| ban aiurea | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ss Starter
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: ban aiurea Lun Iun 09, 2008 7:43 pm | |
| joc de o gramada de timp si mi sau facut de cateva ori poze si nu am avut nimic si apare una care mu prea stie sa joace(deea) si iau ban aiurea. sa imi dea dovada ca aveam ceva. | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: ban aiurea Lun Iun 09, 2008 7:47 pm | |
| - ss a scris:
- joc de o gramada de timp si mi sau facut de cateva ori poze si nu am avut nimic si apare una care mu prea stie sa joace(deea) si iau ban aiurea. sa imi dea dovada ca aveam ceva.
Numele cu care joci ? ... motivul ... (airea) trebuie sa fii "suparat" cu ceva.... | |
|
| |
ss Starter
| Subiect: Re: ban aiurea Lun Iun 09, 2008 7:50 pm | |
| joc cu SS iar motivul este ca am dat un head.putea sa imi faca poze si sa mi le ceara, dar direct ban fara sa fi avut alte probleme inainte. | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: ban aiurea Lun Iun 09, 2008 7:57 pm | |
| vreau sa postezi o dovada pe forum o poza ca era codat ... alfel pt banuri date din "greseala" nu exista motiv sa restrictionam accesul unui jucator pe server... asteptam pana maine seara No offence ss | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: ban aiurea Lun Iun 09, 2008 8:38 pm | |
| LOL SS MA IMPRESIONEZI TATA KABALL erai de fatza si ai vazut!!! 5 Head Shoturi unu dupa altu la interval de 2 secunde ce dovada mai vreti !! am atatia martori erau 30 pe server! hai ss ca mai ai si tupeu;) SEe there : orgie.idle.ro:* | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: ban aiurea Lun Iun 09, 2008 9:04 pm | |
| | |
|
| |
Andreea Starter
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 32 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Play CS Umor : :Xprima Data de inscriere : 28/02/2008
| Subiect: Re: ban aiurea Mar Iun 10, 2008 2:38 pm | |
| \:d/ 30 si inca mai stateau la spectator ca nu aveau loc :X:X:X SS scuze daca tu crezi ca am gresit dar eu sunt de parere ca AM DREPTATE;) Respect all :X see there:X | |
|
| |
ss Starter
| Subiect: Re: ban aiurea Mar Iun 10, 2008 11:31 pm | |
| care 5 headuri ca ti-am dat tie si mi-ai dat direct ban.parca trebuia sa faci poze nu sa dai ban ca nu iti convine tie ca te iau.si apropo de martori intrebal pe marlboro ca stie cum joc daca am avut vreodata coduri.si el mi-a facut poze. | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: ban aiurea Mier Iun 11, 2008 10:47 pm | |
| - ss a scris:
- care 5 headuri ca ti-am dat tie si mi-ai dat direct ban.parca trebuia sa faci poze nu sa dai ban ca nu iti convine tie ca te iau.si apropo de martori intrebal pe marlboro ca stie cum joc daca am avut vreodata coduri.si el mi-a facut poze.
vreau sa imi dai un mesaj privat cu ipiul tau .. daca esti prins in fapt cu dovada ... atunci vei fii banat... iti voi scoate ban-ul | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ban aiurea | |
| |
|
| |
| ban aiurea | |
|