fritzn1 Starter
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 33 Localizare : PESTE TOT ! Joburi/Distractii : CS CS CS:D Umor : MAXIM ! Data de inscriere : 22/01/2008
| Subiect: FRITZN1 Lun Feb 18, 2008 12:47 pm | |
| Geoka nu si`o luat ban k o jucat cu awp ,si pentru ca mi`o dat kick/slay. 1.geoca nu joaca cu awp 2.io jucam cu awp,si am primit kick/saly de la el si 3.nu te ajuta la nimica minciunele | |
|
valy Starter
Numarul mesajelor : 18 Data de inscriere : 13/02/2008
| Subiect: mda Lun Feb 18, 2008 7:43 pm | |
| frate yo asa am inteles de la ei oks;)? nam ceti face da? si altceva nu mai am de comentat oks:-/ deci .... | |
|
uSb Starter
Numarul mesajelor : 112 Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc. Data de inscriere : 09/12/2007
| Subiect: UsB Mar Feb 26, 2008 10:37 pm | |
| Cred k ar fi bn sa cititi mai cu atentie regulile de pe acest forum ...si poate va intra in cap k nu se permite sa va certati intre voi admini..dapoi sa va mai dati si ban...deja exageratii...faceti bn si aduceti lume pe sv faceti-l cunoscut ...asta ar trebui sa fie preocuparea voastra ...asta am avut de zis eu ..bafta | |
|
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: IMPORTANT PT ADMINI Mar Feb 26, 2008 11:00 pm | |
| Frate ai admin : ceri poze cui vrei. Orice admin poate sa ii ceara poze unui alt admin de acelasi grad sau mai mic (nu si pt cei cu grad mai mare). Cine imi aduce dovezi ca alt admin nu l-a lasat sa isi faca treaba inculpatu` ramane fara accest 4 ever. Daca un admin, indiferent de grad mai jigneste un alt admin deasemenea ramane fara acces 4 EVER! (pt toate acestea vreau dovezi) | |
|