| Gentlema da ban fara poze ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Watch Me! Starter
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 33 Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: Gentlema da ban fara poze ! Joi Iun 12, 2008 10:58 pm | |
| Daca se poate asi vrea sa se ia masuri cu Gentlema sa nu mai dea ban fara poze,e cumva interzis sa fi bun? | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Gentlema da ban fara poze ! Joi Iun 12, 2008 11:06 pm | |
| DOVEZI?????
Zi ora minut zi ceva ... ca as pot sa zic si eu bai marlboro ti-am scos accesul ca ... ai dat ban fara poza...
E frumos asa?! | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 208 Localizare : Mandeville Data de inscriere : 28/11/2007
| Subiect: Re: Gentlema da ban fara poze ! Joi Iun 12, 2008 11:06 pm | |
| - Watch Me! a scris:
- Daca se poate asi vrea sa se ia masuri cu Gentlema sa nu mai dea ban fara poze,e cumva interzis sa fi bun?
doresc o dovada a banului de la domnu care a dat "ban... pe ochi frumosi" NU INTELEGETI GRESIT ! ! ! adminul trebuie sa isi faca datoria ... nu doar sa schimbe hartiile sa dea un slay/kick/llama sau ban ... fara dovada sau motiv intemeiat orice abatere va fii sanctionata conform masurii ! daca nu exista poza care sa dovedeasca ca a jucat cu cod eu ii scot ban-ul pana in momentul contrar si va fii prins deci ... ce facem ?! poza demmo sau admin_unban ? | |
|
| |
Watch Me! Starter
| Subiect: Mda Joi Iun 12, 2008 11:19 pm | |
| La ce dovezi te referi 2pac? ca mi.a dat ban fara poze?sau?Oricum gentlema sti ca nu ai scuze,sau poate ai de alea banale "ca tineam tinta pe capu lui si imi sarea tinta 2 m in sus si ii dadeam hed"...asta numesti tu explicatie ?ca de asta mi.ai dat tu ban ca imi sarea tinta?trebuia sa imi faci poze man,ca nu dura mai mult de 2 minute sa le faci si sa le iei | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: ;)) Vin Iun 13, 2008 10:35 am | |
| aimul nu iese in poze , cand am murit - m-am uitat pe tine,tinta ta era la distanta mare de capul playerului si tu dadeai head :-j ! aim clar ! => asta nu e o explicatie banala!
RespecT all! | |
|
| |
salam Starter
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 11/06/2008
| Subiect: Re: Gentlema da ban fara poze ! Vin Iun 13, 2008 10:40 am | |
| Ma aveai aim ma dadeai de rupeai stilu si prea adevarat de a fi chiar adevarat | |
|
| |
gEnTLeMa Starter
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 31 Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: :)) Vin Iun 13, 2008 10:42 am | |
| | |
|
| |
AntiEmo Starter
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 27/05/2008
| Subiect: Re: Gentlema da ban fara poze ! Vin Iun 13, 2008 10:46 am | |
| | |
|
| |
Watch Me! Starter
| Subiect: LoL Vin Iun 13, 2008 10:59 am | |
| Da ma aveam aim :-j bai gentlema nu stiu dc ai mai luat admin daca nu sti sa descoperi un adevarat jucator codat ! Trebuia sa faci poze nu sa dai ban dupa ochi | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: Gentlema da ban fara poze ! Vin Iun 13, 2008 2:38 pm | |
| - gEnTLeMa a scris:
- aimul nu iese in poze , cand am murit - m-am uitat pe tine,tinta ta era la distanta mare de capul playerului si tu dadeai head :-j ! aim clar ! => asta nu e o explicatie banala!
RespecT all! Imi pare rau sa te dezamagesc gEnTLeMa dar in poze apare sub forma unui X pe cap ... sau un patratzel deasupra capului... este chiar foarte vizibil daca vreti va insir la sectiunea admini cateva poze drept exemplu pentru pozele care le primiti "in case of..." sa vedeti ce inseamna cod si ce nu inseamna cod ... te rog sa imi dai ip-ul sa scot ban-l | |
|
| |
Watch Me! Starter
| Subiect: r3 Vin Iun 13, 2008 10:36 pm | |
| Nu mai e nevoie kaball sa imi mai scoti banu ca am dat rr la modem si mi sa schimbat ip.Respect | |
|
| |
Kaball OWNER of ORGIE
| Subiect: Re: Gentlema da ban fara poze ! Vin Iun 13, 2008 10:56 pm | |
| - Watch Me! a scris:
- Nu mai e nevoie kaball sa imi mai scoti banu ca am dat rr la modem si mi sa schimbat ip.Respect
Cu respect ne vedem acolo Orgie.IDLe.RO ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Topic closed | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gentlema da ban fara poze ! | |
| |
|
| |
| Gentlema da ban fara poze ! | |
|