iei la misto..te iau si eu la misto! Wink sunt para? atunci tu esti o Pruna! ai 26 de ani.multi inainte..sa mai prinzi inca atat... Smile ai admin pe alt server...Bv ,este meritu` tau...! joci de 2 luni ,asta nu pot sa cred..in fine..
RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT!
Sus In jos
MyKy
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 155
Varsta : 30
Localizare : iasi
Joburi/Distractii : CS :X:X fifa
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Va rog luati atitudine!   Va rog luati atitudine! EmptyDum Ian 25, 2009 4:13 pm

nu era para era alt cuvan a zis ca esti cel mai prost admin mai pe scurt...Smile
Sus In jos
orbete
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Re: Va rog luati atitudine!   Va rog luati atitudine! EmptyDum Ian 25, 2009 4:29 pm

Deci io nu plang aici sa imi dai unban ziceam si io asa un fapt ca luati admin pe 2 lei si sa stii ca nu ma iei la misto ca avand experienta ca admin stiu ce e ala un crush ban sau ceva de genu ce miai dat tu si stiu sa il scot si pe langa asta nu am vrut sa ma chinui sa ii dau fisierului cfg proprietatea read only ca sa nu ma afecteze deloc fuckoff-ul tau.si am zis asa despre tine pt ca asta mia dovedit fata de ceilalti admini de cate ori team gasit pe server.alti admini de fapt cel cu id de mess Printzz sau ceva de genu mia facut foarte frumos poze am colaborat si am rezolvato dar tu ai vrut sa imi arat ca esti tare frate .....in fine have fun in continuare daca vreti scoateti daca nu nu asta e ca pe server pot intra usor imi schimb ip si niku si gata da nu cred ca e cazul sa ma injosesc si sa plang la voi pt unban si in final incercati sa acceptati si criticile nu numai laude si linguseli din partea celor care va saluta doar pt ca stiu ca sunteti admini.O zi buna si respect celor care sau purtat frumos myky si inca cativa!
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin
Numarul mesajelor : 228
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 03/05/2008

MesajSubiect: Re: Va rog luati atitudine!   Va rog luati atitudine! EmptyDum Ian 25, 2009 7:06 pm

dati-i ma ban astuia.i-=am mai dat si eu.nu mai retin dc.
Sus In jos
orbete
Starter
Starter

masculin

MesajSubiect: Re: Va rog luati atitudine!   Va rog luati atitudine! EmptyDum Ian 25, 2009 7:13 pm

bai malboro lights...abtinete daca nici nu stii de ce ai dat ban...hai sa iti zic io de ce miai dat ban pt ca spiritu de turma tia zis tie ca daca mia dat toxic tre sa dai si tu deiaia ai dat ban....offff....oricum dati topic closed va rog toxic dai tu daca e .La revedere!
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin

MesajSubiect: Re: Va rog luati atitudine!   Va rog luati atitudine! EmptyDum Ian 25, 2009 7:16 pm

orbete.nu da-ia...ti-am dat acum 1 luna cred.si daca stiam ca u esti kriminal orb ala numai in ban te tineam.n-am stiut.si da-ia u ai jucat linistit in continuare.u esti krimonal azi am aflat.
Sus In jos
m@rlboro
Starter
Starter
m@rlboro

masculin

MesajSubiect: Re: Va rog luati atitudine!   Va rog luati atitudine! EmptyDum Ian 25, 2009 7:21 pm

app ai 26 de ani si nici makr sa scri nu esti in stare.spirite de turma:))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Va rog luati atitudine!   Va rog luati atitudine! Empty

Sus In jos

Va rog luati atitudine!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Luati masuri!!!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum