orgie.idle.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

orgie.idle.ro

deci-----admini de  :| EmptyAcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

deci-----admini de :|

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
andressitto
Starter
Starter
andressitto

masculin
Numarul mesajelor : 70
Localizare : iasi
Data de inscriere : 25/04/2008

deci-----admini de  :| Empty
MesajSubiect: deci-----admini de :|   deci-----admini de  :| EmptyMier Iun 18, 2008 3:31 am

pe la 4:25 dimineatza a intrat un admin cu numele ? nush cine era da a dat ban la un jucator vrancea din senin . Nush cine e da am doar ip 86.124.133.222 asta e 2pac verifica te rog si ia masuri poate nu crezi ca unui jucatori au drepatate ca sunt admini de .......se da ushor admin de asta is eu deacord cu busyk,sydon si alti intai slot apoi daca merita admin

respect Very Happy:X
Sus In jos
gEnTLeMa
Starter
Starter

masculin
Numarul mesajelor : 82
Varsta : 31
Data de inscriere : 15/05/2008

Foaie de personaj
HOME: 10

deci-----admini de  :| Empty
MesajSubiect: Re: deci-----admini de :|   deci-----admini de  :| EmptyMier Iun 18, 2008 9:24 am

andressitto a scris:
pe la 4:25 dimineatza a intrat un admin cu numele ? nush cine era da a dat ban la un jucator vrancea din senin . Nush cine e da am doar ip 86.124.133.222 asta e 2pac verifica te rog si ia masuri poate nu crezi ca unui jucatori au drepatate ca sunt admini de .......se da ushor admin de asta is eu deacord cu busyk,sydon si alti intai slot apoi daca merita admin

respect Very Happy:X

si eu spun la fel ! Wink

R3 @ll!
Sus In jos

deci-----admini de :|
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Hartile astea noi ce fac din admini!!!
» ADMINI SUFERA
» RECLAMATIE ADMINI !
» Regulament ADMINI
» FRITZN1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
orgie.idle.ro :: orgie.idle.ro :: Reclamatii-
Mergi direct la: