orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

ban ? 4 what ? - Pagina 2 EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ban ? 4 what ?

In jos 
+6
3x3cutiv
BuSyK
Hunter-Digital
Andreea
m@rlboro
Gic@
10 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Gic@
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 41
Localizare : ctza
Data de inscriere : 31/01/2009

ban ? 4 what ? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: ban ? 4 what ?   ban ? 4 what ? - Pagina 2 EmptyDum Feb 01, 2009 8:46 pm

Ma baiatule u ori esti greu de cap ori esti dea dreptul ... (ma abtin) . PANA LA URMA CARE ESTE MOTIVUL BANULUI ?!?!?! Ca trag razna ? Smile)))))) Vai de plm cu ce admini stau eu sa ma cert Shocked . Zi CLAR pt ce miai dat ban (aim , wall , etc) nu ma lua cu vrajeala deasta ieftina (ca sa te citez).
Cat despre tine executiv ... eu nu stiu care e rolul tau pe aici si pt ce te bagi in seama aiurea.
M@rlboro !!!!! ZI MA BAIATULE MOTIVUL BANULUI SA VADA UN FORUM INTREG DE CATA INCOMPETENTA DAI DOVADA !!!
Sus In jos
uSb
Starter
Starter
uSb

masculin
Numarul mesajelor : 112
Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc.
Data de inscriere : 09/12/2007

MesajSubiect: mda..   ban ? 4 what ? - Pagina 2 EmptyDum Feb 01, 2009 10:58 pm

Nush care si cum a fost faza..si mi-e mi sa parut suspect modul tau de a juca...poate ai poate n-ai...iti spun o chestie k sa pricepi...au fost prinsi multi jucatori pe acest sv care jucau cu "skill"cu zice colegul ala de mai sus..dar el confunda skill-u cu codul ceeea ce e jalnic...de aici intelegi u pleaca o gramada de suspiciuni asupra ta...dac ai avut ceva ti-a dat ban..stie omu dc:)....un lucru e cert presupun k ai o varsta dar ai minte de copchil mic k sa nu ma exprim cum ai facut-o u in ultm post...asa se vb mah?cand vrei sa joci pe un sv si stii k ai dreptate sau nu...vii cu jigniri asupra adminilor si te astepti sa te mai lase sa joci?...Dac asa ai inteles u sa procedezi e alegerea ta...De la mn vei avea ban..dac cei de "sus"spun k esti ok si sa te lasam ma conformez.Sper k ai inteles ce am incercat sa-ti explic aici.bye
Sus In jos
weEziNg
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 37
Localizare : Plopeni
Joburi/Distractii : Fotbal.
Data de inscriere : 31/01/2009

MesajSubiect: Re: ban ? 4 what ?   ban ? 4 what ? - Pagina 2 EmptyDum Feb 01, 2009 11:06 pm

Ca bine zici uSb ,adevaru ca eram full. La tine trebuie sa fie lumea smirna, esti ZEU
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ban ? 4 what ?   ban ? 4 what ? - Pagina 2 Empty

Sus In jos

ban ? 4 what ?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
orgie.idle.ro :: orgie.idle.ro :: Cereri :: Cereri UNBAN-
Mergi direct la: