| cerere unban si reclamatie in acelasi timp- nikoleta | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Passion Starter
Numarul mesajelor : 25 Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: cerere unban si reclamatie in acelasi timp- nikoleta Joi Iun 12, 2008 11:04 am | |
| azi in jurul orei 11-40 am jucat pe inferno cu numele T.A.X.I mi`a facut Toxic 3poze...i le`am dat pe mess. si nu aveam nimic... mai tarziu s`a pus Nikoleta cu Toxic spect. si se uitau pe mine...aveam scorul 38-4 sau ceva de genul pe inferno si Nikoleta mi`a dat ban as dori acum Nikoleta sa puna un demo sa vedem ce coade aveam....
P.S. oricum nu ma intereseaza unban pt. ca am rds...dar nu joc codat...si e mai mult o reclamatie | |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: cerere unban si reclamatie in acelasi timp- nikoleta Joi Iun 12, 2008 11:06 am | |
| hai fugi tare baiatu k scoru ala nu il are unu fara cod;) si unu fara cod nu iese de dupa perete tragand si sa dai hed;) | |
|
| |
Passion Starter
| Subiect: Re: cerere unban si reclamatie in acelasi timp- nikoleta Joi Iun 12, 2008 11:13 am | |
| ... ce pot sa`ti spun decat ca esti cam degeaba si acum nu vreau sa mi`o iei ca pe o jignire...dar ai auzit de sunet ? daca ai un demo pune`l aici pe forum sa`si dee cu parerea si altii mai experimentati...sau dc nu mi`ai facut si tu poze in mom. cand am iesit tragand ? in fine oricum nu ma intereseaza asa de mult... | |
|
| |
Niko Starter
Numarul mesajelor : 153 Localizare : iasi Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: cerere unban si reclamatie in acelasi timp- nikoleta Joi Iun 12, 2008 11:17 am | |
| Am rostit yo cuvintelea asta "AM DEMO"?/ ma baiatule crek trebuie sa te duci un pif la oftalmologie.;)m'am uitat si yo si toxic si amandoi ne'am dat cu parerea k tre sa ai vreun cod;) pt k e prea de tot sa iesi tragand si sa dai hed!si daca nu prea te intereseaza ce faci atata scandal?k tot ai intrat ai ip rotabil:-j | |
|
| |
ToX1c Starter
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 36 Localizare : tg-jiu city Joburi/Distractii : Top Wash/Fotbal si orgia :X Umor : Vacanta Mare Data de inscriere : 20/02/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: ..... Joi Iun 12, 2008 11:18 am | |
| | |
|
| |
Passion Starter
| Subiect: Re: cerere unban si reclamatie in acelasi timp- nikoleta Joi Iun 12, 2008 11:27 am | |
| poate dai de gandit...dar in mom. in care ti se face poze si nu iasa nimic in poze poate iasa din discutie varianta wall si atunci ii faci un mic demo cu gandul ca poate are aim... si ma intereseaza doar dintr`un motiv...poate as vrea sa fac parte din comunitatea voastra si nu vrea sa intru cu stangu ea sa zic asa sau sa fiu privit gresit... mi`a facut si aseara m@lboro poze...si nu am avut nimic si m`am inteles cu el...si aseara am jucat mult mai bine ca azi si nu mi`a dat ban....si vi tu si`mi dai ban pe motivul ca am cod care nu apare la ss.... | |
|
| |
De_MooN Starter
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 42 Localizare : Blue Planet Joburi/Distractii : Sa Ma Rad :))) Umor : Lipsa Data de inscriere : 15/03/2008
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: asta e Joi Iun 12, 2008 1:02 pm | |
| se mai intampla si iti spun eu ca aim-ul nu iese la poza si poate folosesti si tu cuvinte mai putin obscene " ... ce pot sa`ti spun decat ca esti cam degeaba si acum nu vreau sa mi`o iei ca pe o jignire..." adminii nu sunt obligatiii sa va suporte voua limbajul ..e dreptul tau sa faci reclamatie dar la scorul ala ..pfff e greu sa te abtii | |
|
| |
Passion Starter
| Subiect: Re: cerere unban si reclamatie in acelasi timp- nikoleta Joi Iun 12, 2008 2:04 pm | |
| tocmai de aceea un admin cu exp. face demo pt. aim pt. ca in mom. in care juc. banat vine sa faca cerere de unban adminul respectiv ii arunca in fata demo`ul .... nu dai ban direct ca asa ti se pare tie ca el e codat.. | |
|
| |
KoBrA Starter
Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 23/01/2008
| Subiect: Re: cerere unban si reclamatie in acelasi timp- nikoleta Joi Iun 12, 2008 4:17 pm | |
| Ma oamenilor daca omu are scor mare neaparat treb sa si aiba cod.Din cate siu eu si ar fi normal un admin este obligat sa aduca dovezi carei argumenteaza decizia(ex: demo,poze:) nu sa dea ban doar ca are scor mare.Darcar fi asa sa banati pe cei cu scor mare cum spuneti voi cai inposibil sa ai asa scor fara sa fi codat, nui adevarat poti avea scor mare si fara sa ai cod . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere unban si reclamatie in acelasi timp- nikoleta | |
| |
|
| |
| cerere unban si reclamatie in acelasi timp- nikoleta | |
|