orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

Reclamatie pt .... 2pac :-| EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Reclamatie pt .... 2pac :-|

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
2pac
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
2pac

masculin
Numarul mesajelor : 434
Varsta : 41
Localizare : Jamaica
Data de inscriere : 28/11/2007

Foaie de personaj
HOME: 10

Reclamatie pt .... 2pac :-| Empty
MesajSubiect: Reclamatie pt .... 2pac :-|   Reclamatie pt .... 2pac :-| EmptyMar Iun 10, 2008 10:09 am

Aseara (09.06.2008) s-a intamplat o kestie pe srv ... si anume comenzi date aiurea de catre admini pe server si culmea : impotriva altor admini. Eu am procedat in felul urmator: am scos accesul celui care a dat comanda (nu dam nume) dar si celui "pagubit" care a folosit un limbaj neadegvat. Pana aici toate ... bune. Dar cum mintea e mai "proaspata" de dimineata ... acum ma gandesc "ce vina a avut ala care a dat comanda?! cand vinovat sunt eu ca am permis astfel de comenzi ... "

Drept urmare.... (fara nici o aluzie la vre'o melodie) am redat adminele celor 2.

Access levelurile s-au recalculat si dupa cum ati vazut aveti mult mai multe comenzi care sa va ajute sa aveti grija de server. DAR SA AVETI!!!

OSB: cei ce au acces pe server au pentru a avea grija de el nu pt a alunga playerii

Salutari din Jamaica!
Sus In jos
http://www.orgie.sapte.ro
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Reclamatie pt .... 2pac :-|   Reclamatie pt .... 2pac :-| EmptyMar Iun 10, 2008 2:30 pm

speechless ... am vrut doar sa iau la cunostiinta
sper ca sunteti mandrii de voi (ma refer la cei care sunt pagubasii) nu se da nume... si ... NU VREM sa aflam nici noi si nici restul de jucatpri cine erau ...
sper sa fie o treapta urcata mai cu greu dar sa fii ramas in urma Wink
Va doresc bafta si ne vedem pe orgie ! ! ! lets kick some ass
From Mandeville JAMAIKA ... rasta cheers
Sus In jos
Andreea
Starter
Starter
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 32
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Play CS
Umor : :Xprima
Data de inscriere : 28/02/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie pt .... 2pac :-|   Reclamatie pt .... 2pac :-| EmptyMar Iun 10, 2008 3:11 pm

La cap? ii bun ...se mai intampla cu comenzile:P ADMIN_BANIP KABALL:)):X:X hai gogogo oe orgie.idle.ro
Sus In jos
http://deea-gaby.hi5.com
Kaball
OWNER of ORGIE
OWNER of ORGIE
Kaball

Numarul mesajelor : 208
Localizare : Mandeville

Foaie de personaj

MesajSubiect: Re: Reclamatie pt .... 2pac :-|   Reclamatie pt .... 2pac :-| EmptyMar Iun 10, 2008 4:28 pm

[Maimutzica]deeaDEEA a scris:
La cap? ii bun ...se mai intampla cu comenzile:P ADMIN_BANIP KABALL:)):X:X hai gogogo oe orgie.idle.ro
nu ma face sa iti inchid monitorul Smile)) dvdul vad ca il ai scos Smile)))
hai ca te vad eu acolo Razz

am si spus ceva in topicul acesta mai sus...

Kaball a scris:
nu se da nume... si ... NU VREM sa aflam nici noi si nici restul de jucatpri cine erau ...

Ultima editare efectuata de catre Kaball in Mar Iun 10, 2008 10:38 pm, editata de 2 ori (Motiv : PROBABIL NU ATI CITIT CU ATENTIE)
Sus In jos
Niko
Starter
Starter
Niko

feminin
Numarul mesajelor : 153
Localizare : iasi
Data de inscriere : 01/05/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie pt .... 2pac :-|   Reclamatie pt .... 2pac :-| EmptyJoi Iun 12, 2008 11:13 am

auziti voi doi...kaball si 2 pac...nu fiti asa tari ca poate va dau ban la amandoi:D:)))))=))))

aici nu comentez k nam fost de fatza knd sa intamplat:*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie pt .... 2pac :-|   Reclamatie pt .... 2pac :-| Empty

Sus In jos

Reclamatie pt .... 2pac :-|
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CERERE ADMIN (Luv Gitta)
» 2pac!!!!!?????????
» ADMINII SERVERULUI ORGIE
» cerere admin pt 2pac
» A venit OTV pe Orgie.2Pac.Li =)))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum