| Cerere Marire Admin | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
-DEVIL BANAT de pe FORUM si SERVER
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 36 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : Webmaster,Car,Footbal,Computers Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Cerere Marire Admin Lun Iun 23, 2008 8:36 am | |
| Nick = DEVIL cunoscut si sub numele de BLeSTeMaT De cat timp joc pe server = joc pe server de 4 saptamani De ce crezi ca ai fii bun ca admin = Eu stiu sa fac destul de bine diferentza dintre un codat si un jucator bun eu stapanesc destul de bine admineala si sper sa primesc o marire la ceva va las pe voi sa alegetzi ce mi se potriveste. Ai mai avut admin : da am avut slot Eu vreau sa ajut foarte mult serverul orgie.idle.ro sa il scap de codatzi de mai multe probleme si este cel mai super cool server dintre toate si joc cam 3-4 ore pe zii Va multumesc anticipat | |
|
| |
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 36 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : Webmaster,Car,Footbal,Computers Data de inscriere : 13/06/2008
| Subiect: Re: Cerere Marire Admin Lun Iun 23, 2008 8:53 am | |
| | |
|
| |
BuSyK Intangibil Of Orgie
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Cerere Marire Admin Lun Iun 23, 2008 7:19 pm | |
| laso mai moale devil.. deja vrei marire de admin? asta numai Marian decide dak esti ok se mareste dak nu nu.si e prea devreme ptr asa ceva .pa | |
|
| |
MyKy Starter
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 30 Localizare : iasi Joburi/Distractii : CS :X:X fifa Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Cerere Marire Admin Lun Iun 23, 2008 7:54 pm | |
| deacord cu BuSyK abea ai luat slot ... | |
|
| |
2pac OWNER of ORGIE
Numarul mesajelor : 434 Varsta : 41 Localizare : Jamaica Data de inscriere : 28/11/2007
Foaie de personaj HOME: 10
| Subiect: Re: Cerere Marire Admin Lun Iun 23, 2008 10:49 pm | |
| daca ii dau azi admin maine ce imi cere? Pazea busyk in 1sapt te intrece in rang Serios acum : daca vrei marire de acces aceasta va veni numai la decizia mea si numai in functie de tine de cat de prezent te faci pe server dew cati oameni aduci si la momentul potrivit o sa dai in consola admin_who si vei vedea ca ai acc mai mare BAFTA! (e valabil pt toti) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 34 Localizare : iasi Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: :(( Mar Iun 24, 2008 5:04 pm | |
| o sa fie owner:(( ma intrece in rang :-< asta e )) . ms ptr incurajare 2pac ) .devil asculta ce zice batranu 2pac k bine zice:)) ciaoo all | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere Marire Admin Mar Iun 24, 2008 5:05 pm | |
| fa si u ca mine devil ... stai lin si ajuta serveru fii prezent si totu vine de la sine.eu niciodata nam cerut sa mi se mareasca adminu .a fost la apreciera lui marian,si uite unde am ajuns:P by3 | |
|
| |
| Subiect: Re: Cerere Marire Admin Mier Iun 25, 2008 8:26 am | |
| man eu am zis ca vreau sa am o marire la helpers si sa cresc in mod treptat nu vreau owners sau altceva shi shtiu ca u ai glumit cu faza aceia si dak suntetzi de accord sa imi facetzi helpers. Pt mai multe detalii id de mess cs_devil_pgl | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Marire Admin | |
| |
|
| |
| Cerere Marire Admin | |
|