orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Reclamatie adminului TOXIC.. EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Reclamatie adminului TOXIC..

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
narcotyca
Starter
Starter
narcotyca

masculin
Numarul mesajelor : 15
Varsta : 34
Joburi/Distractii : cs:X bautura=))
Data de inscriere : 14/12/2007

Reclamatie adminului TOXIC.. Empty
MesajSubiect: Reclamatie adminului TOXIC..   Reclamatie adminului TOXIC.. EmptyLun Feb 18, 2008 10:58 pm

Salut..vreau sa faceti ceva cu toxic..asta e a doua oara cand ii ia apararea lui PatruJel ...Patrunjel era suspect ,i`am facut poze.Am cerut idul si pozele si nu imi rasp.i`am dat de 2 ori slay si TOXIC mi`a dat kick.... eu am intrat si ma facea prost nu mai stiu cum..si il intreb de ce mi`a dat kick..nu imi rasp ...m`am rastit la el de nush cate orii... i`am dat ban in final...va rog faceti ceva:(...
Sus In jos
uSb
Starter
Starter
uSb

masculin
Numarul mesajelor : 112
Joburi/Distractii : Sex:))) Bautura:)) Cs:X etc.
Data de inscriere : 09/12/2007

MesajSubiect: UsB   Reclamatie adminului TOXIC.. EmptyMar Feb 26, 2008 10:33 pm

Ba bolovane in primul rand nu ia apararea nimanui Toxic...se face k eu eram patrunjel....mai atent cu slay kick si ban la uni jucatori....k sunt admini mai mari k tn .....mai intai intreaba si u cn si cum despr un anume jucator care ti se pare suspect poate cei de pe sv stiu cei de viata lui.....despr facptul sa-ti ia adminul... faca ce vor ...nu am nimic impotriva dac il ai sau nu ...nu am incomodeaza pe mn cu nimic.ciu
Sus In jos
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

MesajSubiect: OF   Reclamatie adminului TOXIC.. EmptyMar Feb 26, 2008 10:59 pm

Frate ai admin : ceri poze cui vrei. Orice admin poate sa ii ceara poze unui alt admin de acelasi grad sau mai mic (nu si pt cei cu grad mai mare). Cine imi aduce dovezi ca alt admin nu l-a lasat sa isi faca treaba inculpatu` Razz ramane fara accest 4 ever. Daca un admin, indiferent de grad mai jigneste un alt admin deasemenea ramane fara acces 4 EVER! (pt toate acestea vreau dovezi)
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie adminului TOXIC..   Reclamatie adminului TOXIC.. Empty

Sus In jos

Reclamatie adminului TOXIC..
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie mare adminului toxic! ! !
» plangere inpotriva adminului Toxic
» Reclamatie Adminului USB
» Reclamatie adminului M@rlboro...
» RECLAMATIE LA ADRESA ADMINULUI ZaDan !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
orgie.idle.ro :: orgie.idle.ro :: Reclamatii-
Mergi direct la: