orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Sk1LLer
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 26/01/2008

ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta Empty
MesajSubiect: ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta   ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta EmptySam Ian 26, 2008 11:29 am

ma da dc numi datzi admin:?? ca io jok des pe sv si am si camere ciumeje numa dak voi ....... dc atzi fqut admin pe atatzia mocar ,, goldie .. ces aia ? ADMINI? Smile)))Smile)=))NU STII PE CINE SA FAQI ADMIN PAI PE MINE:d NO SA REGRETZI NENIKA ......:::: BN paaa::::.....
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta   ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta EmptyMar Ian 29, 2008 11:05 pm

Esti tampit omule Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing dar imi place ca ai tupeu ... sau NU ... joci de 2 saptamani pe server si ai claxonul mare... eu zic sa reduci din volum ... sa nu dau topic closed ca te cam arunci la ce nu iti trebuie .. cel putin din punctul meu de vedere nu e bine sa ai admin Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil de la mine un MINUS ! ! !
Sus In jos
Sk1LL
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 29/01/2008

MesajSubiect: Re: ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta   ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta EmptyJoi Feb 07, 2008 2:33 pm

ba kabalah mocar o scris despre skiller adik fratemio si o vrut sa scrie despre mine k io am avut helper si facea gura k nu stiu sa ma comport si clix iara k schimba camera knd mai ii 3 minute si aia or vrut nu k io am vrut....si dupia mam jucat si luv gitta o schimbat si mai era 14 minute si nime no facut gura numa la mine.... Evil or Very Mad
Sus In jos
Clix
Admin of ORGIE
Clix

Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 07/12/2007

MesajSubiect: Re: ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta   ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta EmptyVin Feb 08, 2008 9:12 pm

Dumnezeule mare Laughing Laughing Laughing Fi atent la asta ce exprimare de gradinitza si cat nonsens poate sa aiba intr-o singura fraza pe care fac pariu ca nici nu stie sa o analizeze sintactic si morfologic desi este in clasa a 6-a probabil!!! Laughing Laughing Laughing
Skill...te invit sa te lasi de tastatura si vorbit ca te d au de gol cat de fraierici esti....
In primul rand eu zic sa te abti de la comentarii inutile..pt ca unu la mana nu am comentat nimic despre tine sau frate-tau..doar am generalizat (faptul ca tu te regasesti este altceva). Si doi la mana...ceea ce zici tu de mine e fals!!! Esti pe langa...gaseste-ti alte ocupatii nu mai fa ac uzatii!
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta   ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta EmptyMier Feb 13, 2008 11:21 pm

nici nu stiu cum sa intitulez topicul... a gata am gasit... ogluma proasta cel care a deschis discutia si cat despre limbaj ... mai du-te si pe la scoala lasa adminul ca e timp de dala si pt altii ... si cat despre frate sper sa nu fii tu ala mai mare ca daca e vba de cel mai mic ... nu stiam ca cei din eprubeta pot vorbii
Hai bafta si ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TOPIC CloSED =)))) ce pusti tampt Smile)))))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta   ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta Empty

Sus In jos

ce sa zic>?aaa CA VREAU ADMIN!!!! asta
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Vreau si eu admin!
» vreau si io admin
» vreau si eu admin !
» vreau si io admin
» Vreau admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum