orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

ai gura prea mare :)) skiller EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

ai gura prea mare :)) skiller

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

ai gura prea mare :)) skiller Empty
MesajSubiect: ai gura prea mare :)) skiller   ai gura prea mare :)) skiller EmptyMier Ian 30, 2008 5:41 pm

ma skiller de ce te crezi asa bun ca admin? nu inteleg k dak ai avea admin crek nu ai sti ce sa faci cu el Laughing si asa ca cand intri pe server te crezi mare boss si mai ales sa ai admin ce vei face?nici nu vreau sa ma gandesc;) nu vezi k nimeni nu te suporta pe server?? vb lu kabal "claxonu mai mic" Laughing ciaooo
Sus In jos
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: Re: ai gura prea mare :)) skiller   ai gura prea mare :)) skiller EmptyLun Feb 04, 2008 2:19 pm

Intradevar mocar Very Happy "claxonul mic" dar nu inteleg de ce atata ura intre admini ... daca esti "prea rau" sau "prea corect" nu te urca in top si nu iti faci prietenii asa... parerea mea este ca toti trebuie sa ne controlam atitudinea poate ca si eu am avut claxonul mare uneori si nu a fost indicat dar tot asa am invatat ca nu am procedat corect, eu zic sa nu ii purtam pica ca poate a fost suparat si nu si-a dat seama ca nu se rezolva nimic daca da claxon pe noi.
Anyone ?!
Sus In jos
Clix
Admin of ORGIE
Clix

Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 07/12/2007

MesajSubiect: Re: ai gura prea mare :)) skiller   ai gura prea mare :)) skiller EmptyLun Feb 04, 2008 2:41 pm

i'll holla at ya!
ai dreptate...trebuie sa fim uniti si sa ne intelegem cat mai bine...fiecare trebuie sa stie sa fak un compromis...
dar uneori e tare greu cu astia mai mici:))
dupa ca ce ii ajuti si le arati ce tre sa faca...ei tot pe a lor o tin si ti se urca in cap! uneori trebuie sa fi si rau...esti obligat practic!
una peste alta..dak se respecta ierarhia...merge treaba!Very Happy
Sus In jos
Sk1LLer
Starter
Starter

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 26/01/2008

MesajSubiect: Re: ai gura prea mare :)) skiller   ai gura prea mare :)) skiller EmptyMar Feb 05, 2008 10:17 pm

ba fratilor Neutral NUSH dc ma tot incurcati Neutral

1) Nu am admin . Ma incurcati cu fratele meu geaman SK1LLz0r Neutral
2) Io nu am gura mare
3) Fratele meu a primit admin doar ca 2pac a fost fericit Neutral ce e aia
4) Eu am adus si oameni si nu am admin Sad
Sus In jos
BuSyK
Intangibil Of Orgie
Intangibil Of Orgie
BuSyK

masculin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 34
Localizare : iasi
Data de inscriere : 15/12/2007

MesajSubiect: offff skiler mai taci:))   ai gura prea mare :)) skiller EmptyMier Feb 06, 2008 8:24 pm

skiler vrei admin?nush si nu cred k ai sa primesty vreodata.vezi k mai suparat oleaca k ai intrat cu numele lu zZz cu coade ;
) iti place sa te dai drept altcineva nu?si sa joci cu coade:-L nui nik eu unu miam dat seama k u esty Wink dak vrei sa minty ia si invata sa nu folosesty acelasy cuvinte cand vb cu cineva cu care ai mai vb odata Wink cel putin eu te cun dp cum vb Wink invata sa minti.ciaooo
Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ai gura prea mare :)) skiller   ai gura prea mare :)) skiller Empty

Sus In jos

ai gura prea mare :)) skiller
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Hai sa nu fim prea jmekeri
» pt R@by
» ban pentru ca joc prea bine?ps.Zdrenzer
» Banat pentru ca joc prea bine?
» Reclamatie mare adminului toxic! ! !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum